Litecoina cena šiljaja 10% kao Coinbase Ekchange Isključuje trgovanje | RS.democraziakmzero.org

Litecoina cena šiljaja 10% kao Coinbase Ekchange Isključuje trgovanje

Litecoina cena šiljaja 10% kao Coinbase Ekchange Isključuje trgovanje

Litecoin poskupeli danas skoro 10% kao reč digitalna valuta će biti navedeni na GDAKS razmeni Coinbase je širio među trgovcima.

Potez razmena na listu LTC / USD i LTC / BTC valutne parove, međutim, dugo očekivana, s obzirom da litecoin tvorac Čarli Lee je radio na pokretanju od 2013. Pokrenut u 2011 i brendirani je "srebro je da Bitcoin zlato", litecoinaims da ponudi brže potvrdi transakcija puta za trgovce.

U vreme štampanja, to je bila četvrta larest digitalni novac po tržišnoj kapom.

Naime, cene litecoin počeo ivica gore daleko pre samog objavljivanja, podstaknut kriptične tveetsand poruka od Lee. Prema podacima iz BitcoinVisdom, cena litecoin počeo da spike na oko 9:00 UTC, raste od $ 3.58 do oko $ 3.80 na 18:00 UTC, u vreme objavljivanja.

Tokom sednice, Linear porasla 9,3% na $ 4.01 usred teške obima.

Ali, taj potez može biti pokorena, kao što je tržište već dugo upoznat sa planovima GDAKS je na listu litecoin. (Razmena prvi otkrio da bi dodali digitalni valute u nekom kasnijem 20. Maja).

Podaci ukazuju trgovci možda tako daleko da se cena u ovom listing dugo pre nego što se to desilo, kao Linear popeo na $ 4.83 do 28. Maja, a $ 5.95 do 17. Juna, CoinMarketCap brojke otkrivaju.

U to vreme trgovanja je počela 23. Avgusta, 1 Linear košta $ 3.66, skoro 40% ispod visokog dostigao sredinom juna.

Nekoliko trgovci prijavio da glasine o planovima razmeni kao i, sa jednim primećujući tržište verovatno "kupio glasine i prodao vesti".

Privremeni bump

Dok je rast je značajan, neki analitičari naglasili da samo može da bude privremeno rupa. Pored toga, drugi je izrazio svoju zabrinutost u vezi litecoin dugoročnu održivost, ponavljajući criticismsthat već dugo suočavaju projekat o svom nedostatka inovativnih funkcija.

Petar Zivkovkski, direktor operatora za zadužene Bitcoin trgovinski platformi Vhaleclub, rekao CoinDesk taj potez ne čini ništa da promeni "Osnove" digitalnog valute.

"Činjenica da GDAKS dodao par u trgovini ju je dao privremeno bullishness, ali nažalost ne vidimo ovo trajanju osim ako neki drugi katalizator izaziva trajne trend", rekao je on.

Artur Hejs, direktor uticaja Bitcoin trgovinski platformi BitMEKS, takođe naslikao sliku LTC cena dobit je samo privremeno.

"Cena potez bio u očekivanju dodatak litecoin od Coinbase", rekao je on CoinDesk.

Ubuduće, biće interesantno videti da li litecoin mogu održavati ili dobitke cena ili snažan obim trgovanja je danas uživali. Ipak, većina trgovci su medvedast na ideji.

Jednom u vrednosti od više od $ 48 tokom Bitcoin buma krajem 2013., litecoin je od borila da proširi tržište. Drugi je predložio taj potez bio motivisan potrebom GDAKS da dodate dodatne valute da dopuni Bitcoin i etar, koje je dodata ranije ove godine.

"GDAKS je verovatno samo reaguje na trgovac interesa", rekao je menadžer criptocurrenci investicioni fond Jakov Eliosoff.

PricesLitecoinAltcoins

Slične vesti


Post Litecoin

Criptocurrenci Auroracoin dati svakoj osobi na Islandu

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Zajednice u znak podrške žrtvama poplave Satoshi šume

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?