Šta dolazi posle Cripto Bubble? | RS.democraziakmzero.org

Šta dolazi posle Cripto Bubble?

Šta dolazi posle Cripto Bubble?

Joe Pindar je direktor strategije u kancelariji tehnološki direktor bezbednosti firmi Gemalto.

U ovom mišljenju komadu Pindar tvrdi da je nedavno znak pomama je Blip, i da blockchain tehnologija ostaje važnije na duže staze nego bilo kojoj valuti.

Ako ste bili investicione konferencije ili razgovara sa dugogodišnjim analitičara industrije, jasno je da je general criptocurrenci tržište balon je neodrživ.

Bilo je 30 početni coin ponude (Icos) u julu, svaki pokretanje novih criptocurrencies. Zatim, u avgustu, bilo je više od 50, sa marketingom i investitorima u rasponu od Floid Maiveatherto Paris Hilton.

Sada, deo ove manije se zasniva na spekulacije. Ali isto tako je jasno da smo odstupanja od osnovnog pretpostavke šta je criptocurrenci prvobitno je - retka digitalni roba kojoj je vrednost proizilazi iz tog oskudice.

Izaberite pobednici

Jednostavno rečeno, ako su pokrenuli više od 100 novih izvori ovog digitalnog robe od leta, onda čitav koncept oskudice, a samim tim i vrednost, počinje da naruši. U stvari, mnogi od ovih novih criptocurrencies će morati da propadne kako bi se očuvala održivost najpoznatiji valute, Bitcoin i etar.

Etar, drugi po veličini criptocurrenci po tržišnoj kapom, je oko dve godine, tako da je relativno poznat količina. Većina nedavnih Icos se zasnivaju na EC-20ethereum znak, a primarni kupovna mehanizam za nove criptocurrencies je etar, valuta u Ethereum mreže.

Zbog toga, investitor često treba da kupi etar da bi mogli kupiti u bilo kojoj od novih Icos.

Ali će kripto mehur od manje poznatih valuta pop u nekom trenutku, ostavljajući neke ljude u lošem mestu. Čak i tako, suština tehnologije iza njega, blockchain, će obezbediti vrednost kao skriveni infrastruktura u osnovi buduće aplikacije.

Mali broj valuta - verovatno Bitcoin i ethereum- i komunalnih tokena gde nastaje pravi vrednost, ostaće održiva na duži rok - iako ne nužno na tekućim cenama.

Osnovna premisa na criptocurrenci, ako to nije retka digitalni roba, jeste da je to znak koji omogućava pristup komunalnu uslugu. Jedan od retkih važećih tokena koji su nedavno pokrenula je Iota, koja je usmerena na Internetu Stvari tržišta.

Međutim, teško je opravdati izgradnju puno aplikacija pomoću jota kada većom cene token znači da cena ide blockchain transakcije dubl u sedam dana ili povećava za 500 odsto u odnosu na toku mesec dana, kao što je nedavno učinio.

Dok IOTA ima jaku dugoročnu budućnost, mogućnost da ga koristite za puno aplikacija zavisi uklanjanja nestabilnosti špekulacije-driven. Ovo pokazuje jaz između vrednosti predlog komunalnih tokena i cene trgovanja.

Tokenless blockchains

Ovo je takođe podsetnik da je od suštinskog značaja da se odvoji blockchain tehnologiju criptocurrencies.

Sasvim je moguće voditi blockchain bez criptocurrenci, kao što je pokazano Metrognomo, koji prethodi i ima sličan pristup IOTA, ali koristi plaćanje pretplate za čvorove objavljivanje na mreži.

Drugi primer je kvorum, JPMorgan Chase je permissioned, minimalno-forked Ethereum mreža, sa ciljem promovisanja privatne transakcije za preduzeća.

Dakle, iako blockchain može biti veoma korisno za obezbeđivanje distribuiranih sistema i preduzeća, to ne opravdava osnove bilo criptocurrenci.

Budućnost Blockchain je svetao, samo možda malo manje glamurozno bez get-bogata-brzo investicionog aspekta.

TokensICOs

Slične vesti


Post ICO

Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci?

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

Gde, Bitcoin? trgovci nude mješovita mišljenja o tržištu

Post ICO

Tumultuous Veek Goriva 30% dobija se u bitcoin i eter Ceni

Post ICO

ICOs: ubedljive prednosti, stvarni rizik

Post ICO

500 startupa Recruits Ek-MiSpace VP u Mentor bitcoin biznis

Post ICO

Registar imovine bloka: približavanje prosvetiteljstvu?

Post ICO

Da li je Eterov gubitak Bitcoin Gain? Trgovci se čudite posle divlje nedelje

Post ICO

Ko treba VC? Etereum i Zakon o JOBS mogu promijeniti ulaganje

Post ICO

Cijena etra smanjuje 50% dok DAO privlači interesovanje za trgovanje

Post ICO

Ne samo bitkoin: prva kriptokutencija dobijena u 2018. godini