Prvi Ripple Gatevai u Latinskoj Americi sada služi sedam lokalnih tržišta | RS.democraziakmzero.org

Prvi Ripple Gatevai u Latinskoj Americi sada služi sedam lokalnih tržišta

Prvi Ripple Gatevai u Latinskoj Americi sada služi sedam lokalnih tržišta

Plaćanje provajder rešenja AstroPai pokrenula Ripple LATAM, Latinska Amerika je i prvi licencirani novac servis posao da koriste mrežu plaćanja utvrđen Ripple Labs.

Andres Bzurovski, osnivač Ripple LATAM i nedavne kandidata za članstvo Bitcoin Foundationboard, rekao CoinDesk da veruje da će nova inicijativa će obezbediti rešenje pitanja zajedničkog prenosa novca u regionu.

Iako veruje platforma će privući potrošače i programerima, Bzurovski očekuje da kompanija ima najveći uticaj na tržište biznis-to-biznis, navodeći:

"Ripple LatAm efikasno otvara područje za biznis, što omogućava u realnom vremenu B2B prekogranične plaćanja između tržištima u valuti svakog partnera izbora. Sada, evropski-based business mogu poslati evra koja će biti primljena kao brazilski real je biznis u Brazilu nekoliko sekundi i na deliću troškova. "

Ova vest se obeležava poslednji veliki najavu od online plaćanja specijalista AstroPai, bivši partnerof zloglasni Japanu zasnovan Bitcoin ekchange Mt. Gok. AstroPai ima 600.000 klijenata i uspostavljena infrastruktura u šta se sve više vidi kao važan regionfor ekspanzije digitalne valute.

Vodeći u Latinskoj Americi

Osnovana 2009. Godine sa fokusom na online plaćanja, AstroPaihas brzo prešao da prihvate digitalne valute i ulogu mogu da igraju u poboljšanju ekonomskih sposobnosti potrošača i preduzeća u Latinskoj Americi.

Osnivač AstroPai rekao CoinDesk da Ripple LatAm je samo jedan od tri planirane digitalne štednje poduhvatima u razvoju u kompaniji, ali nije dao više detalja o budućim najavama.

Bzurovski rekao da je njegov put u kompaniji je sada "99% posvećena" u digitalne valute. On je otkrio da je prvi put predstavljen na Bitcoin od Ksapo CEO Vences Casaresin početkom 2013, a njegov interes je konstantno u porastu od.

Bzurovski podseća:

"Za mene je to bilo iskustvo koje menja život dolazi iz online svijeta i pozadine plaćanja., Video sam budućnost plaćanja, posebno zbog situacije u Latinskoj Americi. Sa nestabilnosti valuta, nesigurnog ekonomske i finansijske politike i korumpirane političari, to je mnogo smisla. "

Ripple Prednost

Dok je predstavio digitalnu valutu kroz Bitcoin, Bzurovski ukazao da Ripple je solutionmai biti više jedinstveno prilagođene potrebama Latinske Amerike tržištu.

Na primer, jer Ripple koristi digitalni valutu da se kreće fiat valute, Bzurovski ukazuje na to da ponuda kompanije je lakše za lokalni regulatori da shvate:

"Mislim da pre svega, za kreatore politike, to je mnogo lakše razumeti, jer se radi o sistemu komunikacija, a ne sasvim drugačiji valuta."

Bzurovski navodi postojeće zakone u Urugvaju da dozvole mandat za e-novca i e-vallet usluge kao primjer. On kaže da, iako takvi zakoni ne dozvoljavaju upotrebu novih valuta u ovim ponudama, The Ripple mreža (sama ne 'valuta') mogu da podnesu pravni alternativu.

Lokalizovani rešenja

Bzurovski je objasnio da Ripple omogućava AstroPai da izmeni svoje usluge za potrebe svakog od tržišta koja snabdeva. Ovo je važan faktor, jer on kaže "brazilska rešenje nije 100% prenosivi u Argentini ili Meksiku".

Međutim, uprkos ovim ekstra manevrisanja, Bzurovski veruje da postoje ubedljivi slučajevi korišćenja za tehnologiju, oni koji mogu biti naglašena primjera kako trenutni prenos novca sistemis neuspeha lokalne ekonomije.

Bzurovski, na primer, primetio da su potrošači koji pasivne provere u Argentini moraju da plaćaju porez od nominalne vrednosti provere od 0,6%. Porez, kaže, stvara podsticaj za sve zainteresovane strane duž lanca snabdevanja jednostavno odobri ček i koristiti ga da plati za uslugu umesto da ga deponovanje.

"Recimo da imam supermarket i kupi dosta mesa. Kupujem meso iz klanice i ja vam izdati ček za meso da sam kupovne Ako depozit ček, moraćete da platite da 0.6. % -.., tako da se ona, podrži ga, i plaća za vlasnika stoke vlasnik stoke podržava i plaća za žito za krave će se hraniti, pa svako pokušava da izbegne deponovanje ček "

On zaključuje: "Ovo može da se reši bez svih muke kroz Ripple."

Ripple proširuje

Pokretanje takođe označava najnovije širenje Ripple je u razvoju ekonomije nakon lansiranja Meksiku prvog Ripple gatevai maja.

Upravlja digitalni menuva Guadalajara na bazi Bitso, kapija je takođe zamišljen kao rešenje za pomoći u smanjivanju prekograničnih doznake u velikom severnoameričkom tržištu.

Međutim, Ripple ima fer udeo neuspeha u poslednje vreme, sa dva visokog profila članovi odbora ostavke u poslednjih nekoliko nedelja. Za više informacija o Ripple i njegovoj misiji, pročitajte naš potpuni compani profile.

Slične vesti


Post ICO

7 Tokeni investitori govore o tome

Post ICO

Hibrid ICO? TZERO Overstock-a će izgraditi usluge u sigurnosnom žetonu

Post ICO

Osnove o činjenicama: novi model za usaglašene ICO

Post ICO

Ljubavni digitalni mačići su zaprljali Ethereum Blockchain

Post ICO

Goldman Sachs: Blockchain Tech mogao bi sačuvati tržišta kapitala 6 milijardi dolara godišnje

Post ICO

Bitcoin Post-Trade? Nivaura izlazi iz Stealtha da pomogne bankama da koriste Open Blockchains

Post ICO

OpenBazaar podiže $ 1 milion za decentralizovano tržište

Post ICO

Šta je ICO? Big 4 konsultantske kompanije su dobivanje pitanja

Post ICO

Na MoneiConf-u, neočekivano pothranjen Outlook za Blockchain

Post ICO

3 (Moguće) razloge za Cripto Markets Tanked ove nedelje

Post ICO

Hoće li Amerika pratiti vođstvo Vashington State i klasificirati bitkoin kao novac?

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan