Citi ispituje potencijalni uticaj aukcije svile na cenu bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Citi ispituje potencijalni uticaj aukcije svile na cenu bitkoina

Citi ispituje potencijalni uticaj aukcije svile na cenu bitkoina

Američka vlada planira da aukciju 29,656 bitcoins kasnije danas i mnogi analitičari i finansijske institucije su tešku u šta više postaje glavni događaj u očima mainstream medija.

Sada Drugi, sa sedištem u Njujorku finansijske usluge gigant The, učinila svoje mišljenje takođe poznate, ispitivanje uticaj predstojećem prodaju u napomeni poslao sinoć pera istraživanje analitičar Stiven Englander.

U bitcoins na aukciji zaplenjena američka maršala službe (USMS) nakon zatvaranja online drugs Bazara Silk Road. U USMS rekao CoinDesk da nije izvesno da li će izdati informacije o pobedničkih ponuđača za sredstva.

Međutim, spisak potencijalnih ponuđača je procureo prošle nedelje, koja je obuhvatila nekoliko velikih imena industrije, kao što su SecondMarket, Pantera kapitala i Binari Financial.

Uticaj na ceni

Prema napomeni, devizni podela firme, CitiFKS, procenjuje se da će aukcija čine oko 40% od prosečnog dnevnog obima Bitcoin transakcija, i stoga je verovatno da će imati uticaja na cene.

Osim toga, kaže, prisustvo velikih ponuđača nije jedini problem u malim investitorima koji su se nadali da se u akciju:

"Pumping tako veliku količinu na tržište treba vagati o cenama Uslovi aukcije otežavaju za male ponuđača ($ 200k depozit, svaki od devet blokova u vrednosti oko $ 1.8m), pa nadole pritisak verovatno pogoršala od strane. Ograničen broj investitora zainteresovanih za i koji mogu da ponude. "

Citi, takođe, ističe da je aukcija se odvija između 6 prepodne i 6pm EDP, tako da svaki ponuđač će morati da razmotri moguće fluktuacije cena. Citi špekuliše, dakle, da je "obični kupci" mogli da biraju da sačeka do poslednjeg trenutka da postavi svoju ponudu.

Osim toga, napomena dodaje da su USMS se prodaje samo oko 20% od ukupnog broja oduzete Put svile Bitcoin robu, tako da više aukcija će se verovatno slediti u budućnosti.

Oprezan predviđanje

Zbog velikog broja faktora i verovanja da je predstojeća licitacija je doprinelo da 10% pad cene od 11. Juna Citi veruje da Bitcoin cena će pogoditi dno u toku aukcije:

"Normalno, očekivali bismo cena udariti dno u vreme aukcije ili ubrzo nakon Bitcoin nije da tečnost tako da prodaja će biti teško da progutam Malo je verovatno da će neko ponude iznad tržišne cene -.. To bi imaju više smisla da samo da kupuju na tržištu u komadice i nije kao da ima indikacija da postoji Bitcoin zahtjev koji je nezadovoljena jer je teško kupiti lumpy iznosa. Postoji samo malo potražnja za grudvastih iznose. "

Mogućnost daljih aukcija je takođe težak na vrednosti Bitcoin je, kao i mnogi ponuđači predvidi pritisak cena koje su verovatno da izvrše ove aukcije. Citi veruje da ovo pitanje će prouzrokovati "još prošireni silazni pritisak".

Ovaj dokument dalje dovodi u pitanje mudrost tako da bitcoins na prodaju na aukciji, uz konstataciju da je aukcija struktura je "nepotrebno i verovatno optimalna" zbog neravnoteže ponude i tražnje Vrlo je verovatno da stvori.

"U USMS mogli zaposliti nekoliko tehnoloških-pamet koledža decu da dribla svoje Bitcoin posede na tržište, korist od pseudonimiti od Bitcoin transakcija. Prodaja Bitcoin sa nešto tečnog tržištu nije isto kao aukciju za 1998 Chevi sa par rupa od metaka u vrata vozača koncentrisani prodaje može smanjiti cene više nego što je potrebno, smanjenje prihoda prikupljenih. "Drugie tvrdi.

Nema industrije konsenzus

Aukcija je privukla veliku medijsku pokrivenost i interesa, ali za sada ne postoji jasan konsenzus o tome šta će biti njen uticaj na tržištu. Dok Drugie očekuje cene da odustane nakon aukcije, neki drugi analitičari i lideri industrije ne.

Žil Lurija, koji prati Bitcoin za Vedbush hartije od vrednosti, smatra aukcija ne bi trebalo da ima mnogo uticaja na duži rok. Slično tome, direktor Vaurum, Avish Bhama, očekuje miting nakon aukcije.

U svakom slučaju, slon u sobi je ostatak zalihu, preostalih 144.000 bitcoinsseized od svile. Ostaje nejasno kada je vlada planira da ih aukciju, ili da li će odlučiti da izabere drugi model za prodaju tih kovanica.

Slične vesti


Post ICO

Analiziranje etra: skeptični uzimanje Bitcoin investitora

Post ICO

Javno preduzeće pretvara Bitcoin u Stock u prvom od svoje-Kind fundraise

Post ICO

ICOs već se menjaju tehnološki startupi koje znate

Post ICO

ICO fondovi među milionima zamrznuti u paritetu novčanike

Post ICO

Cijena etra smanjuje 50% dok DAO privlači interesovanje za trgovanje

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Blockchain Ideologies Clash kao Monei2020 Reflektori tržišta kapitala

Post ICO

Stock Market Giant Deutsche Borse Rad na prototipovima Blockchain-a

Post ICO

Računovodja SEC-a ICO-u: Nemojte skimpirati izveštavanje

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

ICO zadovoljava VC: Blockstack podiže 25 miliona dolara za decentralizovani Internet fond

Post ICO

Volim bitkoin. Zato i Sue razmjene