TZERO ICO Overstock još uvijek nije pokrenuta kao žeton | RS.democraziakmzero.org

TZERO ICO Overstock još uvijek nije pokrenuta kao žeton

TZERO ICO Overstock još uvijek nije pokrenuta kao žeton

Ažuriranje (18. Decembar 11:56 GMT): Posle objavljivanja, zaliha objavio štampu releaseanouncing da tZERO je prodaja Simple sporazuma za budućnost kapital je otvoren. Prodaje je beli papir je samo deli sa akreditovanim investitorima, prema portparola.

Planirana početna novčić ponuda (MCK) za zaliha blockchain zavisnog tZERO, trebalo bi da počne uživo u ponoć ponedeljak, tek treba da pokrene kako je prvobitno predviđeno.

Dok se veoma malo zna o sada već skoro celodnevni odlaganja, a odbrojavanje sat na SAFTLaunch.com, izdavanje portal za tZERO je znak, je istekao bez update na sajtu ili društvenih medija račune kompanije. Zaista, CoinDesk Pozivi prema ključnim zaliha rukovodioce, uključujući CEO Patrick Birne, je unreturned ili bez odgovora danas.

Ono što je poznato, međutim, da je kašnjenje je sada došlo duže nego što je prvobitno planirano. Jedan sat nakon što je odbrojavanje sat istekao, oko 6:00 UTC jutros, odnosi sa javnošću tZERO donese prednost je potvrdio da CoinDesk da je prodaja bila odložena do 17:00 UTC. Ali, kako to vreme je prošlo, a odbrojavanje sat je ponovo istekao, prodaja je tek treba da pokrene.

TZERO autora trenutno sada prikazuje odbrojavanje do prodaje u "00: 00: 00: 00", ali nema indikacija da je prodaja uživo. I prodaja još uvek je prikazano kao "predstojećeg dogovora" na SAFTLaunch.com.

Jedan zainteresovani investitor kontaktirao CoinDesk reći da SAFTLaunch nije odgovor na pitanja o prodaji, a neki učesnici na društvenim medijima prijavio sličnim problemima.

Ova vest je potencijalno upečatljivo kao TZERO je znak prodaja se očekuje da bude najveći u istoriji criptocurrenci industrije, tražeći da se podigne 250 miliona $ u skladu sa izjavama Birn dali Iahoo Finance danas.

Token je reklamiran kao način plaćanja naknade povezane sa raznim uslugama na tZERO je alternativa sistemu trgovanja (ATS), kao što su svoje digitalne pronađe priznanice, koje kompanija nastalih kao Birne beleške, kako bi se eliminisala kontroverznu praksu "goli kratak prodaja. "

CoinDesk prati ovu priču u razvoju. 

Dodatne izveštavanje Michael del Castillo.

Slične vesti


Post ICO

Malo poznati kriptocurrenci hedž fond traži 200 miliona dolara u DIK-u

Post ICO

Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone

Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

ICO groznica bi mogla donijeti kriptocurrenci reakciju

Post ICO

Blockchain Breakout? 2017 će zadržati investitore na Brinku

Post ICO

150 miliona dolara: Tim Draper-backed Bancor završava najduže ICO

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

ICOM Scammers ukradli su $ 500k u Phoni Enigma projektu pre pokretanja prodaje

Post ICO

Da li bi Izraelski poreski plan ICO zadržao startupe ili ih zaplašio?

Post ICO

Skeptičan za ICO? investitor Vinni Lingham može promeniti svoj um pomoću markera

Post ICO

Deficit upravljanja upravom ICO-a

Post ICO

Posle novih veličina, cijena Bitcoin-a se suočava sa nesigurnim putevima