SecondMarket domaćin Bitcoin Talk za profesionalnu žensku mrežu | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket domaćin Bitcoin Talk za profesionalnu žensku mrežu

SecondMarket domaćin Bitcoin Talk za profesionalnu žensku mrežu

Sinoć oko 80 Nev Iork žene raznovrsnog iskustva sa Bitcoin industriji sastali u sedištu SecondMarket je za ono što je praktično Bitcoin Meetup najvećih žena, barem u američkom gradu.

Većina njih radi u bankarskim i finansijskim uslužnim delatnostima, a Prilično su rukovodioci i direktori usaglašenosti tiho predstavljaju industrijske teškaši. Međutim, oni su svi okupili tamo Ellevate, članovi-jedina globalna ženska mreža posvećena ulaganju u ženskom uspeh i predvodi Sali Kravcheck.

Kravcheck, često nazivaju jedan od najmoćnijih vomenon Vall Street, je bivši šef bankarskih giganata Citigroup i Bank of America i jedan od najuticajnijih industrijskih glasova. Ona je uređeno panel, pod nazivom 'Bitcoin: Budućnost novca ".

Prisutne je da se upoznaju sa osnovama digitalne valute. "Ne znam zašto je Bitcoin i zašto bi me bilo briga?" kao Kravcheck započeo razgovor. Ali panelisti, činilo, pokušao da ih inspiriše da zaborave Bitcoin je cena, nestabilnost i loše presa za sat vremena i da umesto o svojim osnovnim atributima i šta je globalna ekonomija mogla da uradi sa njom van danas.

"Postoji mnogo razloga za vlade da se veoma plaše o Bitcoin [.] Ono što ne mislim da smo otključana još je vizija zašto bi ovo moglo biti transformacije", rekao je Dent,.

"Šta bi globalna platforma finansijske usluge učiniti za svetsku ekonomiju, posebno za zemlje u razvoju? Šta može da uradi za potrošače koji su isključeni iz postojećeg sistema finansijskih usluga?"

Learning inicijativa

Dok su panelisti su Bitcoin vernike širom, više izuzetan bili članovi publike - ne samo zato što su sve žene, ali zato što su mnogi od njih predstavljao industrije čiji je odnos prema Bitcoin je u velikoj meri zloban ako ne neprijateljski.

Istina je da je učešće u Bitcoin i tehnologiji dominiraju muškarci - koji takođe ostaje važi i za sektor bankarstva i finansija uprkos jaz unapređenja u odnosu na poslednje decenije.

Ali, dok su gosti koji su prethodno pohađali Nev Iork Bitcoin susrete, ili redovno rade, su bili oduševljeni da budu u istoj sobi ispunjenoj žena zanima Bitcoin, više impresivna je gledao i razgovarali sa bankarima, finansijerima i njihovi savetnici - pa čak i zaposleni u Federal Reserve Bank of Nev Iork- koji je shvatio značaj predmeta u celini i u njihovim karijerama i nedvosmisleno motivisan jedni drugima da naprave prvi korak u sebe edukaciju o tome.

Bitcoin može biti za svakoga

Podizanjem ruke u sobi izgledalo podeliti ravnomerno u "skeptici" Bitcoin i Bitcoin "vernika".

Silbert im je rekao da mu je šest ili sedam meseci da je bio skeptik pre nego što je postao vernik. Iako njena vrednost je različita za svakog korisnika, rekao je publici da ne moraju da preuzme finansijskog sistema; ona može da živi zajedno sa postojećim valutama.

"Ja nisam veliki vernik u Bitcoin postane globalna valuta", rekao je on. "Ali verujem da može da živi u svačijem novčanike, u svačijem portfolija."

Portfolio Silbert uključuje približno 30 Bitcoin vezane za preduzeća i mnogi od najviše dobro obavljaju one u ekosistemu. Za sve njegovog uspeha i potencijal Bitcoin da "radikalno transformiše naše ceo finansijski sistem", naglasio je on za investitore u sobi je da je još uvek rano u igri.

"Govorimo o biliona dolara tipa industrije da ako Bitcoin zaista uspešan verovatno će biti jedna od najuspešnijih investicija ste ikada učiniti, ali, ishod je verovatno binarni Ti, ili će izgubiti sav svoj novac -.. U stvari vi verovatno će izgubiti sav novac, još uvek je rano. Ali ako ne, a ako je uspešna. "

Vrednost je subjektivna

Na samom početku, Kravcheck pitali na panel: šta je Bitcoin, i zašto treba da brinemo? I "šta nije u redu sa dolarom", evra ili jena? Zašto moramo da imamo ovo?

Silbert govorio o subjektivne ocene da novac drži za ljude širom sveta. On je prokomentarisao da je za ljude koji žive izvan SAD, evrozone i Japana u zemljama sa masivnim inflacije, kao Argentina, Venecuela i Tajlanda, pristup američki dolar nije tako lako.

On je rekao:

"Imamo vrlo SAD-orijentisane pogled novca, valutu. Dolar je odlična, svi smo ga voleli, svi želimo puno njih. Realnost je u toku istorije [.] A FIAT valuta će nestati u 27 godina u proseku. Dakle, ako živite van SAD [.] valuti koju koristite u svakodnevnom životu će verovatno otići u poslednjih 27 godina. "

Odgovarajući na isto pitanje, Dent, govorio o Internetu vrednosti, napominjući da niko ne treba da shvati kriptografiju i unutrašnje funkcionisanje rudarstva Bitcoin kako da ga koristite i cenim to.

"Koliko ljudi shvate protokol koji vam omogućava da e-mail ili omogućava da surfujete internetom", upitala je. "Ti ne, ali ti sve te stvari i mislim da je to ono što je Internet vrednosti."

Ona je nastavila:

"Danas imamo internet komunikacije i trgovine, ima mnogo govori o Internetu stvari, i mislim da bi ovo mogao biti treći internet: Internet vrednosti - kako se kreću vrednosti kao frictionlessli danas krećemo komunikacije u način na koji je kao nezamislivo da nam danas interneta sama bila pre 20 ili 30 godina. "

Slika ljubaznošću SecondMarket

SecondMarketBarri Silbert

Slične vesti


Post ICO

ICOs i Appcoins: Prikaz Blockchain VC-a

Post ICO

Jednostavna ICO? zašto je Blockstack Said No na pre-Sale Token

Post ICO

Gok ICO? CEO Karpeles Floats Token Sale za obnovu Bitcoin Ekchange

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Post ICO

Chart, Learn and Ekplore: CoinDesk pokreće ICO instrument za praćenje

Post ICO

Mark Cuban podržava bivšeg Fonda za žetonove od 20 miliona dolara zaposlenika Coinbase

Post ICO

35 miliona dolara za 30 sekundi: prodaju žetona za Internet pretraživača Brave prodaje

Post ICO

MIT Media Lab direktor: ICO privlače pogrešne ljude

Post ICO

Osnove o činjenicama: novi model za usaglašene ICO

Post ICO

300 miliona dolara Lockup: Storj razjašnjava ekonomiju Token u iznenađenju otkriva

Post ICO

Utiliti: Definisanje riječi za žetone u 2018