Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore | RS.democraziakmzero.org

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Nasleđe VJ Hovei kompanije živi, ali ne na način bi se verovatno predvideo vlasnici Florida Citrus Grove.

Sedam decenija nakon njegove pravne bitke sa DIK, kompanija je sadržano u bliskoj legendarni status u criptocurrenci prostoru, kao što je ulaganje ugovor testeveri početna kovanica ponuda znak se sudi.

"Mnogi od nas advokata proučavali ovaj slučaj Hovei kada smo bili u pravnom fakultetu, a nismo mogli imati, u našim najluđim snovima, zamišljao odlazak u sobu kao što je ovaj, gde može da se izgovara kao da je Pledge of Allegiance", našalio Levis Cohen, partner Hogan Lovells, tokom Sudsko veće utorak na konsenzusu: Investirajte u Njujorku.

Kao svetu criptocurrencies i Icos nastavlja na rasu napred, su zaostala pitanja test izaziva u ICO zajednice o tome kako oni tokensvill uklapaju u okviru postojećih zakonskih i regulatornih okvira ostaje slon u sobi.

Možda najhitnije pitanje je da li postoji razlika se pravi između tokena koji funkcionišu kao hartije od vrednosti i one koje imaju širi program za buduću platformu.

U tom smislu, Jednostavan sporazum za budućnost Tokeni (SAFT) okvir, koji je želeo da unapredi dijalog o tome šta dva sprata znak prodaja koja razdvaja primarnom i sekundarnom tržištu može izgledati, je primio dosta optimizma.

Ali juče na konferenciji, više govornika sipa hladnu vodu na konceptu i predložio povratak na tablu za crtanje.

Matthev Roszak, ko-osnivač i predsednik blockchain pokretanje Blok, rekao je:

"Nisam veliki fan [saft]. Mislim da pokušava da hermetički zatvoriti tu pre ICO finansiranje nije kao demokratizovano i otvoreno kao želite da bude."

'Previše ruke'

Ali regulatorne nesigurnosti u prostoru proširi i van SEC.

Brojne agencije na saveznom nivou i dalje određivanje svoje pristupe prema ovim novim sredstvima, i sa dodatnim državni organi verovatno da se u akciju, s nadležnošću komplikacije mogu da čine prostor još više zbunjuje, tvrdi Gari DeVaal, posebni branioci sa Katten Muchin Rosenman LP.

DeVaal objasnio:

"Previše ruke u loncu nikada nisu dobra stvar za razvoj klase imovine."

Posebno pošto su mnogi regulatori su pod netačnim utiske o tokenized sredstava, u skladu sa Lee Schneider, partner u Vill MekDermotu & Emeri.

On je istakao da su mnogi prave grešku jukstapozicija postojanje likvidnosti sa ili bez osnovnog sredstva zadovoljava definiciju robe ili bezbednost.

"Priroda tokena je ovde izuzetno važna. Ne mogu da se razvede regulisanje stvari od onoga što je samo zato što ste ga digitalizuje", rekao je on, dodajući da je bio guranje nazad protiv ovih pogrešnih predstava.

Oporezivanje. Dolazak

Drugi pravni siva zona u okviru criptocurrenci prostoru se odnosi na oporezivanje, a sa cenom od Bitcoin eclipsing $ 10,000per novčić u utorak, IRS će plaćati veću pažnju u narednoj godini.

"Ako držite velike pozicije i ste se kreće i izlazi iz mnogo tih tokena i kovanica, IRS će verovatno početi kopanje u ovoj stvari", rekao je Kelsi Lemaster, partner specijalizovan za oporezivanje na Goodvin Procter.

I pojava Icos komplikuje samo stvari dalje, jer IRS nije izdala smernice tamo, ali prema LEMASTER, ulaganje u ICO znak je najverovatnije oporezivi događaj.

"Siguran sam da nije prijavio u 99 odsto transakcija, ali sam siguran da je to ono što bi IRS kaže," tvrdi on.

Ali pitanje oporezivanja mogla da postane lakše upravljati kao mnoštvom criptocurrenci-fokusirana poreza softverskih proizvoda, uključujući novi approlled od strane Vage, počinju da se pojavi na tržištu.

Takvi proizvodi, koji izgledaju da bi automatizovanih alata za trgovce umesto njih ručnog unosa podataka u Ekcel tabele, bolje omogućiti trgovcima koji deluju u dobroj nameri u skladu sa zahtevima IRS, i mogao odskočna daska criptocurrenci aktivnost.

Zašto su poreske alati toliko važno, Džeremi Drane, glavni komercijalni referent u Vagi, rekao je:

"U jednom trenutku, dostignete nivo kompleksnosti u svojim operacijama u kojima se ne mogu prilagoditi."

Slične vesti


Post ICO

Hibrid ICO? TZERO Overstock-a će izgraditi usluge u sigurnosnom žetonu

Post ICO

Investiciona firma Blockchain Capital pokreće ICO od 10 miliona dolara

Post ICO

Saradnja i konsenzus su od suštinskog značaja za iskorištavanje bloka

Post ICO

Bitcoin cena Završava turbulentnu nedelju kao Bull Run Fades

Post ICO

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Post ICO

ICO Mania se smirio - i to nije tako loše

Post ICO

Mark Cuban podržava bivšeg Fonda za žetonove od 20 miliona dolara zaposlenika Coinbase

Post ICO

ASIC šef: Blockchain će imati duboke implikacije za regulatore

Post ICO

Da li su tokovi poput zlata? Advokati postavljaju teška pitanja o ICO-ima

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

2017 ili 2025? Kompanije za hartije od vrednosti raspravljaju o vremenskoj liniji za Blockchain industriju

Post ICO

SAFT stigao: Jednostavan sporazum sa investitorima ima za cilj da ukloni ICO složenosti