Odakle ti taj žeton? 7 Platforme za upravljanje ICO-ima | RS.democraziakmzero.org

Odakle ti taj žeton? 7 Platforme za upravljanje ICO-ima

Odakle ti taj žeton? 7 Platforme za upravljanje ICO-ima

Početni coin ponude (Icos) se razvijaju u industriji za sebe.

Kao iu svakom rast poslovanja, možete reći da se ovo dešava kada se novi nezavisni provajderi pojaviti sa sve više specijalizovanih usluga.

U ICO industriji, to je šačica platformi koje su nedavno pokrenuli da podrže simbolične emitenata tokom trajanja njihove prodaje - pružaju verifikaciju investitora, koji su primali i upravljanje novcem, obezbeđivali sredstva i distribucijom tokena (ili jednostavne sporazume za buduće tokena, takođe zove SAFTs) u ime emitenata.

Na ovaj način, emitenti sami mogu da se fokusiraju na izgradnju svoje proizvode bez brige o svim malim detaljima stvarne prodaje.

Nove proizvođači predstavljaju prvi talas ICO platformi na tržištu koja će bez sumnje nastaviti da se razvija, sa ovim provajderi sve specijalizovan u nišama.

Baš kao što je sama struktura Icos samih je otvorenu konverzaciju - na primer, Blockstack prioritet širok domet sa tokena, preskakanje privatni presalealtogether, dok je Sliver.TV ICO na "teta" imao samo lične prodaje, poništavanje svoju javnu saleafter je udario svog hard cap - ove platforme za pokretanje prodaje token se takođe naglašava različite aspekte procesa prodaje.

I dok potencijalni investitori ICO se gaze preko bele papire i ispituju tehnološke timove i savetnike da provjere token projektima, koji platforme ICO pokreće na još jedan mehanizam za razumevanje šta je simbol projekat se radi. Neki od ovih platformi obezbedi proveru pred partnerstvo sa projektom, na primer, dok su drugi više stalo da bude domaćin što više projekata, kao što mogu.

Pozovite ga ponovno posredovanje ako vam se dopada, a osmišljanje investicionog bankarstva za kripto starosti, ili jednostavno novog poslovnog modela bez jabuke-u-jabukama presedan. Ovde je pogled na neke od kompanija prelaze u busivork out of running an ICO.

CoinList

Pokrenut u maju prošle godine, kao saradnje protokola Labs i AngelList, platforma za povezivanje u ranim fazama startapima investitorima, CoinList ima za cilj da se "zlatni standard" platforma za token ponude.

Krajem prošle godine, CoinList rastali sa AngelList - čiji je osnivač, Mornarica Ravikant, je influencer u blockchain prostoru - postao samostalan kompaniju, i od tada direktor Endi Bromberg, ga je pozicionirao kao mesto samo za "najbolji od najboljih token prodaje. "

Da biste to uradili, kompanija razmatra tehničke poslove ne samo Ico projekta, ali i token ekonomija podupire sistem.

Do sada, samo tri projekta su izdali tokena kroz svoju platformu, ali to su bili jedni od najšire-očekivanih prodaje u industriji: ". Rekvizite" Protokol Lab FilecoinSAFTs, Blockstack je "Stacks" i mobilni operater striming, IouNov je

Ipak, veliki broj drugih Icos u prostoru su koristili drugi CoinList proizvod - CompliAPI, beli-oznaka proizvoda koji se bavi investitora akreditaciju, znam-ti-kupac (za KIC) i anti-novac usklađenost novca za Icos.

Republika

Drugi AngelList spin-off-, Republicoccupies jedinstvenu oblast industrije.

Pokrenut u julu 2016. Godine, kao tradicionalna kapital crovdfunding platformi nakon što je Zakon Poslovi pod uslovom načine za ne-akreditovani investitore da ulažu u privatnim kompanijama, Republika nedavno pokrenula kripto token platformu, koristeći svoje token (DPA dug plaćaju sredstva) instrument, za isti svrha.

Na primer, u decembru, Republika ponudio "rekvizite" IouNov i omogućio kupovinu u vrednosti od tokena u IouNov je veći tokena $ 1.07 miliona.

Iako je kompanija daje pristup tim entuzijasta koji bi se inače ograničenih da učestvuje u određenim prodaje token, platforma ne odgovara za pokretanje kompletan ICO (većina prikupljanju sredstava ICO nema bi morao da bude na drugom platformi).

Ipak, u začetku, je "rekvizite" prodaja je jedina republika je do sada omogućio, ali Republika direktor Kendrik Ngujen rekao CoinDesk više su ubrzo doći.

Je nastavio:

"Mi smo veoma selektivan i izabrati da, pre svega, rad sa projektima koji već imaju značajnu vuču i / ili su primetili savetnike i investitore koji podržavaju svoju viziju."

TokenSoft

Suosnivač BitGo alum Mason Borda, TokenSoftfocuses na obezbeđivanje uverenja za preduzetnike implementiranje kripto tokena sa proizvodom belo-label koji radi na klijent gradilišta.

"Naši klijenti mogu biti sigurni da se držimo vođstvom svog branioca sarađujući sa nama", rekao je Borda CoinDesk.

Kompanija pokrenut u septembru i njegova platforma je strukturiran tako da može da odgovori na svako pitanje klijenta pravni tim može imati tokom jednog tokena. Na primer, platforma omogućava branioca token izdavaoca za procenu jezika i pristup proveru uslova.

9. Septembra, platforma olakšao svoj prvi token prodaju za kvantificiran biologija platforma Doc.ai, a zatim u 5,5 miliona $ raisefor zadružne svojine fond, Svarm fonda. Ima četiri projekta koji rade na platformi sada.

Vode Indiegogo

Indiegogois jedan od najstarijih i najpoznatijih crovdfunding lokacijama. Uz Republike, to je jedna od retkih kompanija na ovoj listi sa ne-kripto porekla.

Kompanija je nedavno announcedthei'd se otvaraju platformu za Icos, i Indiegogo prethodni uspeh i njen postojeći zajednica ljudi može biti privlačna za token emitenata.

Prema Slava Rubin, kao Indiegogo suosnivač:

"Token-based prikupljanje sredstava ima ogroman potencijal da poremete tržišta kapitala, ali današnja pejzaž nedostaje glas kredibilitet da pomogne poseban kvalitet od kvantiteta."

Dok ovi platforme može izgledati kao lake mete za podešavanje poslovne modele da prihvati kripto prodaju tokena, glavni rival Indiegogo je, Kickstarter, napravio je clearthat ne bi se olakša prodaju kripto tokena.

Vode Indiegogo se takođe odvija oprezno. Jedini znak Projekat je do sada omogućio je ICO za fan Controlled fudbalske lige (FCFL) pokrenula 12. Decembra, koji ispunila 5 miliona dolara gol u deset dana.

MCK Motor

Švajcarska kompanija Eidoo, koji je pokrenuo kripto novčanik i razmenu prošle godine, objavila je u novembru da bi bilo olakšavanje Icos kroz platformu pod nazivom MCK motora.

Dok je platforma je i dalje nova - sa samostalnom sajtu proizvod još uvek nije dostupan - Ethereum na bazi decentralizovana kreditiranje platforma ETHLend završio svoj token prodaju na platformi već kroz upotrebu mobilne aplikacije Eidoo, a augmented realiti pokretanje Ubiatar se obavezala da koristi platforma kompanije za predstojeću prodaju.

Eidoo je marketing platforme naglašava količinu aktivnih korisnika kripto da ima za novčanik i razmenu - aplikacija je nedavno pogodio 200.000 preuzimanja, tvrdeći da više korisnika su potencijalni investitori.

Eidoo takođe olakšava airdrops tokena za timove koji žele da koriste Cripto da promoviše proizvod ili uslugu. Ali još uvek nema za KIC / AML poštovanje ugrađen u platformu, iako se može integrisati sa postojećim rešenjima u ovoj oblasti.

BlockEk

Prema BlockEkCEO Adam Leonard:

"Naš šef tržišta kapitala kaže da je sve vreme," Ako neće prodati sa mamom, ona se ne ide na platformi. "

BlockEk je sasvim nova platforma za ICO izdavanje, ali je pravi naziv za sebe nudeći token izdavalaca konsaltinga na svom belom papiru i simbolične ekonomije trebalo bi da tim smatra da će projekat radi na dobroj osnovi.

Granice platforma sebi da radi sa emitenata korisnosti bonove - oni koji daju nosilaca pristup određenu uslugu. I insistira na jakoj KIC, plus će zahtevati prekretnice pre puštanja sredstava ukoliko kompanija želi da podigne dosta novca.

Jedna od karakteristika Leonarde isticali je njegova knjiga zgrada softver, koji pomaže simboličan gauge izdavalac interes investitora i nalazi cenu za njihovu ponudu.

Dok BlockEk ne tehnički "market" prodaja token dešava na svojoj platformi, kompanija radi nude mogućnosti za organizovanje događaja i putne emisije u kojoj emitenata mogu da predstave svoje token investitorima lično.

Kompanija je takođe vodi sopstveni ICO za znak koji će dati investitorima na platformi rani pristup token Presales.

Cointopia

Pokrenut ove nedelje, Cointopiabuilt platformu za povezivanje ICO emitenata sa dugom cevovoda investitora.

I uz podršku (i kao savetnici i investitora) od ko-osnivača Block.one Brock Pierce, Evercoin osnivač Miko Macumura i Zvezdani osnivača Jed McCaleb, kompanija je sigurno da zgrabi pažnju.

Prva dva tokena će biti nude je pčela znak, koji će podržati decentralizovanu verziju Airbnb, i Cointopia sopstvene ICO token.

Prema Charles Michael Iim, osnivač Cointopia je, glavni razdvajanja kompanije je njegovo rešenje za upravljanje posle MCK.

"Kompanije imaju bolne tačke u upravljanju tokena i sredstva pisati ICO, komunicira sa simboličnih nosioce, praćenje učinka i što je najvažnije vožnje vrednost na principu", rekao je Iim.

U nastojanju da pomogne sa tim, Cointopia želi da počne svoju razmenu, tako da bonove odmah imaju sekundarno tržište se trguje na.

Govoreći na Pojavljivanje industrije ukupne, rekao je Žil Penchina, A Cointopia savetnik i investitor, u saopštenju za štampu:

"Kao i sa svakom novom industriji rasta, kompanije prodaje 'Prognozi i lopate" uvek pobediti. "

Ispravka: Ranija verzija ovog teksta pogrešno naveo da je Brok Pirs je sa Blockchain Capital. Ranija verzija ovog izveštaja pogrešno navedeno da su prodaja ograničena na akreditovanim investitorima.

ICOsInitial Coin Ponude

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

Tokens će dovesti do sukoba interesa za zdravstvenu zaštitu

Post ICO

Pazi - ICO dolaze

Post ICO

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

Post ICO

TZERO ICO Overstock još uvijek nije pokrenuta kao žeton

Post ICO

Matchpool: Skandal ICO-a koji nije bio

Post ICO

Osnove o činjenicama: novi model za usaglašene ICO

Post ICO

MIT Media Lab direktor: ICO privlače pogrešne ljude

Post ICO

Pantera ulaže 3 miliona dolara u razmenu iskustava žetona

Post ICO

Januarski Top Large Cap Cripto? Nije Bitcoin ili Eter

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite