Najnoviji Ripple Gatevai u Latinskoj Americi pokreće u Brazilu | RS.democraziakmzero.org

Najnoviji Ripple Gatevai u Latinskoj Americi pokreće u Brazilu

Najnoviji Ripple Gatevai u Latinskoj Americi pokreće u Brazilu

Novi Ripple Gatevai do sada lansiran u Brazilu danas, malo zemlje.

Kompanija, koja se zove Rippek, će servisirati Brazilian stanovnika, dajući im brz i pristupačan način da se kupi digitalni valutu u zemlji, u skladu sa svojim suosnivač Rafael Olaio.

Olaio rekao CoinDesk postoji pristup barijera između Bitcoin i njenih potencijalnih korisnika:

"[Rippek] će poboljšati vezu Brazila i criptocurrenci životne sredine [.] Danas ćemo platiti premiju na cenu Bitcoin, na primer, zbog [forek] potreban za slanje novca u inostranstvo."

On je dodao da je rudarstvo zajednica u zemlji nije velika ili dovoljno aktivni da stvori dovoljno bitcoins da podrži lokalnu ekonomiju i da ima Ripple prolaz je potrebno dati ljudima pristup određenim sredstvima koja su teško steći na druge načine.

Ripple korisnici danas mogu kupiti bitcoins, litecoins, dogecoins, i testiranje likvidnosti različitih tržišta. Olaio se nada da će pomoći Brazilci da kupi takve digitalne sredstva po boljim cenama.

Kao novi podsticaj kupaca, kompanija poklanja do 2.000 KSRP da novoregistrovanu i proverio korisnike, koji će dobiti svoj prvi 400 KSRP na prvom fiat depozit, a preostalih postepeno nakon toga.

Pristup drugim tržištima

Teško je dobiti sliku brazilskog Bitcoin tržištu, rekao je Olaio. Nema mnogo cilj podataka za to, a opšti utisak je da arbitraža je glavni pokretač ekonomije Bitcoin tamo.

Objasnio je:

"Potražnja ovde nije velika sada dva razloga: Bitcoin ekonomija ovde nije toliko velika, i uvek postoji premija na cenu."

Rippek model je da ponudi platformu za trenja konverziju između brazilski real (BRL) u bankama i u Ripple mreži. To će imati strogu kontrolu nad svojim rezervama da osigura da svaki brl u Ripple mreži je podržala 1 BRL na bankovnom računu, objasnio je Olaio.

"Ovo omogućava ljudima iz Brazila da imaju poštovano sredstvo unutar Ripple mreže i pristup svim ovim verodostojnih tržišta", rekao je Olaio. "Kada je mreža raste i postaje zreliji, a likvidnost je dovoljno, oni imaju dovoljno mogućnosti na nogama."

On je rekao da je kompanija drži sredstva korisnicima u odvojenim bankovnim računima iz korporativnih fondova i za transparentnost, namerava da otkrije kompanije sa kojima Rippek banke.

Vodeći latinsko američko tržište

Dok Rippek je brazilski kompanija fokusirana na Brazila, Olaio rekao da Brazil može da možda "biti primer adaptacije" za latinoameričke regionu.

"Mislim da danas Brazilia može da se bavi ovom vrstom životinje i naš inflatorni scenario nije loše", rekao je on. "Dakle, Bitcoin nije pretnja za nacionalnu valutu."

Bitcoin regulacija je nejasno u Brazilu, kao i svuda u regionu. Olaio je pretpostavka je da će latinoameričkih zemalja paziti na ono što se dešava u razvijenim regionima Severne Amerike i Evrope, ali pogledaj u Brazil da se prilagodi lokalno odgovarajuće verzije bilo novim pravilima.

Slične vesti


Post ICO

SEC: Američki zakoni o hartijama od vrednosti mogu se primeniti na prodaju žetona

Post ICO

Uredba o stanju ICO-a? Novi izvještaj daje pravni status u 6 nacija

Post ICO

Više za manje bajta: ICO suočavaju se sa rastućim bakterijama

Post ICO

Ulaganje kripto valutnih znakova iz Južnog mora

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

Post ICO

Fond za kriptokovrednost Hedge Hit sa tužbom za akciju klase

Post ICO

State Street Vets Net $ 5 Million za startovanje Cripto

Post ICO

Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja?

Post ICO

Korekcija Cripto-a ne ubija visoku industriju

Post ICO

ICO u EU: Kako će se uskoro regulirati žetoni?

Post ICO

Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze

Post ICO

Da li bi Izraelski poreski plan ICO zadržao startupe ili ih zaplašio?