Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad | RS.democraziakmzero.org

Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad

Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad

Noel Acheson je veteran 10-godišnje analize preduzeća, korporativne finansije i upravljanje fondom, i član tima proizvoda CoinDesk je.

Sledeći članak je prvobitno pojavio u CoinDesk Veekli, biltena custom-kustos dostavlja isključivo našim korisnicima.

Prošle nedelje, CoinDesk objavio rezultate svog prvog lupom Istraživanje 2017: Blockchain Icos. Dok je cela stvar vredi pogledati, ovde želim da istaknem nekoliko slajdova koje ukazuju na porast ovog novog finansijskog alternativnog metoda i, u isto vreme, njegovog potencijalnog pada.

Ali prvo, dozvolite mi da vam ispričam vic. (Medved sa mnom, ovo vodi negde.)

Bilo je kasna jesen i indijanci na udaljenom rezervatu u Južnoj Dakoti pitao svog novog šefa ako je dolazak zime će biti oštra. On još nije naučio da čita nebo, pa je rekao da bi trebalo da okupi drva samo da budemo sigurni.

Posle nekoliko dana, uspeo je da se probije do Nacionalnom meteorološke službe. "Da", meteorolog je odgovorio: "Izgleda da ove zime će biti prilično hladno." Dakle, glavni je rekao svojim ljudima da prikupimo još više drva. Nedelju dana kasnije, on je ponovo zvao National Veather Service. "Da", rečeno je, "to će biti veoma hladno." Tako je pleme okupilo više.

Nedelju dana kasnije, glavni je opet zvao. Meteorolog je sigurno: "Izgleda da će biti jedan od najhladnije zime koje smo ikada videli."

"Kako možeš biti tako siguran?" upitao je glavni. Meteorolog je odgovorio: "Zato što Indijanci su prikupljanje Sh * tload za ogrev."

Od vremenskih problema, idemo da klizi 13 izveštaja, gde vidimo još jedan lep kružni i drugu vrstu sječe šuma:

Velika većina ispitanika koji su ulagali u ICO učinili za potencijalnog poskupljenja, pre nego Utiliti Tokenovi.

Slide 21 pokazuje da skoro polovina ispitanika smatra da će institucije da dominira ICO investicioni prostor.

Tu je cirkularnost: ako neki institucionalni investitori tretiraju blockchain tokena kao klase sredstava, onda postane klasa sredstvo atraktivan drugim sredstvima.

Institucionalni investitori su konkurentni. Stoga, uspeh u ICO bet ohrabruje druge da se sličan rizik, i pre nego što vi to znate, menadžeri hedž fondova se takmiči da zgrabite tranše zanimljivih projekata. Uspeh somerecent emisija može biti pokazatelj da smo već videli efekti konkurentskih sredstava jure relativno nelikvidnih investicione mogućnosti.

Iako je pojam institucije bori za seme na način finansiranja prvobitno sa ciljem uključivanja u zajednicu programera i korisnika je uznemirujuće za neke, to nije deo koji će oslabiti sistem.

To je ovo: ako investitori kupuju tokene za investmentor kao spekulacija, kao naš Istraživanje je pokazalo, onda su sigurnosna. I ako su za bezbednost, DIK (ili njegov ekvivalent u drugim pravnim sistemima) će biti interes.

A ako DIK ima interes, to je generalno (u najboljem slučaju) povećava zahteve za izveštavanje i usklađenosti sa preprekama, što značajno povećava troškove finansiranja kroz ovaj metod. U stvari, može da završi pricing ovaj put van domašaja male startup koji su se nadali da crovdfund svoje početne operacije.

Ako se ovaj trend napreduje, mogli smo da vidimo namerno povratni poziv investicionog žalbe. Izdvajanja može biti ograničen, korisnost tokena mogu se izdvojiti i institucionalni investitori mogu završiti odluči da ima više interesantnih mogućnosti visokog rizika na drugom mestu.

Bez pomaka u pravcu, budućnost Icos izgleda kamenita. Baš kao ugled plemenu kao vremenski vračeva završava ubija mnogo drveća, uspeh prodaje token kao investicija mogla završiti kao nokat u njihov kovčeg.

InvestmentSECICOs

Slične vesti


Post ICO

Simpozijum DTCC Blockchain u 12 citata

Post ICO

Malo poznati kriptocurrenci hedž fond traži 200 miliona dolara u DIK-u

Post ICO

Da li je vaš Blockchain Token bezbednost? Coinbase dovodi do pokretanja pravnog okvira

Post ICO

Do meseca? Vreme za rast, Bitcoin

Post ICO

Tekas Regulator naručuje BitConnect za pozivanje prodaje žetona

Post ICO

Ripple i Stellar vode na putu kao Cripto Market Shake Off Rout

Post ICO

Black Market Reloaded se vratio na internet nakon greške u objavljivanju izvornog koda

Post ICO

ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina

Post ICO

Može li Bitcoin pomoći da predvide budućnost?

Post ICO

Pazi - ICO dolaze

Post ICO

ICO groznica bi mogla donijeti kriptocurrenci reakciju

Post ICO

Više za manje bajta: ICO suočavaju se sa rastućim bakterijama