Meksička Bitcoin Ekchange Bitso pokreće 10% referentni bonus | RS.democraziakmzero.org

Meksička Bitcoin Ekchange Bitso pokreće 10% referentni bonus

Meksička Bitcoin Ekchange Bitso pokreće 10% referentni bonus

Meksički Bitcoin ekchange Bitso je izašao beta sa velikim brojem inicijativa koje imaju za cilj da privuče nove korisnike u zemlji.

Kompanija Prvi je uživo u aprilu, kao prve razmene sa ciljem da se u Meksiku rastuće Bitcoin ekosistema, sa karakteristikama koji su konstruisani specijalno za lokalno stanovništvo.

"Kao što smo nismo šablonski razmena, stvarno smo u mogućnosti da ponudi usluge prilagođene posebnim potrebama u meksičkom tržištu", rekao je Bitso tehnološki direktor Bene Piters CoinDesk.

Na primer, razmena je u potpunosti integrisan sa Compropago, a lokalni plaćanja usluga koja omogućava korisnicima da Bitso finansirati svoje račune sa gotovinom u preko 130.000 terminalima širom Meksika, uključujući i neke 7-kola i Valmarts.

Što se tiče njegove izlazne tačke, Bitsovill naplati 1% provizije na sva zanimanja - prethodno slobodan u beta. Bitcoin uplata i isplata, Meksički peso isplate po Spei prenosa i korišćenja Ripple gatevai Platforme će ostati slobodan.

Najuzbudljiviji u tim je Bitso novi upućivanje programa, koji plaća korisnicima 10% od trgovine komisije generiše svakog novog kupca su doneti na platformu.

Peters said:

"Tržište u Meksiku je i dalje veoma povoju, pa radimo sve što možemo da podstakne učešće. Šema upućivanje je sjajan način da se direktno uključe naše redovne korisnike u promovisanju ove nove ekonomije u inkluzivnom način."

Meksička Ripple kapija

Piters je rekao da kompanija ima za cilj da poveća meksičku interes u osnovnim prednostima koje criptocurrenci sistemi - ne samo Bitcoin - mogu doneti u zemlju.

"Naša vizija je da pomogne Meksikanci iskoristi ove tehnologije na način koji mogu da naprave duboku razliku svojim životima", objasnio je on.

Platforma je prvi i jedini Ripplegatevai u Meksiku.

Prema izvršnim direktorom Pablo Gonzalez, Bitso partneri vide simbiozu između svog Ripple Gatevai i njegove Bitcoin ekchange, sa fokusom na vrednosti predlog The Ripple mreža pruža van svog poreklom valuti, MTK (KSRP).

On je rekao CoinDesk:

"Ovo je nešto što smo našli izuzetno korisno za dovođenje Bitcoin likvidnost meksičkog tržištu jer omogućava našem tržištu odluka da brzo ulaze i izlaze iz Bitso."

Igranje za isti tim

Kao prvi meksičkog Bitcoin ekchange, Gonzales je rekao da su on i njegov tim su veliku korist od njihovog prvog lica prednost tokom poslednja četiri meseca.

Nakon napomenuti napredak Bitcoin centrale MekBT i Unisend, uz brokera Volabitand CoinBatch, on je dodao da Bitso ne vidite ostale igrače u Meksiku Bitcoin ekonomiju kao protivnika:

"Veoma nam je drago da vidim ove kompanije u Meksiku kao što su regrutovanje prvi put Bitcoin korisnicima, koji pomaže rastu Bitcoin usvajanja u Meksiku. Radujemo se saradnji sa ovim kompanijama u budućnosti."

Gonzales je ponovio nameru kompanije da edukuje ljude o criptocurrencies i pomoći im da pristupe relevantne alate koji mogu pomoći rastu na kripto-ekonomiju.

MekicoBitso

Slične vesti


Post ICO

ICE Token OmiseGo je vrhunac u tržišnoj kapi, ali težak na grafikonima

Post ICO

Civics ICO se prodaje pre prodaje, ali je grupa za drugu priliku

Post ICO

Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli?

Post ICO

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

Post ICO

Da li su Bitcoin Black Market nabavke stvarno anonimne?

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Do meseca? Vreme za rast, Bitcoin

Post ICO

CEO Buttercoin otkriva taktičku grešku koja je dovela do zatvaranja kompanije

Post ICO

Bank of Mekico ograničava banku od korišćenja bitkoina, izveštaji sugerišu

Post ICO

Zašto je 39 miliona dolara ICO izabrala zvezdanu preko etereuma

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Osnivač Veritaseuma potvrdio je ukidanje $ 8 miliona u ICO Tokama