Zbog ICO-a, zdravo TAO? Kako će se Tokens promeniti u 2018 | RS.democraziakmzero.org

Zbog ICO-a, zdravo TAO? Kako će se Tokens promeniti u 2018

Zbog ICO-a, zdravo TAO? Kako će se Tokens promeniti u 2018

Kristofer Pallotta i Vincent Molinari su osnivači Templum, alternativni trgovinski sistem dizajniran za kriptografskih sredstva.

Sledeći članak je ekskluzivni doprinos CoinDesk je 2017. U pregledu.

Dok ulazimo 2018, čini se da je doprinos blockchain da formiranje kapitala je počelo samo.

Nesrećan priliv oba naivnih i lošim glumcima moli za uvid regulatornog, zamagljivanja namere etičkih učesnika na tržištu stalo da rade u okviru obavešten skupa dinamičkih smernica i eventualnim zakonima.

U takvom okruženju, mnogi predvide povećan regulatorne akcije i primenu od strane DIK protiv emitenata u 2018., i hoćemo. Ali ja ne očekujem da će akcije na tu zaustaviti.

Takođe ćemo verovatno videti izvršne radnje protiv određenih "razmene", koji obavljen u kovanicama koje su definitivno hartije od vrednosti. Mi ćemo verovatno videti predavači sa FINRA skakanje u sa DIK donosi akcije protiv pojedinaca koji su radili kao agenti plasman i tragaoci u uzimanju naknadu za ICO prodaje. Nelegalni investicione banke ili neovlašćene subjekti će biti regulatorna ciljevi, koji posluju sa hartijama od vrijednosti za svoje aktivnosti ICO.

Od velikog značaja za sve uključene u ovo vreme će biti potreba za kvalitetno obrazovanje, ublažavanje konfuziju koja okružuje kako olakšavanje blockchain je o finansijskim transakcijama razlikuje od criptocurrencies.

Kao formiranja kapitala alat, blockchain je verovatno povećati domet oba malih i velikih fundings, dodajući opipljiv novi sloj transparentnosti za emitenata i regulatornih podjednako, a potvrđuje KIC (znam svog klijenta) usklađenosti pogodnost i pružanje zaštite investitora , pravo kroz obradu.

Videćemo povećana saradnja između blockchain ili kripto zajednice i trenutno regulisana entiteta, kao pokret prema kvaliteta aktive i rigorozne dužnom pažnjom počinje da dominira tržište.

Rezultat će biti povećana aktivnost i investicije od strane institucionalnih investitora i kapitalista.

Ime Promena

Što se tiče šta je tranzicija će izgledati u praksi, oni koji su upoznati sa aktuelnim praksama u token privredi treba očekivati kozmetičke promene.

Ulazak novih učesnika na tržištu će se znatno proširiti bazena kapitala, ali velika većina Icos će prihvatiti izdavanje kao hartija od vrednosti, s obzirom na jasne smernice iz SEC. Kao odgovor, biće vrlo malo "true" komunalnih tokenissuances u 2018. SAFT okvira će brzo opada kao strukturu koja ga izdaje.

Kao odgovor, ja očekujem da će novi druga generacija akronim (kao što je tokenized ponudom sredstava ili "Tao") zameniti ICO. Povećanje negativan publicitet, regulatorne izvršenje i klasa akcija tužbi (o kovani novac izdat pre zloglasnog DAO) može da dominira naslovnim, i na kraju, kaljaju je monicker.

Ali ovaj novi model neće samo biti ista ideja sa novim slojem boje. Očekujte DIK, član CFTC i FINRA da sarađuju na smernicama industrije koje spajaju prioriteta svakog, veoma slično kako DIK i NASSA sarađivao za Reg A + u Zakonu radnih mesta.

Regulatorna nadzor konzorcijum će predložiti više agencija pravila za tokene, rešavanje njihovog dvostruku ulogu u glavnom svesti i eventualnih transakcija kao sekundarni instrument.

Ovo može stvoriti put za možda integrisanim hibridnim tokena, ona koja nije samo bezbednost već i održava derivat funkciju korisnosti i ili statusa alternativni valuta koja će riješiti korisnost protiv sigurnosti vs. Robnog rasprave.

Veličina i obim kvadrata

To ne znači da neke stvari neće biti izgubljeni.

Rani dani Icos će biti kreditiran sa uvođenjem i ubrzavanje korišćenje pametnih ugovora za zbirni kapitala. Najavljen kao katalizator za velike Vall Street poremećaja, tokenized hartije od vrednosti će dovesti do druge generacije učesnika na tržištu, skaliranje globalno formiranje kapitala prema gore.

2018 će videti prihvatanje i brz rast Tao-stilu instrumenata, kao što sledeći talas patuljci ICO izdavanje 2017 je. Amnestija program za prethodno DAO učesnika je takođe u redu, za one koji su skloni da vide svoje tokene kao hartije od vrednosti, zaslužuje regulatornog okvira.

Na tržištu će se ažurirati funkcionalnost i izgradi novu infrastrukturu za sektor. Hartije od vrednosti trguje clearance, naselje, transfer, depo i kastodi metode će evoluirati zajedno sa modernizovanih zakone hartija od vrednosti, kreditiranje veće transparentnosti regulatorima i udobnosti učesnicima. Standardizovan i nepromenljiva pametne rute revizije ugovora i arhiviranje pozivamo velike institucije i kapitalista da koriste ovaj novi alat za vožnju promene u demokratizuje pristup kapitalu, srednje likvidnosti i stvaranja bogatstva koje blockchain donosi.

Tradicionalni velike finansijske institucije koje će ući u prostor sticanjem u ranim fazama učesnicima na tržištu, dok njihov drugi grade od organski ili krivolov timova. Bulge bracket firme će na kraju probudi akcija erozije tržišta i shvati da bi trgovati sredstva TAO postao značajan trgovačko sto proizvod, koji ima unovčiti profitna margina, količine i nestabilnost.

Budućnost pametnih ugovora, kao osnovni instrument u oblasti finansija je učvrstio i nepovratan.

Žene vin

Ali, mi ne mislimo da će biti samo novčani tokovi tog korist. Prihvatanje blockchain i dolazak pametnih ugovora je verovatno da će imati dalekosežne prednosti.

Društveni mediji će demokratizuje tokenized promociju hartija od vrednosti širenjem domet emitenta izvan utvrđenih kanale finansiranja. Updated formiranje kapitala, komplikuje jače obrazovanju investitora, može izjednačiti teren komercijalnu igru za žene, grupa afiniteta, baze ventilatora i dijaspore koji takođe imaju koristi od mnogih konstruktivnih sporednih efekata uticaj Ulaganje je.

Kanalisanja kapitala prema nedovoljno koriste globalnu žensku trust mozgova osnažiti masu resursima lišen preduzetnika, poslovnih lidera i inovatora. Ova raskrsnica demokratizuje kapitala, tehnologije napretkom i društvenim medijima može čak početi tektonski paradigme koja ubrzava rodnu ravnopravnost.

Na ovaj način, očekujemo blockchain crovdfunding da obezbede veću finansijsku nezavisnost za žene, rezultat koji će potvrditi da Ujedinjene nacije Održivi razvoj Cilj broj pet (ravnopravnost polova).

Zahvaljujući blockchain, 2018 će biti godina promena i nestabilnost, ali nadamo se, uključivanje i.

RegulationTokensICOs

Slične vesti


Post ICO

Šta je ICO? Big 4 konsultantske kompanije su dobivanje pitanja

Post ICO

Šta je Horsepover? Ili kako da razlikujemo pokretanje Blockchain-a

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Last Laugh? Dilbert kreator Skot Adams govori o planovima za pokretanje žetona

Post ICO

Bitcoin Job Fair održava potrebe digitalne valute više od šifre

Post ICO

Jednostavna ICO? zašto je Blockstack Said No na pre-Sale Token

Post ICO

Bitso ciljevi Meksički korisnici mobilnih telefona s SMS Bitcoin Kupovanje

Post ICO

Singapurska centralna banka: prodaju žetona može biti predmet zakona o hartijama od vrednosti

Post ICO

Tržišta Nedeljno: trgovanje Opseg Spike usred cena Surge

Post ICO

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern

Post ICO

ICOs: ubedljive prednosti, stvarni rizik

Post ICO

Marketi nedeljno: 2018 se zatvara na Bearish Note za Bitcoin