SecondMarket je prvi korak da postane američka razmjena bitkoina | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket je prvi korak da postane američka razmjena bitkoina

SecondMarket je prvi korak da postane američka razmjena bitkoina

SecondMarket je uzela svoj prvi korak da postane Bitcoin razmena sa sedištem u SAD, osnivač i izvršni direktor kompanije Beri Silbert je predložio.

Silbert danas je na Tvitter da objavi da je njegova alternativa investiciona kompanija sada kupuje bitcoins od zainteresovanih prodavaca, onda CoinDesk rekao bi ovo moglo označiti potez u američkom berzanskom tržištu. Rekao je:

"Postoji jasna potreba za američke, regulisan, usklađenog i pouzdane Bitcoin ekchange a. Ovo bi mogao biti prvi korak u tom pravcu."

U saopštenju sledi Mt. GOKS odluka da prekine sve Bitcoin povlačenje iz svoje službe jednog dana ranije. Iznenađenje potez poslao Bitcoin tržišta u declinein satima koji su usledili, i usled neizvesnosti da se širi kroz Bitcoin zajednice.

Silbert nije pomenuo implikacije veliki slike novog servisa u svom Tvitter poruku, ali da li ukazuju na to da SecondMarket je sada otvoren za oba kupaca i prodavaca.

Obaveštenje: Naš Bitcoin trgovanje tim što je tržište na pilot osnovi. Kupiti / prodati i nasele istog dana. Min 25 BTC-https://t.co/STT967lvPR

- Beri Silbert (@barrisilbert) Februari 7, 2014

Proširenje aktivnosti

Osnovana 2004. Godine, SecondMarket nudi brojne usluge pored svoje najviše visokog profila nudimo, Bitcoin Investicioni Poverenje pokrenula u septembru prošle godine. Do danas, privatni poverenje je podigao oko 80.000 BTC na gazdinstvima za svoje ciljne investitore, koji, pre svega, uključuju visoke zarađuju Vall Street profesionalaca i tehnološke preduzetnike.

"Proširenje ovih aktivnosti je pilot cilj da utvrdi šta postoji kupac i prodavac potražnja iznad naših trenutnih aktivnosti u podršci Bitcoin Investment Trust", rekao je Silbert.

Ako sopstvene procene Silbert su tačni, kompanija brzo raste. Govoreći na Disruptive tehnologije serija zvučnika ranije ove nedelje, Silbert pokazuje da je Bitcoin investicioni Poverenje je podignuta samo 70.000 BTC.

Što se tiče transakcija najmanje 25 BTC (oko $ 18,000 u vreme štampe), Silbert rekao je da je odluka bila praktična stvar.

"Naše tržište odluka, u svom sadašnjem obliku [i] strukturi, je visoka dodir, i olakšavanje veliki broj malih transakcija ne bi bilo moguće", istakao je on.

Timing odluku

Dok Silbert nisam sugerisao da vestima iz Mt. Gok pod uslovom dodatnu vrednost najnoviji ponudu svoje kompanije, taj potez da počne otvoreno rade sa prodavcima nije desilo preko noći. Silbert istakao da je njegov tim je poreklo Bitcoin i isključivanje razmene od prošle godine, ali može biti potrebna da dodatne usluge kao što je to tako da zadovolje potražnju.

Silbert, koji je govorio o prvog dana NIDFS saslušanja prošle sedmice, a nedavno je Forbes 40 Under četrdeset klasu od 2013. Godine, je bio glasni o njegovom uverenju da će "2014 biti godina Bitcoin na Vall Streetu".

Investitor kaže da je ovo novi pilot usluga ima za cilj da pomogne SecondMarket raste kako se produbljuje svoju bazu Vall Streetu i institucionalnim investitorima, koji je izrazio očekivanje da će uskoro će se preseliti u klasi aktive sa više frekvencije.

Kako SecondMarket prodaje dela

Za početak prodaje bitcoins da SecondMarket, prodavci će prvo morati da popune novi nalog profila (NAP) formu. Ovaj NAP formasks osnovna pitanja kao što su ime i adresu pojedinca, i izvoru sredstava.

Ti predstavljaju subjekti treba da popune poseban, duže vreme oblik NAP. Odatle, transakcija se dodatnih pet koraka da se završi.

  1. SecondMarket obaveštava prodavca odobrenja trgovine
  2. Prodavac angažuje u oflajn, privatna pregovaranje da se odredi prodajnu cenu
  3. Prodavac šalje bitcoins na SecondMarket
  4. Nakon šest potvrde putem blok lanca, sredstva se šalju prodavcu
  5. Prodavac je dao FED referentni broj za praćenje.

Da biste saznali više o SecondMarket najnovijoj ponudi, pročitali celu najavu ovde.

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Kan je investitor u SecondMarket.

Mt GokSecondMarketVall ulica

Slične vesti


Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

Bitcoin fondacija za standardizovanje simbola i koda Bitcoina naredne godine

Post ICO

Cloud Mreža Ksunlei pogodna za klase preko ICO-a

Post ICO

Direktor FirstMark: Bitcoin treba preduzetnike koji razumiju novac

Post ICO

Crovdfunding Hollivood? Uredba ne olakšava ICO projekte

Post ICO

Gde SAFT pada kratko

Post ICO

Pripremite kitove? Developer Nick Johnson misli da može popraviti ICO

Post ICO

Stock Market Giant Deutsche Borse Rad na prototipovima Blockchain-a

Post ICO

Tržišta Veekli: Bitcoin cene ostaju stan, dok se količina smanjuje

Post ICO

Kanadski sud zadržao organizatora ICO-a u nepoštovanju

Post ICO

Utiliti: Definisanje riječi za žetone u 2018

Post ICO

Manje poznati LSK je bio veliki nedeljni pobednik Kripta