Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi | RS.democraziakmzero.org

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Josh Braun, menadžer novac i Bitcoin medvjed koji je postao bik, imao neke oštre reči za početne kovanice ponude (ICOS) u novom blogu: prema njegovim rečima, model finansiranja je "gde će se prevare održati."

Pišući na svom Reformatska Brokerblog, Brovn - koji je ranije ovog meseca rekao CoinDeskthat misli Icos će "razneti u svačijem licu" - ponovio svoj stav, pozivajući se na nevericu dele Vest Loop partneri generalni partner Jeff Carter u novom Blogpost za sebe.

Napisao je:

"Jeff moj prijatelj, ali on dolazi na ove stvari iz Čikaga poda trgovac -.. Okrenuo mentalitet angel investitora sam došao na ove stvari iz perspektive reformisanog stock brokera Mi ne uvek slagali, ali, u ovom slučaju, stigli smo u isto mesto. Icos su mesta gde će se prevare održati. "

On je oštro MCK-izvedeni tokena da služi kao nešto više od neregistrovanih hartije od vrednosti, navodeći da, za razliku od nekih criptocurrencies, oni komadi podataka mogu se koristiti samo u kombinaciji sa određenom aplikacijom ili platformi.

"Za razliku od tradicionalnih prodaje hartija od vrednosti, ne postoji propis ovde mogu da kažem da sam započinjanje morž seks ranč i da je digitalni znak sam koristeći se podigne kapitala će biti dobro za dva sata seksa sa jednim od mojih morževi., " napisao je. "Vi kupiti pet mojih tokena, jer ste oduvek želeli da vodim ljubav sa morž, i to vam daje pravo na deset sati ćistom blaženstva sa svojim proizvodom jednom sam dovoljno odrastao od manijaka kao da odeš u rad. "

Njegovi komentari dolaze kao regulatora hartija od vrednosti širom sveta bliže scrutinizethe ICO model ili razviti nova pravila oko njih. Uprkos upozorenjima iz nekih vlada da token prodaje može predstavljati ponude hartija od vrednosti, institucionalni investitori su se preselili u poslednjih nekoliko meseci da iskoristi u interesu oko njih podržavajući namenske hedž fondove ili učestvuje u Icos direktno.

Braun je zaključio da, iz njegove perspektive, ukupna entuzijazam za tech ili criptocurrencies posebno ne bi trebalo da isključuju stepen skepticizma Icos, koji do danas nisu proizvele preko 2 milijarde $ investicija, prema podacima iz CoinDesk je ICO Tracker.

"U redu je biti Posljednji ili čak bik-zanima blockchain i Bitcoin bez da je lakoveran, fanatični moronu oko Icos. Ovde stojim", napisao je on.

ICOsInitial Novac OfferingsJosh Braun

Slične vesti


Post ICO

Skeptičan za ICO? investitor Vinni Lingham može promeniti svoj um pomoću markera

Post ICO

Nije iznenađenje: Industrija blokera je vidjela SEC ICO akciju

Post ICO

ICO Dobrodošli: Isle of Man otkrio prijateljski okvir za prodaju žetona

Post ICO

Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci?

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

Mark Cuban podržava bivšeg Fonda za žetonove od 20 miliona dolara zaposlenika Coinbase

Post ICO

Appcoin Lav Part 2: SAFT Rešenje

Post ICO

Bitcoin fondacija za standardizovanje simbola i koda Bitcoina naredne godine

Post ICO

Bitcoin Cene Stabilno Kao nestabilan etereum Interesuje trgovca

Post ICO

ICO o našim odredbama i uslovima

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

Post ICO

Post-Trade Blockchain pokretanje u Limbo nakon podizanja 10 miliona dolara