Pokretanje Silicon Vallei Accelerator 500 nije ICO za podršku - ipak | RS.democraziakmzero.org

Pokretanje Silicon Vallei Accelerator 500 nije ICO za podršku - ipak

Pokretanje Silicon Vallei Accelerator 500 nije ICO za podršku - ipak

Dugo poznat po podržava uzbudljive ranoj fazi ulaganja, odsustvo 500 Startups sa povoju tržištu početnih kovanica ponude blockchain-based (Icos) je poznat.

Rani investitor u Bitcoin preduzetnike, 500 Pokretanja podržala kako ChangeCoin, koji je bio ackuiredbi Airbnb, i Gift, koji je kasnije prodao First Data. Ipak, čak i investitori koji često vrati slični startup - uključujući Union Skuare Ventures, poboljšate VC i DFJ osnivač Tim Draper - prihvate novi investicioni vozilo, 500 Pokretanja je na marginama.

Ali to nije zbog nedostatka interesa da se poduhvat fond i gasa do sada bočne-izašao Icos.

Prema najnovijem Fintech investitora kompanije, Mike Sigal, ne samo da je 500 Pokretanja zanima načine da omogućavaju malo investitori back projekte kupovine digitalne tokena po, on je čak otvoren za ideje svojih portfelja dopunjava svoj novčani tok oslanjajući blockchain.

Ipak, to je Sigal je odgovornost investitorima da je on rekao je da ga sprečava da učestvuje u ICO.

Govoreći isključivo CoinDesk na konferenciji Eksponencijalna finansija ranije ovog meseca, Sigal je objasnio svoje oklevanje:

"Ideja o ICO potencijalno menja izjave koje sam napravio na svojim investitorima Pa, ja sam ograničen na neki način. - i mi smo baš to istražena - ali sam ograničen u onome što mogu da investira u jer sam kustos novca drugih ljudi. "

Od pokretanja 2010. Godine, 500 Pokretanja podigla oko $ 350 miliona u sredstvima iz investitora - glavni je uglavnom ulaže u $ 150.000 semena metaka u najsavremenijim tehnološkim startup u zamenu za udela 6%.

Svaki od investitora u samo 500 startup sredstava dobija prospekt od rizičnog kapitala firme, jedan koji detaljno koje vrste povratka bi se očekivalo na osnovu istorijskih obrazaca i prognoze kada privatne akcije mogu postati tečnost.

Za razliku od, Sigal, koji je angažovao prošle godine nakon pomogne pokretanje međubankarskom platnom platforme Svift je pokretanje inkubator, rekao je mnoge čak i najuspešnijih Icos nisu postigli na tržištu proizvoda u formi, ili čak jasno identifikovati šta će biti prodate ili koji su njihovi klijenti.

"Žao mi je tih investitore", rekao je on, dodajući da, bez te sigurnosti, svoje više nego samo investitora koji bi mogli biti oštećeni.

Sigal je objasnio:

"Ne znam kakav uticaj na mojim investitorima, i moja usklađenost ulaganje u Icos bi."

Alternativna opcija

Ali to ne znači da su 500 Pokretanja portfolio kompanije će sedeti i čekati dok su ostali što milione dolara metodom finansiranja - i Sigal je samo fino sa tim.

Za sada, potencijal za osnivači lako ispuniti investicioni krug bez razvodnjavanja seme ulog je suviše velika da se odupre, rekao je on.

I sa preko 2.000 firmi u 500 startup portfolio, Sigal je rekao da je skoro nemoguće biti siguran koliko bi se moglo planira ICO ili se sprema da objavi token koji incentivizes svoju mrežu.

Međutim, na osnovu informacija dobijenih od strane firme, CoinDesk bio u stanju da samostalno potvrde da je najmanje jedan 500 Pokretanja investiciona kompanija je u ranim fazama ICO lansiranja kasnije ove godine.

"Ako moji kompanije ga koriste nakon što sam investirati kao način da se njihov život lakšim, da nagrađuje svoje kupce na različite načine, fascinirana sam", rekao je Sigal.

Gleda i čeka

Ako je 500 Startups počinje su napraviti korak u Icos, to bi bio značajan pomak u industriji iz drugog razloga: da je prošlo dosta vremena od 500 Pokretanja stavi svoj novac u blockchainbusiness.

Osim u firmi je dva prethodno pomenutih izlaza, Gift i ChangeCoin, 500 Pokretanja je rano investitor kreditne platformi, BTCJam je sada defunctbitcoin. Blockchain platforma preduzeće Lanac je jedina značajna industrija pokretanje još na grupi 500 Startup. (CoinDesk je takođe bio rani ulazak Portfolio pre njegove prodaje na digitalno Valuta grupe u 2015. Godini)

Međutim, Sigal priznaje da je relativno novi investitor u prostoru, a da je radoznao da nauče druge rizičnog kapitala firme koje su podržale Icos predstavljaju investiciju vlasnicima svojih sredstava, između ostalih regulatornih razmatranja.

". Videli ste na 500 Startups, imamo veoma raznovrsnu pristup Volimo da eksperimentišemo", rekao je on, zaključujući:

"Dakle, ako postoji način da to uradimo, pretpostavljam da ćemo završiti radi nešto. Samo ne kako još ne znaju."

500 Pokretanja partneri slika ljubaznošću kompanije

Slične vesti


Post ICO

No Joke: Blockchain startup Tierion traži 25 miliona dolara u prodaji etereum Tokena

Post ICO

Osnivači Tezosa udari sa drugom klasom

Post ICO

7 Tokeni investitori govore o tome

Post ICO

Goldman Sachs: Blockchain Tech mogao bi sačuvati tržišta kapitala 6 milijardi dolara godišnje

Post ICO

Bitcoin cena se spušta na najviši nivo od aprila balona

Post ICO

TGE ili ICBM? Reči možda neće biti važne za ICO

Post ICO

Matchpool: Skandal ICO-a koji nije bio

Post ICO

Zašto veliki investitori stavljaju pravi novac na Kik kripto valutu

Post ICO

Pantera ulaže 5 miliona dolara ulaganja u Pre-Sale Token pretplata

Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

FSA zvaničnik: Azija bi trebala imati konkurentan ivičak u Blockchain Tech

Post ICO

Cripto Cene su upravo ispale na jednoj promeni podataka