Verikoin: Altcoin možete da potrošite gde god da je Bitcoin prihvaćen | RS.democraziakmzero.org

Verikoin: Altcoin možete da potrošite gde god da je Bitcoin prihvaćen

Verikoin: Altcoin možete da potrošite gde god da je Bitcoin prihvaćen

Vericoin pokrenula inovativni i potencijalno igre menjaju pristup prihvatanju trgovac koji bi mogli uzdrmati altcoin svet treba servis dobitak šire upotrebe.

Pokrenut u maju, vericoin je dokaz-o-udela altcointhat ima promenljivu kamatnu stopu koja varira u zavisnosti od toga kako su mnogi kovanice pod prismotrom. Što više novčići se koriste za udela i podržati mrežu, uspona kamatnih stopa.

Jedan od načina na koji alternativne digitalne valute traže širu publiku kroz širenje trgovačke prihvatanje. Kompanije kao što su Coinkite i CoinPaiments.net omogućiti plaćanje u altcoins, ali ostaje nejasno tačno koliko je uspešan su ovi napori bili na proširenju broja trgovaca koji se alternativne digitalne valute kao način plaćanja.

Do danas, blokade puteva pojavile su se zahvaljujući infrastrukturu altcoin treba da budu prihvaćeni od strane trgovaca i raznovrsnog spremnosti od strane ovih preduzeća da prihvate potencijalno nestabilnu digitalni valutu.

Enter VeriBit

Vericoin zaobilazi ove prepreke u potpunosti sa VeriBit, a usluge sa dodatnom vrednošću na mreži koja omogućava ljudima da manje Bitcoin kupovinu sa svojim vericoin. VeriBit deluje kao go-putem za vericoin trošadžije, omogućavanje kupovine za potrošače u svakom poslu koji prihvata Bitcoin.

Ovaj novi servis otvara desetine hiljada trgovaca trenutno prihvatanja Bitcoin potrošačima koji žele da koriste vericoin.

CoinDesk razgovarao sa ko-kreator Patrick Nosker, koji je rekao da je pre karakteristiku kao što je VeriBit, oni koji su želeli da koristite altcoin izvršiti uplatu da se razmene određenog iznosa za Bitcoin. Ali, zbog faktora kao što su razmene naknada i prirodne nestabilnosti na tržištu, potrošači se suočavaju stvarni rizik od gubitka vrednosti pre donošenja svoje kupovine.

Nosker said:

"Nije baš jednostavno za početnika. Dakle, šta smo napravili je transakcija sloj između razmene i korisnika."

VeriBit je usmeren ka manjim transakcijama, a ne velikih. Trenutno, postoji ograničenje potrošnje od 0,15 BTC (oko $ 87 na vreme za štampu), iako je prema Nosker, ovo kapa Očekuje se da će rasti u budućnosti.

Kako VeriBit radovi

VeriBit je dizajniran da bude razumljiv način plaćanja za Bitcoin kupovinu koriste vericoin. Razvojni tim vericoin deluje kao procesor plaćanja za ove transakcije, radi jedan novčanik vericoin da se deponuju u od strane plaćaju potrošača i još jedan koji plaća se do odredišta plaćanja u Bitcoin.

Da biste izvršili uplatu, prvo unesite adresu koju želite da pošaljete Bitcoin da i koliko BTC-želite da prenesete. Nakon što ste ušli u informaciji, VeriBit računa koliko vericoin želite da pošaljete, kao VRC transakcije naplate je 2.

Onda imate 20 minuta da šalju svoje vericoins na adresu, nakon čega su operateri novčanik - trenutno razvojni tim vericoin - završi transakciju i poslati kroz BTC na svoje odredište.

Prema Nosker, funkcija ostaje finansira putem donacija i razmenu vericoin naknada za više Bitcoin. On je rekao da VeriBit je razvijen u velikoj meri da se izgradi više usluga u mrežu, umjesto da novac od korisničkih transakcija, govoreći:

"Nismo želeli da uđu u berzanskom poslovanju ili da tone novca rade ovo. To je zaista samo da vericoin upotrebljiv odmah [Naknada] samo pokriva troškove to rade.".

Na kraju krajeva, on je rekao, cilj je da se stvori podsticaj za potrošače da koristite altcoin omogućavajući im da ga provedu gde god je prihvaćen Bitcoin.

Vericoin je anonimnost servis

Pored VeriBit je vericoin tim je razvio nekoliko drugih usluga koje privlače kako mejnstrim potrošača i iskusnijih korisnika altcoin.

Jedna od glavnih snaga u altcoin u ovom trenutku je anonimni pokret transakcija. Ovaj skup altcoin projekata, na čelu sa projektima kao što darkcoin i KSC, fokusira na anonimne transakcije pružiti im nevidljivi naporima detekcije.

Nosker primetio da anonimnost, sve u svemu, nije karakteristika koja apeluje na većinu ljudi. Ali u priznavanju potražnje za takvim funkcionalnost, tim proizvela alat da se sakriju transations iako je prestala kratak da ga pokretanja preko vericoin mreže.

VeriSendis servisa transakcija mešanje da, uz naknadu, Scrambles vericoin transfera i da ih čini teže - ali ne i nemoguće, Nosker razjasnili - da otkrije.

On je dodao da je vericoin tim u jednom trenutku pogledao u stvaranju standardnog anonimne sistem, ali na kraju usvojen na integraciji jedan.

U budućnosti, VeriSend će biti dodata u novčaniku Alt-a, u kom trenutku korisnici mogu odlučiti da koriste VeriSend ili ne.

Menadžment zasnovan na tekstu

Drugi vericoin-servis, VeriSMS, funkcioniše kao gatevai tekstualnog i novčanik sistem koji povezuje mrežu ćelija na vericoin mrežu. Vericoin korisnici mogu učitati vericoins na ovom novčaniku i koristite SMS mrežu da bi transakcije.

VeriSMS radi na međunarodnom nivou. Prema VeriSMSvebpage, postoji niz gatevai brojeva koji mogu da se koriste u SAD, Evropi i Aziji.

Ova usluga nudi tri komande korisnicima. Funkcija balans može da se koristi za stvarno kreiranje novčanik adresu i kasnije koristiti da proverite količinu trenutno deponovanih. Korisnici mogu da ukucate adresu za slanje transakcija i postaviti lozinke za njihov novčanik. Ovo stvara jednostavno bezbednosna funkcija treba da bude ugrožena telefon osobe.

Nosker upozorio da VeriSMS ostaje u alfa fazi, i da postoje rizici da ga koristite, govori CoinDesk:

"To nije savršena. Mi još uvek peglanje bube sa njom."

Nosker je dodao da je tim istražuje druge projekte, uključujući i one koja bi olakšala vericoin-u-Fiat transakcije, koje vezuju se na krajnjem cilju dobijanja altcoin koji je kao potrošač-friendli kao što je funkcionalna.

Vericoin

Slične vesti


Post ICO

FKS Firm se pridružio Meksičkoj Bitcoin Ekchange-u od 2,5 miliona dolara

Post ICO

Pantera Capital podiže 100 miliona dolara ulaganja za ICO Hedge Fond

Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

Da li je vaš Blockchain Token bezbednost? Coinbase dovodi do pokretanja pravnog okvira

Post ICO

Tržišta Veekli: Slov Veek for Bitcoin cena kao Grekit Looms

Post ICO

Alternativa DarkMarket pokreće sa još boljim naslovom OpenBazaar

Post ICO

Anketa: Mlađi Amerikanci su više zainteresovani za kriptokutencije, ICO

Post ICO

Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad

Post ICO

25 godina star zarobljen nakon prodaje oružja za Bitcoin na crnom tržištu

Post ICO

Mark Cuban podržava bivšeg Fonda za žetonove od 20 miliona dolara zaposlenika Coinbase

Post ICO

Korekcija Cripto-a ne ubija visoku industriju

Post ICO

Gok ICO? CEO Karpeles Floats Token Sale za obnovu Bitcoin Ekchange