Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales | RS.democraziakmzero.org

Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales

Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales

Overstock će uskoro objaviti softver dizajniran da pomogne da se ublaži samu problem koji je dobio njen osnivač uključeni u blockchain na prvom mestu.

Nakon tri godine razvoja, podružnica američke maloprodaje sada ima alat da dozvoli kratke-prodavci identifikuju i pozajme akcije koje žele da trguju protiv, umesto akcija ne bi zapravo poseduje. Zove digitalni Pronađite prijema (DLR), čini se da je dizajniran da suzbije praksu tzv golim kratkom sellingin koji investitori trgovini na zalihama oni obećavaju da se zadužuju, ali ne tehnologija zasnovana na tZERO platformi kompanije.

Obojeni trgovanje praksa je široko zaslužan za vožnju CEO Patrick Brine da blockchain na prvom mestu.

Višestruki pozivi i poruke e-pošte za višak robe i njene podružnice Medici poduhvatima nije vraćeno u ponedeljak, ali prema Poston stranicata tZERO:

"Sve DLR kreacije i kupovina su registrovani na blockchain stvara trajnog naloga trag i pristupačan digitalni zapis."

The DLRs, od kojih se očekuje da budu formalno predstavljen na konferenciji novca 20/20 u Las Vegasu ove nedelje, su dizajnirani da se blockchain-bitne verzije Uredbe SHO "locira", koji su introducedin 2005. Da smanji investitora trgovine protiv drugog zalihe ljudi tokom off-sati trgovanja.

Propis je trebalo da daju vlasnicima Stock garanciju da bi žanju nagrade iz ovog off-sati trgovanja formalno kreditiranje zaliha - i na taj način da obeshrabri kratke prodavca od samo obećava da pozajmim akcije koje su hteli da se klade protiv.

Dok tZERO platforma overstock je, proizvod zavisnog preduzeća Medici Ventures, videla relativno malo usvajanje, nova aplikacija pojavi dizajnirana da podstakne kompanije da navedu svoje akcije tako što ih više privlačna za investitore.

Ideja je da se osigura da su stvarni akcionari kompenzaciju za aktivnosti koje uključuju sredstava koje poseduju u slobodno vreme i više se ne iseći.

Usluga će verovatno biti dostupan na tZERO je Neotrader veb portala i preko vlasnički veb portala putem kojeg korisnici mogu da trasa trgovanja.

Na kraju, kada korisnik kupi DLR, oni će biti u stanju da Ukratko, u osnovi Stock jednak broju primanja oni su kupljene za dan ili noćenje pozicijama su oni stekli.

Takođe, ekpectedto biti otkriveno ove nedelje su pre prodaje uslovi početne novčića ponude tZERO, koji se očekuje da počne novembra 1. I traje do 15. Novembra.

Slične vesti


Post ICO

Blockchain Breakout? 2017 će zadržati investitore na Brinku

Post ICO

Zašto Bitcoin treba svoj vlastiti mlijeko?

Post ICO

Malo poznati kriptocurrenci hedž fond traži 200 miliona dolara u DIK-u

Post ICO

Januarski Top Large Cap Cripto? Nije Bitcoin ili Eter

Post ICO

Australijski regulator vrijednosnih papira izdaje formalne smjernice za ICO

Post ICO

Tumultuous Veek Goriva 30% dobija se u bitcoin i eter Ceni

Post ICO

Hoće li Amerika pratiti vođstvo Vashington State i klasificirati bitkoin kao novac?

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

Da li je ICO Špekulacija zdrava?

Post ICO

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona