Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli? | RS.democraziakmzero.org

Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli?

Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli?

Nakon sredine novembra cena klasu, u Bitcoin tržišta su nastavili redovan servis. Cena je malo opao, dok je obim trgovanja su se vratili da češće uočene nivoa.

Pricestarted prošle nedelje na $ 385, u skladu sa CoinDesk BPI, a zatvoren nedelju na $ 366 - pad od 5%.

Obim prometa je pao naglo za 39% prošle nedelje u odnosu na nedelju dana ranije. Broj kovanica koje druge ruke u svim razmenama koje prati Bitcoinitistood na 3,68 miliona - manje od 5,99 miliona tokom prethodnih sedam dana.

CoinDesk BPI17th-23. Novembar

Prošle nedelje je vrtoglavo visine

Opadanje cena i smanjena aktivnost trgovanja prošle nedelje je u potpunoj suprotnosti sa prethodnim nedelje nadmetanja ludila. Cena tada ostvaren visok od $ 458 13. Novembra.

Tržište posmatrači salivated jer predviđa cenu proboj. Nasdak je rezident bloger Martin Tillier, koji ima dosta iskustva na tržištu Forek, zagovarao bikovski interpretationof u usponu. On je istakao da je dolar Indeks ostvarila je jednomesečni vrhunac, tako je trebalo da opada. To je značilo da Bitcoin trguje u odnosu na dolar će dobiti u vrednosti.

"To bi moglo da bude kratak stisak da ih sve završiti", Tillier napisao je u svojoj kolumni prošle nedelje, predviđajući da će proboj uzeti cenu natrag do $ 450 i dalje.

To se nije dogodilo, međutim. Umesto toga, cena Bitcoin je vraćen na trgovinu u $ 350- $ 370 bendu, tako posvećena nadi da prošlonedeljni skup je početak novog bull tržištu.

Tillier analiza ostaje optimista, čak iu ovom trgovanja bendu. U manje optimističnom scenariju, gde je cena ne raketa, on je napisao:

"Breaking tu [trend] zavisi od uspostavljanja nove obrazac viših padove i višim visine. Ako BTC-/ dolara drži iznad $ 350 tačke. To otvara put za koji model zaživi."

Mogao centralne banke povećaju cenu Bitcoin?

Cena Bitcoin može da dobije utjehu od neočekivanog izvora u narednim danima: Kine centralnu banku. Još više neverovatno, centralne banke Japana i Koreje su takođe pomažu da se gomilaju pritisak na cene Bitcoin.

Nije da su bankari centralnih banaka istočnoj Aziji odlučio na sebe zastarelosti, masovno. Oni rade nešto više predvidljiv - pečenje otvaranje shotsof što se mnogi vide kao nova valuta Varin region.

Sve je počelo kada je Banka Japana smanjiti kamatne stope unekpectedliat kraja oktobra, pomažući da gura cene jena dole, u odnosu na američki dolar. Ovaj potez povećala svoj izvoz.

Sada Japanu konkurenti, Koreja i Kina, su sledili. Narodni banka Chinaannounced smanjenja stope prošle nedelje, očigledno da proveri cenu juana u odnosu na jen.

Kao Nasdak je Tillier je istakao, to pomaže da pogledate obe strane valutnog para, čak i ako ste Bitcoin opsesivno.

Bitcoin-iuan promet je činio 76% obima prometa u poslednjih šest meseci, prema Bitcoiniti. Ako je juan će dobiti jeftinije, onda Bitcoin raste u vrednosti.

Naravno, uobičajene upozorenja o BTC-/ CNI trgovinske zapremine od glavnih berzi koji se bave tom paru važe. Dok su brojke obim trgovanja verovatno pojačava, kao rezultat njihove no-takse trgovanja model, nije često da Bitcoin bikovi mogu slaviti u političke poteze centralnih banaka novčana.

US Marshals brinite Bitcoin tržišta. Opet

Verovatno povlačenjem cena u suprotnom smeru, međutim, SAD maršali servis (USMS) objavila je auctionof 50.000 bitcoins koji su pripadali optuženom Silk Road mastermind Ross Ulbricht u decembru.

Agencija koristi isti format kao aukciji jula od 30.000 novčića koji su osvojili kapitalista Tim Draper.

Je još jedan aukcija će pomoći ili ometati cenu Bitcoin? Hajde da razmotri šta se desilo na aukciji jula. Drugi krug do roka za podnošenje ponuda videli cena raste postepeno, od $ 444 18. Maja do $ 579 26. Juna. Aukcija je održana 27. Juna.

Glasine svirled u narednim danima, jer su USMS počeli polako kaplje informacija o licitaciji. 1. Jula, Agencija je rekao da su kovanice su osvojili samo jedan ponuđač - Draper kako se ispostavilo, koji himselfthe outovanog nakon dana.

Bitcoin tržišta pojavila jasno zbunjena od Draper je otkrivanja, ako je cena bilo indikator. Cijena lebdio na $ 600S za mnogo meseca, samo da počne oštar silazni pad u avgustu. To slajd nije baš zaustavljen od.

Dakle, još jedna aukcija - ovaj put sa dve trećine više kovanica u ponudi - ne može biti neka vrsta vesti trgovaca nadaju mnogo-potrebne skupa žele da čuju. Tim Rektacenzija ima announcedthat će takođe ponudu ovog puta.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao finansijski savet. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre donošenja investicionih odluka.

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin cena se penje za 460 dolara nakon što je Craig Vright Stumble

Post ICO

BTC-e ide Bitfinek-u? Bitkoinska berza bi mogla da izda žetone u ponudi za ponovnu pokretanje

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

Novi Pačinko? Istraživanje ekonomije početnih ponuda za kovanice

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

Coinbase Todai: Armstrong govori Token, ICOs i Netscape Blockchain-a

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Neočekivani potražnji za pretragu domova Garancija za zaštitu potrošača Purse.io

Post ICO

Ljubavni digitalni mačići su zaprljali Ethereum Blockchain

Post ICO

Ulaganje u Nekt Blockchain nije tako lako

Post ICO

CFTC predsjedavajući Giancarlo: Embracing Blockchain je u nacionalnom interesu

Post ICO

Deklaracija SEC-a za multimilionske Munkhee ICO za kršenja hartija od vrednosti