Vealthico pokreće Alternativu Mint.com za investitore kriptoročnosti | RS.democraziakmzero.org

Vealthico pokreće Alternativu Mint.com za investitore kriptoročnosti

Vealthico pokreće Alternativu Mint.com za investitore kriptoročnosti

Pragu digitalni valuta orijentisane finansijski menadžment usluga Vealthico je zvanično pokrenut, nudi besplatnu probnu 30 dana za izbor nove kupce.

Alat za praćenje bogatstvo poseduje podršku za više od 300 altcoins - uključujući automatsko praćenje adresa za 80 digitalnih valute, i nudi korisnicima mogućnost da se prijavite preko popularne društvene medijske platforme kao što su Facebook, LinkedIn Googleand.

Sa otkrivanja, Vealthico ulazi u pupoljak sektor valutnog tržišta digitalnog već delimično koju je služio takmičara, uključujući CriptFolio, CoinFinanceand MiAltCoins. Međutim, servis ima za cilj da se diferencira sa novim Tveaks do utvrđenog modela.

Na primer, Vealthico omogućava korisnicima da prate kretanje tradicionalnih akcija duž ulaza u svojim digitalnim valuti portfolija, što je potez koji izvršni direktor i osnivač Karel Javurek misli će postaviti kompaniji da privuče više mejnstrim publiku, čak i kada se Hones u na vrlo specifična segment tržišta.

Kao bivši dana trgovac u criptocurrenci samog, Javurek veruje rešenje koji služe je preko potreban ovaj nezasićeno tržište. On je rekao CoinDesk:

"Mi vidimo mnogo startup sa novčanike i razmene, ali niko se fokusira na korisničkom [ko želi] da vidimo koliko bogatstvo imaju. Kada imate mnogo altcoins, veoma je teško da ih sve pratiti i vi brinete o koliko imaš."

Pregled usluga

Vealthico korisnicima nudi čist interfejs koji prati digitalne valuta ulaganja u njihovo ime. Međutim, naglasak je na stvarno bogatstvo koje korisnici akumulira sa svojih imanja.

Na primer, za numeru svaku valutu korisnika digitalnog, Vealthico prikazuje iznos novca, vrednost ove valute u američkim dolarima i ukupne stvarne bogatstvo koje korisnici imaju akumulirane kroz te investicije.

Pokreti se zatim biti sortirani po danu, nedelji ili mesecu.

Da bi dodali digitalni valutu u svoju centralnu kontrolnu tablu, korisnici kreiraju novi "karticu 'za valutu, koji je ispunjen sa svom obraćanju prijemnom ili adrese i obima valute sadržanih u tim računima.

Kartice se onda mogu zakačen na glavnom ekranu korisnika. Free korisnici mogu dodati tri kartice za digitalne praćenje valute i tri karte za stock praćenje, ali nisu u stanju da podesite upozorenja.

Premium računi košta $ 4.99 u BTC, iako korisnici mogu da uštede 35% sa 12 meseci pretplate.

Dimenzionisanje se takmičenje

Iako je novajlija u digitalnom valute ekosistema, Javurek smatra da Vealthico već ima prednost na konkurenata. On navodi teškoće koriste druge dostupne na tržištu rešenja, kritikuje ove ponude kao što vrlo osnovne karakteristike - ako rade uopšte.

On je takođe ukazao da će Vealthico tražiti da se napravi razlika obezbeđivanjem stabilniji uslugu i traži da se integrišu svoju uslugu u druge popularne ponude, sa naznakom:

"U ovom trenutku, mi se fokusiraju na criptocurrenci, i gradimo platformu za to. Čak iu aplikaciji za Android, mi ćemo dodati malo podrške za druge kompanije poput Coinbase, BitPai i tako dalje, tako da smo dodali malo funkcionalnosti za plaćanje."

Generalni direktor kaže da planira da prestane kratak pretvaranja Vealthico u trgovačke platforme punopravni, međutim, napomenuti: ". Ne treba da bude platforma za trgovinu, želimo da bude jedno mesto gde ste tražiti finansijske statistike"

Takmiče protiv Mint

Dok Javurek izbegavao poređenja, on vidi njegova služba kao analogan Mint.com, popularnog veb-based alat lični finansijski menadžment.

Iako priznaje Vealthico suočava stvarnu pretnju treba Mint.com ikada dodati podršku za digitalne valute, Javurek vidi Vealthico u vrijednosti uzimajući drugačiji pristup, onaj koji ne zahteva centralizaciju korisničkih podataka o na računarima njegove kompanije.

"Nana je najveći konkurent koji mogu dodati criptocurrencies, ali mislimo da imamo veoma lep i jednostavan dizajn sa našim kartama. Mint prati da li kupiti kafu ili nešto slično, oni su povezani sa kreditnih kartica i tako dalje."

Ubuduće, Javurek predviđa dodavanjem dodatnih sekcije za Vealthico kontrolne table tokom vremena, uključujući i nove funkcije koje će omogućiti korisnicima da prate bogatstvo koje su sačuvane u sredstvima kao što su vozila i nekretnina koje su prevideli od tradicionalnih konkurenata.

Međutim, za sada, njegov fokus ostaje na izgradnji postojeći proizvod, obezbeđivanje novih članova tima, i potencijalno, podizanje novih sredstava.

Vealthico

Slične vesti


Post ICO

Volim bitkoin. Zato i Sue razmjene

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

Slučaj za spajanje meksičkog pezo sa tehnologijom blokiranih lanaca

Post ICO

Pripremite kitove? Developer Nick Johnson misli da može popraviti ICO

Post ICO

232 miliona dolara: Tezos Blockchain projekat završava prodaju žetona za snimanje zapisa

Post ICO

ICO Blues: Status podiže $ 64 miliona (daleko), ali ostavlja kupce da čekaju

Post ICO

SecondMarket je prvi korak da postane američka razmjena bitkoina

Post ICO

Bitcoin cena Završava turbulentnu nedelju kao Bull Run Fades

Post ICO

Australijski regulator vrijednosnih papira izdaje formalne smjernice za ICO

Post ICO

Služba tržišta za etereum prognoze preduzima prve korake sa Beta Launch

Post ICO

Eter Cene padaju na najniži od februara kao Sentiment Sours

Post ICO

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance