Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro | RS.democraziakmzero.org

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Inovatori u početnoj novčić nudeći (ICO) sektor čini se da se pojačava napore da ciljate sve zainteresovane institucionalnu tržište.

Dok profesionalni investitori i menadžeri novca su istorijski borila da dobije izloženost Divljeg zapada tokena prodaje i Icos, rad je sada u toku za stvaranje nove ponude usmerene ka ne samo ovoj publici, ali sve veći broj propisa koji su oba kupci i prodavci moraju poštovati.

Ukratko, strategija pionir sa lansiranjem prvog tokena dizajniran posebno kao sigurnost, VC firma Blockchain prestonici pionirskoj BCAP principu, pokazuje znake daljeg usvajanja.

Koristeći istu investicionu banku, argon Grupa Kalifornija-baziran, Protos Criptocurrenci Asset Management objavio plan prošle sedmice da pokrene ICO preko Uredbe D plasman da bi videli da prikupe sredstva za criptocurrenci investicioni fond.

I industrije analitičari vide jednostavan razlog zašto - povećanje avet regulatorne akcije rizikuje da potpuno utišavanje neprihvatljivo visok prinose koji su povećanu izloženost na tržištu.

Brad Čun, direktor blockchain pokretanju Mooti digitalni identitet, vidi ovo kao pametan i neophodan način na žalbu investitorima, s obzirom regulatorni rizik. Ne samo da je DIK ukazao da bi emitenata suočiti liabilitifor širenje tokena smatra hartije od vrednosti, ali regulatori u Kini su tako daleko da zahteva da kompanije prodaje ih odmah zaustaviti i kupci povraćaj. 

Čun rekao CoinDesk:

"Postoje nula tehničke ili operativne prednosti. Jedina prednost je moguće poštovanje nadležnosti i zakona koji bi smatrale različite aktivnosti nezakonito ako se ne preduzmu ove korake."

Rezultat kraj prema Petar Zivkovski, rukovodioca u trgovanje platforme Vhale kluba, da li je to regulisano strategija, dok je tegoban, bolje štiti investitore i inovatore.

"[To] štiti svoj tim zakonom, a oni umiri umove potencijalnih kupaca od potvrđuju da nisu prevara", rekao je on.

I rastuća upotreba privatnih plasmana poput proizvodnje D strukture je nešto investitori treba imati u vidu. Naime, to znači da sledeća generacija tokena mogu biti hartije od vrednosti u prikazu regulatora SAD.

Token za tokena

I brisanje ove ravnoteže između prinosa i propisa je ključ za Protos ponude, u skladu sa oba svoja osnivača i savetnika upravljaju ponudu.

Protos će se koristiti da investira isključivo u drugim criptocurrencies i tokene. Nadalje, ulaganja fonda će široko spadaju u tri kante: aktivno investicija, arbitraže i ICO investicija.

Prema Potosa, njihova aktivna investiciona strategija obuhvata stvaranje što su u suštini momentum opklade o kretanju tržišnih cena. Strategija arbitraža će se koncentrisati oko kupovine i prodaje žetone na različitim razmene što je bliže zajedno moguće, kako bi se koristi od razlike u cenama preko razmene.

Pošto likvidnost je problem u znak tržištima, Protos planira da se fokusira na trgovanju najveći tokena, posebno kada je tržišna kapitalizacija iznad milijardu $ 1.

Filip Kallerhoff, koji će raditi trgovinskih operacija na Protos poduhvat je objasnio da će izgraditi bazu podataka, gde mogu da analiziraju različite simbolične pokazatelje, sa ciljem izgradnje osnovne mere za prenos podataka-driven strategija trgovanja.

Takva sredstva, on rezonuje, postaće vrednija jer je tržište smiruje i veliki povratak u razvijenim sredstvima postaju manje verovatno.

Za i protiv

Postoje, naravno, kompromise prilikom izdavanja privatnih plasmana.

CoinDesk takođe razgovarao sa Emma Channing, koji služi kao generalnog savetnika i privremenog direktora Argon grupe, investicione banke koja je upravljala izdavanje za Potosa. Kao što je Čening ističe, izdavanje Uredba D privatnog plasmana zahteva da se kupci biti akreditovane investitore, koji, u SAD, znači da moraju imati minimalnu neto vrednost od 1.000.000 $, ili su stekli 200.000 $ godišnje za poslednje dve godine.

Ograničavanje listu potencijalnih investitora u simboličnu žrtvu onih koji ispunjavaju uslove akreditovanih investitora ograničava broj ljudi koji mogu da kupuju token. Takva ograničenja mogu da utiču na način na koji se simbol ponuda primio od kupaca, posebno imajući u vidu otvorenog koda korene criptocurrenci sveta.

Dok Čun je rekao da su koristi od propisa kada su smernice pomoći da se osigura iskrene poslovne prakse, on je obično crta čvrst stav protiv trenda sekuritizacije.

Kao takav, njegove izjave podesite šta bi mogao biti zanimljiv trend napred - da novi tokeni isključite maloprodajne investitore koji su pomogli podižu mladu tržište.

Chun zaključio:

"Ja sam protiv propisa uopšte, jer su dodali dodatni teret snosi oba investitora i kompanija. U većini slučajeva, to ograničava investitore iz određenih nadležnosti ili one ispod određenog prihoda ili akreditacije nivou.

Slične vesti


Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Tumultuous Veek Goriva 30% dobija se u bitcoin i eter Ceni

Post ICO

Više banaka da se prijave za ING platformu za trgovanje nafte Ethereum

Post ICO

No Joke: Blockchain startup Tierion traži 25 miliona dolara u prodaji etereum Tokena

Post ICO

Ne samo bitkoin: prva kriptokutencija dobijena u 2018. godini

Post ICO

Blockchain Breakout? 2017 će zadržati investitore na Brinku

Post ICO

ICOs i Appcoins: Prikaz Blockchain VC-a

Post ICO

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti

Post ICO

ICO fondovi među milionima zamrznuti u paritetu novčanike

Post ICO

Bitcoin Cene proteklih od 700 dolara, ali Zcash pokorava shov

Post ICO

Nestrpna odbrana ICO-a kao OK stvar

Post ICO

FKS Firm se pridružio Meksičkoj Bitcoin Ekchange-u od 2,5 miliona dolara