Neočekivani potražnji za pretragu domova Garancija za zaštitu potrošača Purse.io | RS.democraziakmzero.org

Neočekivani potražnji za pretragu domova Garancija za zaštitu potrošača Purse.io

Neočekivani potražnji za pretragu domova Garancija za zaštitu potrošača Purse.io

Peer-to-peer Bitcoin za kupovinu usluga Purse.io sada nudi $ 10,000 za zaštitu potrošača garanciju za pokrivanje korisnike od troškova koji se odnose na kupovinu stvari preko svog sajta.

Naime, ova šema, koja je pokrenuta 7. Januara, takođe će biti dostupan naknadno korisnicima koji prijavljuju slučajeve o svim prošlim transakcijama.

Endrju Li, direktor pokretanja said:

"Naš protok uplata se oslanja na dva trajnih transakcija: Bitcoin prenos putem escrov i isporuku fizičkog dobra To je jedan od razloga zašto smo u mogućnosti da isporuči drastično niže stope prevare od PaiPal, Visa, ili bilo koji drugi tradicionalni platnom prometu.."

"$ 10,000 garancija pokriva širok spektar pokrivanja bilo kakve neočekivane troškove koji mogu nastati korišćenjem naših usluga", dodao je on.

Odluka da se kotrlja-iz plana zaštite je snimljena nakon kući korisnika je pretres kao rezultat kupovine je napravio koristeći tržište pre šest meseci.

Purse.ioapologised nakon interne istrage, potvrđujući da su "zaista se izvinjavam" i "ponudio da nadoknadi advokatske naknade i sve druge troškove vezane za incident".

Lee je rekao:

"Kada Cheski i kompanija su gradili Airbnb nisu očekivali met glave da uništi kući domaćina. Ali kada se to desilo, oni su se time bavili profesionalno i obnovljena korisnika poverenje. U Purse vozimo usvajanje mainstream, a mi treba da ispune standarde set bi Airbnb, O i sl. Nadamo se druge kompanije, uključujući Coinbase i krug pratite naš trag. "

Povećana bezbednost

Uprkos hvali relativno impresivne sigurnosti rekord, tvrdeći preko 10.000 izvršenim transakcijama i samo četiri incidenti u prošloj godini, Purse.io će implementirati dodatne mere kako bi dodatno zaštitili svoje korisnike.

Kompanija kaže da je, nakon dupliranja tima za podršku klijentima u decembru, broj će se ponovo udvostručiti u martu.

A "gamification motor 'koji stavlja ograničenja potrošnje na novim i neproverenih kupaca je takođe uvedena u pokušaju da minimizira prevara. Korisnici mogu da poboljšaju svoje limite završetka uspešne transakcije i preko društvene i telefona verifikaciju.

Osim toga, Purse.io je ugrađen algoritam koji detektuje sumnjivo kupca ponašanje zahteva verifikaciju pre nego što se kupovinu.

"Kao naših usluga skali, u potpunosti smo očekivali i druge slučajeve ivica koje ne možemo zamisliti danas Naš posao je da brzo uče od njih i preduzeti mere za sprečavanje, otkrivanje i reaguju.", Rekao je Li.

Kako to radi

Purse.io, koja povezuje korisnike širom sveta kroz decentralizovani trgovine sistema, tržišta svoju uslugu ljudima koji žele da kupe stvari na Amazonusing Bitcoin, koja trenutno nije prihvaćen od online distributera.

Bi zadovoljavaju ove dve tržišta, Purse.io je u stanju da ponudi Bitcoin kupovine na Amazonu, povered bi nekom vrstom Bitcoin ekchange koji koristi kupac popust za podsticanje vlasnike digitalnih valuta prodati svoje Bitcoin.

Proces je sličan ostalim pijacama peer-to-peer, kao što su Bravker, sajt koji nudi popust kupovinu uopšte legitimne trgovaca. Purse.io deluje kao posrednik za olakšavanje korisnika platformu, Bitcoin novčanika i depozit za okončanje transakcije.

Kupci koji žele da koriste Bitcoin za kupovinu popustom Amazon stavke su obavezni da ih deponuju na svojim računima Purse.io. Oni su tada tražili da uvezete svoje Amazon listu želja 'koristeći' dele 'URL i ukazuju na nivo popusta na željeni nivo. Kada se to uradi, je unos je objavljen na Purse.io tržištu.

Osoba spremna da kupi Bitcoin za sličan iznos će prihvatiti transakciju i kupite stavke na listi želja koristeći kreditnu karticu tako da oni mogu biti isporučen na Amazon kupcu.

Kada su primljeni predmeti, Amazon kupac očekuje da obavesti Purse.io tako da bitcoins može osloboditi depozit i prenose na Bitcoin kupcu. 

U prethodnom intervievvith CoinDesk Ken Liu drugi osnivač kompanije je rekao: "To je kao razmenu, ali sa Amazon sloj."

Purse Promo Videofrom PurseIOon Vimeo.

Slične vesti


Post ICO

Kako Savvi Marketing može pucati u bubble bubble

Post ICO

Skoro polovina finansiranja ICO-a ide u Evropu, Find Finds

Post ICO

ICO: zašto ima više od jednog načina

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

Bitcoin cena pada $ 420 usled pokreta bočnog tržišta

Post ICO

Pantera ulaže 5 miliona dolara ulaganja u Pre-Sale Token pretplata

Post ICO

Novozelandski regulator: kriptokutencije su hartije od vrijednosti

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

Osnove o činjenicama: novi model za usaglašene ICO

Post ICO

Zašto veliki investitori stavljaju pravi novac na Kik kripto valutu

Post ICO

Prelako? Kritičari se usmjeravaju na standard Ethereum Token ICO Boom

Post ICO

Tekas Halts Cripto bankarska operacija nad regulatornim kršenjima