SecondMarket CEO za pokretanje regulisane razmene američkih bitkoina ovog leta | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket CEO za pokretanje regulisane razmene američkih bitkoina ovog leta

SecondMarket CEO za pokretanje regulisane razmene američkih bitkoina ovog leta

Beri Silbert, osnivač i izvršni direktor Njujork-alternativa investicija bazar SecondMarket, potvrdio je da će se okreće od Bitcoin biznis entiteta u posebna organizacija posvećena razmeni digitalnih valuta, i da ovaj biznis ima za cilj da bude operativan ovim leto.

Silbert rekao CoinDesk da će služiti kao izvršni direktor i-ali-neimenovanog entiteta, a da je novi posao će obuhvatiti Bitcoin Investment Trust, svoj privatni investicioni fond za visoko-bogatstvo investitora, a jedan trgovački sto 11-osobu koja će podržati ovaj ponuda.

Generalni direktor sugeriše da će SecondMarket se doprinosi $ 20 miliona u gotovini i Bitcoin sredstava u novom poduhvatu, a da bi injekcije iz drugih osnivača potencijalno poveća ovaj ukupno u vreme njegovog lansiranja 2014. Godine. Dodao je on:

"Kompanija prvog dana će biti dobro kapitalizovan, ona će imati dve brze razvoju poslovanja."

Pored ovog velikog slike vizije, Silbert takođe otkrio detaljne planove koji ukazuju na proces je u pokretu, i da je razmena već izbacila veliki broj potencijalnih prepreka na putu ka tržištu.

Nova vrsta razmene

U obimni planovi predstavljaju drastičan pomak u načinu bitcoins su tradicionalno kupuju i prodaju preko razmene, sa kompanijom usvajanje modela "centar-i-kraka" da će naći razmenu samo u interakciji sa formalnim članovima.

Ne-članovi neće biti dozvoljeno da olakša transakcije na berzi, međutim. Silbert je rekao da ne vidi ovo kao isključivi, jer bi takva ograničenja inspirisati stvaranje novih preduzeća za razmenu.

Prvi clanovi se očekuje da uključuju Vall Street banke, kao i Bitcoin startapima kao što su Circleand Coinbase. Silbert objasnio:

"Ako želite da kupuju i prodaju Bitcoin morate proći kroz jedan od članova, a članovi su svi će biti regulisana preduzeća. Oni će biti banke, oni će biti MSB-ova, oni će biti Bitcoin kompanije, oni 'll be brokersko-dilerska društva. Ideja je drugi razmena u svetu bi zapravo mogao postati članovi razmene. "

Rezultat, Silbert kaže, bilo okruženje slično Njujorškoj berzi (NISE), gde pojedini kupci idu preko posrednika kao što su Fideliti ili TD Ameritrade kako bi se zaokružio transakcije. Ideja za samog tržišta se zasniva na IntercontinentalEkchange (ICE) grupe.

Osnovana 1997, Ice je 24-časovno, zasnovane na Internetu velikog kapaciteta trgovinski platforme fokusirane na globalnom robe i finansijske proizvode pijacama.

Obezbeđivanjem slično okruženje za postojeće strukture, Silbert nada novac Services Business (MSB-ova) i banke će biti otvoren za bavljenje Bitcoin i Bitcoin u vezi investicionih usluga.

Kako će razmena raditi

Prema Silbert, razmena će imati tri glavne funkcije.

Prvo, ona će se fokusirati na cena otkriću. Koristeći tržište zlata kao model, razmena će pokušati da popravi vrednost Bitcoin jednom ili dva puta dnevno da bi trgovanje da bude stabilizovano na određenim vrednostima i stvoriti pravi pokazatelj za derivate i rudarskih tržišta.

"Mi ćemo pokušati da smirim stvari malo i stvoriti pravi pokazatelj Bitcoin vrednosti, jednom ili dva puta dnevno, a svaki od članova, iako oni mogu trgovati po ceo dan, ili se mogu vezati cenu na cenu spot ", rekao je Silbert.

Nova poslovna će takođe obezbediti čišćenje usluge i imaju samo regulatornu organizaciju (SRO), koji će osigurati da su sve transakcije propisno jasni sa zemljama firmi i da razmena aktivnosti upravlja prema ulaz iz regulatora i velikih banaka.

Prelazak u strategiji

Vijest, a ne potpuno nova za posmatrača u Bitcoin industriji, ne ukazuje na to da Silbert napredovala svoje planove značajno jer su prvi put pušteni. Silbert nije ranije predložio da bi razmena biti poseban privredni subjekat iz SecondMarket.

Silbert istakao, međutim, da ova promena u strategiji nije zbog regulatornih problema, nego je "strukturni, brendiranje inicijativa", koji je video kao suštinska s obzirom da je osnovna delatnost SecondMarket, koja se proteže iznad Bitcoin, ima svoje kupce i Brand identitet.

Silbert prvi otkrio planove za kretanje SecondMarket prema postaje licencirani, regulisan Bitcoin razmena na 7. Februara, kada je najavio da će početi omogućava Bitcoin korisnicima da proda bitcoins da Bitcoin Investment Trust, iako nema rok je dat za predloženu lansiranje.

Zaustavljanje Mt. Gok ispadanje

Silbert predložio da, iako je on bio radi na planovima za neko vreme i da je čak i sarađuje sa neimenovanih državnim regulatorima na naporima, očiglednom neuspehu Japana zasnovanog Bitcoin ekchange Mt. Gokinspired ga da istupe sa vestima hitnije.

"Uradili smo ubrzati obaveštenje sa namerom da obezbedi protivtežu na vestima kako bismo pokazali da novinarima barem da postoji napor da se popuni prazninu Gok", rekao je Silbert.

Što se tiče sledeći korak, Silbert predložio da sa kapitalom bezbedna, fokus će biti na pronalaženju osnivači i formalizovanjem strukturu SRO novog subjekta i čišćenje poslovanja.

Slične vesti


Post ICO

Evropski tužioci pokreću projekat za borbu protiv tamnih tržišta

Post ICO

Ethereum Classic cena opala za preko 30%

Post ICO

Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad

Post ICO

Retail Giant Overstock izdaje sopstvenu akciju na Blockchain platformi

Post ICO

Post-Trade Blockchain pokretanje u Limbo nakon podizanja 10 miliona dolara

Post ICO

Pokret indijske digitalne valute Lakmicoin odložen nakon reda

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Periodična tabela blok-jača

Post ICO

Prevara na Cripto Economics: Šta dolazi posle leta ljubavi?

Post ICO

Kik bi samo mogao da prebaci svoje ICO žetone u novi Blockchain

Post ICO

Anketa: Bitcoin investitori neće prodati dok cena ne bude blizu 200 dolara

Post ICO

DTCC će koristiti Digital Asset Tech za probno post-trgovinsko blokiranje