Različiti pogledi na banku industriju na Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

Različiti pogledi na banku industriju na Bitcoin

Različiti pogledi na banku industriju na Bitcoin

Decentralizovane, math-based valute može da obezbedi okvir za autonomnu bankarstvo. Za prosečnu osobu koja ne može značiti mnogo, ali da su neki koncept je očaravajući.

Kontrolisanje novac izvan aktuelnih sistema posebno je uzbudljivo da CiberPunks i kripto-liberalima, ali banke će, u nekom trenutku, biti u bliskoj saradnji sa Bitcoin. Budući gde criptocurrencies su mainstream finansijski tehnologija će verovatno zavisiti od toga.

Ovde su tri različite banke, sa veoma različitim stavovima oko Bitcoin, koji otkrivaju koliko kontrastu finansijska industrija može biti.

JPMorgan

Investicione banke JP Morgan Chase stoji na drugoj strani ograde u pogledu Bitcoin. Nedavno je kompanija objavila izveštaj pod nazivom "The Audaciti Of Bitcoin".

Iz samog naslova, nije teško pretpostaviti šta organizacija misli o criptocurrenci. John NORMAND, u radu je autor, piše:

"Kao sredstvo razmene, jedinice računa i zaliha vrednosti, što je daleko inferioran u odnosu na fiat valute."

Njeni advokati bi rekao, naravno, da Bitcoin je uvek nova, da ima prostora za rast kao mehanizam digitalni plaćanja i da svaki nova ideja suočava period ranog usvajanja pred odlazak u glavne tokove.

Zaista, Bitcoin nije kao zrela kao postojećeg finansijskog sistema fiat i slabosti su izloženi, posebno u poslednje vreme. Ipak, treba napomenuti da je inovacija u Bitcoin se kreće napred, a ne unazad.

"Ako Bitcoin prestao da raste i menja, on ne bi imao pravi pogodak da postane široko koristi međunarodna valuta", kaže Endi Beal koji je advokat sa Krouli Strategiand pomaže savetuju ranim fazama kompanije.

Pokretanja Arena se trenutno vidi više novih firmi izgrađena oko Bitcoin - zajedno sa povećanjem rizičnog kapitala teče u ekosistemu. Bil kaže:

"Nažalost, za JP Morgan, rast neće zaustaviti. The Bitcoin zajednicu i infrastruktura će nastaviti da jača i sigurnija."

Rast Bitcoin se odnose na ulaganja kapitala. Izvor: C Uvid

Vels Fargo

U januaru, banke Vels Fargo San Francisko sa sedištem u održali privatni sastanak nazvan 'Virtuelni Valuta: održivost, usklađenosti i režija ". Manifestacija, koja je održana u Njujorku, bio je u prostorijama Union Skuare Ventures.

Poduhvat kapitala firma uložila u Bitcoin tokom prošle godine, obezbeđujući sredstva za Coinbase u nekoliko različitih rundi: jedan na čelu sa firmom u maju prošle godine, a zatim najnovije $ 25 miliona priliv gotovine koju je predvodio Andresen Horovic.

Union Skuare Fred Vilson je nedavno napisao članak za CoinDesk. "Nemam problem sa regulacijom po sebi, ali kako i kada se to dogodi stvari mnogo", napisao je on.

Vels Fargo Izgleda da zainteresovana da bude inovator u criptocurrencies, ali, kao što naslov njegove samita sugeriše, ima zabrinutosti oko budućeg propisa u Sjedinjenim Američkim Državama.

Još uvek postoji potencijal za Vels Fargo da bude jedan od najvećih banaka u prvi usvajaju Bitcoin, međutim.

Zaštićeni novčanici su jedan servis, na primer, da bi videti banke uspeti u criptocurrenci oblasti.

Josh Siems je osnivač i programer iza TrustedCoin- kompanija koja pruža nezavisnih bezbedno skladištenje za Bitcoin. On smatra da je verovatno da će banke uskoro pridružiti Bitcoin ekonomiju:

"U budućnosti, mislim da ćemo da vidimo banke poput Vells Fargo nudi Bitcoin skladištenje."

Fred Vilson je komentar otkriva, međutim. U ovom trenutku, Vels Fargo želi više smernica usklađenosti pre nego što će ući u teren.

Projektovani Bitcoin izlaza u narednih nekoliko godina. Kao vrednost raste i više BTC u opticaju, banke mogu postati zainteresovani u skladištu. Izvor: Bitcoin Viki

Silikonska dolina banka

Silikonskoj dolini banka (BSO), sa sedištem u Santa Clara, California, predstavlja rani sinergist u Bitcoin i bankarstva. Odnos kompanije sa Coinbase omogućava nosiocima troškovi jednostavno prebacivanje Bitcoin. Verifikovati bankovni račun sa Coinbase, a to je jednostavno pomeriti dolara u Bitcoin i obrnuto.

Sada je banka aktivno uključena u Bitcoin poslu, ali ne dokazuje usluge skladištenja. Umesto toga, izgleda da je kao provajder transfer ACH žice uloga banke.

"Oni nisu baš čuvanje [Bitcoin] ili ništa Oni su samo u osnovi da se osećaju bolje imati odnos sa Bitcoin kompanijom.", Rekao je Siems.

Međutim, on vidi poziciju BSO kao bankarski inovator kao značajan deo onoga što ga čini tako uspešnim. "Oni su se brendiranja kao go-na banka za celu investitora zajednice Bai Area", rekao je on.

Banka izvodi rizik radeći sa Bitcoin, ali ovako će mu dati jedinstvenu ekspertizu o tome kako da rade u današnjem nejasne regulatornog okruženja.

Prevara je jedan problem sa criptocurrencies, nešto što BSO ima da uče o.

"Zaista je teško kada pokušate da olakša razmenu između dva oblika novca - od kojih je jedan plug, i jedan od njih nije", rekao je Siems

To je izazov koji preduzetnički BSO izgleda spremni da preuzmu, međutim.

Silikonska dolina Bank lokacije. Mnogi ne shvataju BSO ima globalni domet. Izvor: Silikonska dolina Banka

Bankarske akcije

Svaki od bankarskih subjekata iznad otkriva potpuno drugačiji mentalnog sklopa u vezi Bitcoin posao, i svaki za svoje dobre razloge.

Banke, kao preduzeća, mora uskladiti pojavu criptocurrencies njihovom poslovnom strategijom, zbog čega Bitcoin se vidi kroz prizmu koja odgovara buduće perspektive svake institucije je.

Važno je za Bitcoin svet da budu svesni onoga što su finansijske korporacije veze sa virtuelnim valute ide napred.

"Što Bitcoin nastavlja da raste i više ljudi koristiti u budućnosti, neminovno je da su banke hteti da imaju vlasništvo nad većim delovima", rekao je Siems.

Bank of America je pozitivan izveštaj o Bitcoin podržava tu izjavu. I možemo očekivati da vidimo više ovih analiza virtuelnih valuta objavljenih od strane banaka - oni su jednostavan način za finansijske institucije da proceni osećanja oba svojim klijentima i javnosti.

Osim toga, takvi izveštaji pokazuju da je određena banka najmanje obraća pažnju, čak i ako ne znam tačno šta da radim sa ovim novim criptocurrencies u postojećim monetarnih sistema.

Slične vesti


Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

232 miliona dolara: Tezos Blockchain projekat završava prodaju žetona za snimanje zapisa

Post ICO

Tržišta Veekli: Bitcoin cene ostaju stan, dok se količina smanjuje

Post ICO

Direktor DTCC-a obećao je buduće testove blokiranja na NI događaju

Post ICO

Francuski regulator pokreće UNICORN ICO projekat podrške

Post ICO

Bitcoin Businesses Detail Banking Setbacks at US Task Force hearing

Post ICO

Broker-Dealer obnavlja poziv za ICO pravila nakon objavljivanja SEC

Post ICO

Da li je ICO Špekulacija zdrava?

Post ICO

Nemojte HODL, BUIDL: Kako će Blockchain Tech dodati vrednost u 2018

Post ICO

Javno preduzeće pretvara Bitcoin u Stock u prvom od svoje-Kind fundraise

Post ICO

SecondMarket domaćin Bitcoin Talk za profesionalnu žensku mrežu

Post ICO

S & P 500 ili Criptocurrenci: Koliko je velika Bitcoinova cena Eksplozija?