Zašto Brave 35 miliona dolara ICO možda neće biti dovoljno za visoku tehnologiju zapošljavanja | RS.democraziakmzero.org

Zašto Brave 35 miliona dolara ICO možda neće biti dovoljno za visoku tehnologiju zapošljavanja

Zašto Brave 35 miliona dolara ICO možda neće biti dovoljno za visoku tehnologiju zapošljavanja

Dok ad blokiranje pretraživač pokretanje Hrabri samo podigao milione dolara u početnoj novčića ponude (ICO), to ne znači da pokretanje nije bio u mogućnosti da sve svoje ciljeve delotvoran.

Nakon privlačenje šta je onda valuedat 35 miliona dolara od prodaje kriptografske sredstva u cilju ostvarivanje zarade onlajn ponašanje korisnika, za pokretanje danas poslali prvi u nizu radnih mesta da bi se udvostručila veličinu pokretanja je. Međutim, nakon što privatno bili u potrazi za talenat za nedelja, Hrabri osnivač Brenden Eich je oprezan o tome koliko brzo će biti u mogućnosti da pronađu toliko potreban talenat.

U svetlu istorijskog godine ICO fundraisers, konkurs za talente je dostigla vrhunac.

"Moramo Ethereum talenat i da je retki sada", rekao je Eich, koji je ranije bio suosnivač Mozilla i Firefok, govori CoinDesk:

"Imamo ljude koji su ga naučili i možemo nastavimo sa našim ljudima kros-trening u društvu, ali i gledam da angažuje Ethereum hakera ili dva, iako su u tom zahtevu."

U svom blogu objavio je danas, Eich otkrio prvi od onoga što je rekao će biti više "serije" od vrabotuvava da će na kraju povećati tim od 20 ljudi.

Usklađen sa "Merkur fazi" razvoja hrabrog, u kojoj je pokretanje planira da integriše svoju Ethereum valuti osnovni pažnju tokena (BAT) novčanik u Brave Brovser, kompanija je postavljen osam novih radnih mesta, uključujući i pet inženjera i dva dizajnera.

Vještina potrebnih za pozicije, Eich istakao potrebu za više iskusnih Ethereum programera, zajedno sa veštine u vezi sa mašinskog učenja i razvoja pretraživača koji su od ključnog značaja za analiziranje ponašanja users 'dok je još štiti njihovu privatnost.

Ipak, i pored prikupljanja sredstava od gotovo 7.000 različitih adresa, teškoće u pronalaženju novih talenata prisiljava pokretanje da se više njenih napora na unakrsno obuku postojećeg osoblja koji su već vešta u korišćenju Bitcoin kod i više.

Širom industrije startup su sve smatrajući da uzimajući finansira više nije najteži deo. LinkedIn trenutno lists367 novih radnih mesta za blockchain stručnjaci iz širokog spektra oblasti, dok Indeed.com lists381 punim radnim vremenom, čak ni računajući sa skraćenim radnim vremenom uloge i stažiranje.

"To je tako konkurentna", rekao je Eich CoinDesk.

Fight for talent

Ipak, planirani zaposli do ove faze obuhvataju pre-prodaje saradnika koji bi radili sa brendovima i ad agencija i on-ukrcavanje novih izdavača kojima su potrebni pomoć potpisivanja se za simbolične uplate iz Brave korisnike koji odluče da svoje oglase blokiran.

Čak i pre nego što se upustite u ovom polifaznog zapošljavanja pohod koji finansira ICO, kompanija je porasla njegovo osoblje do 26 ljudi. Ali i druge čak i veće Icos nastaviti da se prikupe sredstva, Hrabri se gura napred sa svojim planom zapošljavanja usklađen sa mape puta releasedin juna.

Nakon Mercuri faze, koja se očekuje da će zaključiti u junu, "Blizanci faza" Brave će početi da usavršava KIC proces Platforma je, prilikom korišćenja BAT token da proširi korisnika bazen i regrutuje proverene izdavača. Faza Apolo u 2018. Će videti kompanija prebaci svoju pažnju na stvaranje "prihod pravi ad."

Eich said:

"Mi smo pažljivo upravljanje, jer je lako nad-iznajmljivanje,. Takođe je važno za nas da dođemo do tačke kada možemo dovesti u drugim pažnje aplikacijama da koriste BAT, ali nismo spremni za to dok imamo prvi dokazano je u Brave ".

Incentivizing korisnika

Osnovana 2015. Godine, Hrabri San Francisko sa sedištem u podigao $ 7m od tradicionalnih rizičnog kapitala firmi pred lansira ICO kao deo većeg plana da plati svoje korisnike za oglase gledaju na više načina da sa samo Bitcoin.

Dok ICO je delimično osnovana sa ciljem da plati za ove novozaposlenih i više, takođe je cilj da pomogne podsticanje novih korisnika koji su zainteresovani za poslovni model koji stavlja moć da unovče nečije podatke u rukama pojedinca.

Na odličnoj početnog bazenu korisnika, Hrabri izdvojila 300 miliona BAT tokene za podsticanje usvajanje. Ukupna ponuda 1,5 milijardi BAT sada vredi oko $ 126m na oko 0.089 $ po principu, u vreme objavljivanja.

Naoružani sa ovim resursima, Eich ostaje optimista o njegovom stope rasta, čak iu prepunoj pijaci.

Generalni direktor je zaključio:

"Mi [već] više izdavača nego što sam očekivao."

BraveHiringICOs

Slične vesti


Post ICO

ICOs: Beauti, Zver i JFK

Post ICO

Tokenizovan Tor? A16z, DFJ i Više Back Orhidej Privatnog Internet Projekta

Post ICO

Nazad iznad 300 dolara: Eter Building Momentum?

Post ICO

Do meseca? Vreme za rast, Bitcoin

Post ICO

Singapurska centralna banka: prodaju žetona može biti predmet zakona o hartijama od vrednosti

Post ICO

Pantera ulaže 3 miliona dolara u razmenu iskustava žetona

Post ICO

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Post ICO

Evo kako je tamna tržnica Bot poslala ekstaziju u galeriju umetnosti

Post ICO

Citi ispituje potencijalni uticaj aukcije svile na cenu bitkoina

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Tezos ima novi odbor, ali šta o novcu?

Post ICO

Australijski regulator vrijednosnih papira izdaje formalne smjernice za ICO