Šta je ICO? Big 4 konsultantske kompanije su dobivanje pitanja | RS.democraziakmzero.org

Šta je ICO? Big 4 konsultantske kompanije su dobivanje pitanja

Šta je ICO? Big 4 konsultantske kompanije su dobivanje pitanja

Klijenti od četiri najveća svetska firmi za profesionalne usluge proširuju svoj interes u blockchain sektoru u skladu sa svojom nedavnom eksplozije eksperimentisanja.

Prema rečima predstavnika iz Deloitte, EI, KPMG i PvC, kako postojećih tako i potencijalnih klijenata su počeli da postavljaju pitanja u vezi sa početnim kovanice ponuda (ICOS), proces kojim javni blockchain technologiescan da se iskoriste za stvaranje prilagođene criptocurrencies koji su kasnije prodali za finansiranje projekata.

Sa nova metoda sredstva grabi naslovi (i osvojivši kritike), Eamonn Megvajer, koji vodi Digitalna knjiga Services Division KPMG, rekao je da je čak primio zahteve za rad sa preduzetnicima koji nastoji da postane sledeći Tezos ili PoverShot, oba projekta koji su pokrenuli na stotine milioni prodajom kriptografske tokena.

On je rekao CoinDesk:

"Videli smo definitivno uptick u pitanja primamo samo u prošlosti mesec, mi smo verovatno dobili 10 upite -.. Na primer od institucija u Francuskoj, Švajcarskoj, Rusiji i Austriji"

I Megvajer razume zašto, i dodao da veruje da će model može dovesti nove investitore na tržište.

Predstavnici za Deloitte dalje navodi da su primale sve veće interesovanje na temu, kao i EI, prema kojoj pokretanje novih razgovora sa "bogatstva i menadžera sredstava" o tome kako oni mogu početi u upravljanju criptocurrencies i ICO tokena.

Međutim, drugi ukazuju na nedostatak odgovarajućom propisa kao barikadu koja se sprečava pridošlice iz kapitaliziranja Icos.

"Iako je potencijal Icos u smislu transformacije venture kapitala je zaista uzbudljivo za mnoge od naših klijenata širom sveta, nedostatak regulatornog jasnoće, posebno u SAD, i dalje izaziva zabrinutost," Ajit Tripathi, direktor Fintech i digitalne bankarstvo u PvC, izjavio je u e-mailu.

Megvajer je nastavio ovu ideju, ide tako daleko da tvrdi da su ICO projekti "još uvek relativno retko" zbog neizvesnog regulatornog okruženja.

Dok se regulatori u nekim zemljama, poput Australije, bili glasniji o svojim planovima akcije, nedavno reportshave kritikovao poslanike u SAD i Velikoj Britaniji

"Pitanje postaje ono što bi trebalo odgovoran MCK adresa u cilju zaštite interesa investitora i da se izgradi poverenje u njihovo rešavanje i kontrole u ​​odsustvu eksplicitnih uslova", rekao je Megvajer, dodajući:

"Ovo je u srcu mnogih diskusija koje imamo do sada."

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin Businesses Detail Banking Setbacks at US Task Force hearing

Post ICO

Da li je Kina vozila bitkoinsku cenu do 2018. godine?

Post ICO

BitPai otvara kancelarije u San Francisku i Njujorku

Post ICO

Periodična tabela blok-jača

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Bitcoin cena se penje za 460 dolara nakon što je Craig Vright Stumble

Post ICO

Zašto ICO treba da budu hartije od vrednosti?

Post ICO

Utiliti Coins ili Cripto Assets? Terminologija žetona je jedna velika siva oblast

Post ICO

Šta je bivši advokat CIA-e koji radi u Cripto-u?

Post ICO

Bitcoin cena se penju preko 50% u prvoj polovini 2018. godine

Post ICO

Zašto Sao Paulo želi da plati infrastrukturu sa kriptocurrenci

Post ICO

Stock Market Giant Deutsche Borse Rad na prototipovima Blockchain-a