Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi | RS.democraziakmzero.org

Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi

Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi

Regulisana criptocurrenci kockanje je oko otvori preko velikog zaviti Evrope.

Objavila je danas, glavni eSports platforma Unikrn je dobila licencu za kockanje na Malti, što je potez koji će otvoriti svoju platformu realnom novca za klađenje preko svog UnikoinGold kripto znak.

UnikoinGold - koji se zasniva na EC-20 Ethereum standard i trenutno se distribuira preko tokena ili ICO - se raspoređen kao medijum za stvarnom novca za klađenje u licenciranim pravnim sistemima. I, sa Malte licencom, to će značiti 80 odsto evropskog kontinenta.

Prema Rahul Sood, generalni direktor kompanije Unikrn:

"Evropska proširenje znači da će biti veliki i uskoro rastući tržište korisnika, uključujući i tranzicije u realnom novca već uspostavljenih korisnika, koji žele da kupe, razmenu i koristite naš znak da se kladi na našoj platformi."

I Sood nije u redu.

Kompanija formirana Unikrn EU kroz zajedničko ulaganje sa RBP, vodeći online kockanje platformi u Francuskoj hvalio preko 300.000 registrovanih korisnika i 1 milion jedinstvenih mjesečnih posetilaca.

Dalje, Esports - video igre igrao konkurentnim i za online i na lično publika - su sve većom na popularnosti sa mladim ljudima, a široko smatra se najbrže razvija "Sport" u svetu. Istraživanje tržišta firma Nevzoo procenjuje da će prihodi globalne eSports za 2017. Vrh miliona $ 696 - a 41 odsto iz godine u godinu skok - sa ta cifra predviđa da dostigne $ 1.5 milijardi do 2020. Godine.

Kao što je profilisan za CoinDesk, Unikrn osvojio je podršku investitora visokog profila, kao što su Mark Cuban, Ashton Kutcher i Elizabet Murdok.

Token prednosti

Do sada, Unikrn je samo ponudio realnom novac klađenje u Australiji i Velikoj Britaniji - jedine dve zemlje gde je održan dozvole za kockanje. On je ponudio besplatno klađenje u drugim pravnim sistemima na popularnim First-Person Shooter i multiplejer borbena arena video igara kao što su Counterstrike: Global Offensive, League of Legends i Dota 2.

To je sve urađeno preko svojih starijih slobodnih Unikoin tokena, ali oni su sada u penziji zahvaljujući uvođenju UnikoinGold i njenog ICO (sada dostigao svoj blizu).

Malte licenci i Rollout od UnikoinGold tokena su kritični koraci ka migrira slobodno-plai Bettor bazu kompanije da pravi novac, kao i proširenje broja ne-ulaganja u vezi koristi da simbol vlasnik može izvući iz njih drži.

Još jedan slobodan znak, UnikoinSilver, biće pokrenuta da bi igrače in non-licenciran oblastima koje se bave, ali ovi tokeni ne može se trgovati na sekundarnom tržištu.

Za Sood, odluka za tranziciju daleko od strogo slobodno-plai znak je jednostavan, posebno jer je njegov tim je dokazao koncept tokenized šeme za izgradnju svoju globalnu zajednicu kada je objavio originalni Unikoin pre dve godine.

Sood rekao CoinDesk:

"Nismo mogli da proniknuti kako popularni da će biti. Okrenuli smo u više od četvrtine milijardi od njih u manje od dve godine."

Omladinski apel

Deo žalbe novi token je da učesnici, bez obzira da li igrače ili gledalaca, ne moraju da kockaju da zaradite tokene.

Na primer, tokeni se mogu zaraditi igrajući na turniru ili samo gledate utakmicu na mreži ili lično.

Sood je objasnio: "Sticanje, korišćenje i koristeći UnikoinGold neće biti ograničena regionu, a mislimo da je više navijača koji su u stanju da ga dobijemo, što više koristi možemo dati više uses smo ga daju, više ljudi. Će to žele, i da vozi tonu potencijala u našoj platformi. "

I klađenje i ne klađenje žalba eSports izazvao je veliko interesovanje među globalne kockanje industriji, kao i Las Vegas kazina, od kojih su svi očajnički traže načine da privuku mlađe publike (sedam odvojenih panel sesije su održane na temu u prošlonedeljni Global Gaming Ekpo u Las Vegasu prošle nedelje, na primer).

"Šetnja kroz bilo koji otvor poda i videćete više šetače i kolica nego na koncertu Jimmi Buffet u staračkom domu", rekao je demografskih borbi u industriji Sood.

Ali jedini način da se o ovoj revoluciji u kocki, prema Sood, je da igra po pravilima.

Malte licencu, tvrdio je, naglašava posvećenost kompanije da svojim kupcima sigurno, pravnu i propisanog ekosistem koji se oslanja na tokena. I, posebno, Malta je seekingto postane globalni lider u pravnom i uređenom criptocurrenci kockanja.

Ključna razlika između UnikoinGold i drugih "kockanje tokena" je da većina drugih samo da posluži kao nešto više od "kratkovido" sredstvo klađenja, rekao je Sood, dodajući:

"Mnoge kompanije rade Icos iz potpuno pogrešnih razloga. Oni veruju da pomoću Cripto mogu suknju regulaciju kockanje, što je pogrešno. Mislimo da će na kraju stići do njih, i svako drži svoje tokene."

Slične vesti


Post ICO

ICO-ovi menjaju način VCs Deal sa startup-ovima

Post ICO

Početak? Tezos bi mogao otvoriti vrata za sudski postupak ICO-a

Post ICO

Upoznajte Earn.com: 21 Rebrands Social Netvork u Shift-u od Bitcoin-a

Post ICO

Gde SAFT pada kratko

Post ICO

Regulisane ICO-ovi dolaze: Prekomerno otvaranje berze za trgovanje pravnim žetonom

Post ICO

Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga

Post ICO

FKS Firm se pridružio Meksičkoj Bitcoin Ekchange-u od 2,5 miliona dolara

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Last Laugh? Dilbert kreator Skot Adams govori o planovima za pokretanje žetona

Post ICO

Skeptičan za ICO? investitor Vinni Lingham može promeniti svoj um pomoću markera

Post ICO

ICO: zašto ima više od jednog načina