SecondMarket će otvoriti privatni Bitcoin fond svim investitorima | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket će otvoriti privatni Bitcoin fond svim investitorima

SecondMarket će otvoriti privatni Bitcoin fond svim investitorima

SecondMarket planira da otvori svoj privatni Bitcoin investicioni fond običnim investitorima. Promena bi trebalo da bude na svom mestu do četvrtog kvartala 2014. Godine, Vall Street Journal reports.

SecondMarket pokrenula itsBitcoin investiciona Poverenje (bit) u septembru prošle godine, ali je rezervisan za privatne investitore sa $ 1m u imovini i prihodima iznad 200.000 $.

Poverenje kupuje i prodaje bitcoins i omogućava investitorima da se kladiti na vrednosti Bitcoin bez posedovanja bilo novčiće direktno. Kompanija trenutno ima $ 54m u imovine pod upravljanjem.

SecondMarket sada izgleda da žele da prošire fond tako što ćete ga otvara za sve investitore - potez verovatno izazvanog predstoji takmičenje.

Vinklevos efekat

Tech preduzetnicima Tajler i Kameron Vinklevos Fileda Bitcoin investicionog fonda sa američkom hartije od vrijednosti Komisije (SEC) je u julu 2013. Međutim, poverenje nije još gore i trčanje.

Vinklevos Bitcoin Trustis verovatno da bude fond razmena-trguje (ETF), otvoren za sve investitore.

U Vinklevos blizanci je nedavno lansirao novu spojene indeks Bitcoin cena. Nazvan "Vinkdek", to će se koristiti za određivanje vrednosti bitcoins u njihovo poverenje.

Vinklevos glavni pravni zastupnik Ketlin H Moriarti rekao CoinDesk da ETF treba da odobri do kraja godine.

Drugačiji pristup

Ovaj rok daje SecondMarket dovoljno vremena da se igraju sa. Međutim, umesto da stvara potpuno novi ETF, firma je odlučio da se transformiše bit u otvoreni fond na raspolaganju običnim investitorima.

SecondMarket planira da pridobije podršku OTC tržišta i trgovine fond na elektronskom tržištu upravlja njima. Da bi sve ovo, SecondMarket potrebno odobrenje od OTC tržišta, kao i Regulatorne agencije za finansijskoj industriji (FINRA).

Ako se odobri predlog, fond bi mogao da postane javno dostupan već u četvrtom kvartalu 2014. Godine, tako da mogu početi trgovanje pre Vinklevos Bitcoin fonda.

Jedan od načina da zaobiđu preliminarno odobrenje proces DIK je jednostavno javno listu postojećih investitora fonda nakon 12 meseci zatvor ističe u septembru. Ovaj potez bi trebalo da uštedi mnogo vremena i čine fond javno dostupan čim se proces završi - to jest, u ranim četvrtom kvartalu ove godine.

U Vinklevos blizanci možda neće biti tako brzo do cilja, kao proces ETF-a malo više vremena. Zato SecondMarket veruje da će biti prva firma za javno ponudi regulisani Bitcoin fond.

Tajler Vinklevos veruje da njegov fond će biti sigurnija opcija, mada, kao što će trgovati na potpuno regulisane razmene i da će morati da skočiti kroz više krugove da ispuni regulatorne standarde.

Izlazak na berzu

Do sada obični investitori nisu bili u stanju da Bitcoin investicija na berzanskom, otvorenom tržištu. Njihov jedini način investiranja u Bitcoin je direktno, putem Bitcoin razmene.

Ovaj pristup, međutim, favorizuje špekulanata i teži da zadrži mnoge investitore, posebno institucionalne investitore koji ne mogu da ulažu u neregulisanim tržištima.

Međutim, u poslednjih nekoliko nedelja više investicione firme su se preselili da uđu u Bitcoin prostor i dovesti Bitcoin investicije u mnogo široj publici - naime obične investitore koji ne žele baviti Bitcoin razmena.

Samo ove nedelje Pantera Kapital udružio sa tvrđave Investment Group, Benchmark Capital i Ribbit kapitala za pokretanje Pantera Bitcoin Partnersinvestment fond. Pantera Kapital kaže da se menja svoj investicioni fokus samo na Bitcoin ulaganja.

I, ranije ovog meseca, Persej Telekom najavio launchof globalno integrisan razmenu Bitcoin i valuta Initiative Digital, koja ima za cilj da donese sigurnost finansijske industrije-grade na Bitcoin trgovinu. Kompanija je udružio sa Atlas ATS da se integrišu sa više nivoa bezbednosti u svojoj platformi.

Slične vesti


Post ICO

Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi

Post ICO

ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

Post ICO

D3 predstavio: ruska platforma pretvorila bi stare CSD u kripto skloniste

Post ICO

ICO Mania se smirio - i to nije tako loše

Post ICO

Predsedavajući SEC: Agencija aktivno istražuje regulaciju blokade

Post ICO

Kenijski sud podržava ponudu da zadrži BitPesa off mobilnu novčanu platformu

Post ICO

Coincove pokreće sa planom da postane Coinbase of Mekico

Post ICO

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Post ICO

Uprkos padu obima, trgovci se drže kineskih bitkoinskih razmena

Post ICO

Fujitsu Eies Criptocurrenci trgovanje Tehnika plaćanja Cross-Blockchain

Post ICO

Timovi i proizvodi nisu jedini način za merenje žetona, kaže Ehrsam