MasterCard, CIBC i Nev Iork Life Pridružite se DCG finansiranju | RS.democraziakmzero.org

MasterCard, CIBC i Nev Iork Life Pridružite se DCG finansiranju

MasterCard, CIBC i Nev Iork Life Pridružite se DCG finansiranju

Plaćanje gigant MasterCard je imenovan kao jedan od 11 investitora u (DCG) novog finansiranja krug Digital Currenci grupe.

Neobjavljenih podizanje, objavila je danas, privukla podršku milijardi dolara brendova širom raznih sektora, uključujući kanadski banke CIBC, osiguravača Nev Iork Lifeand TRANSAMERICA poduhvatima, fond VC vlasništvu Aegon i Transamerica.

Ona označava prvu investiciju u Bitcoin i blockchain sektora za sve osim četiri firmi koje se bave.

DCG osnivač i izvršni direktor Beri Silbert navodi se u saopštenju:

"To je naša misija da se ubrza razvoj boljeg finansijskog sistema, a mi smo uzbuđeni da se to radi zajedno sa fantastičnom grupom vizionara."

Ostali u krugu uključuju zdravstvene / Fintech fond Hrast HC / om, Lanac investorRRE i Bejn Kapital ventures, VC ruka upravljanje imovinom firmi Bain Capital.

"Jedinstvena pozicija"

Pošto je podržao 57 preduzeća u 18 zemalja, kompanija je daleko najveći u ranim fazama investicionog portfolija u sektoru.

Silbert - čija je prva kompanija, SecondMarket, kupio je NASDAK privatnom tržištu prošle nedelje - rekao je CoinDesk DCG će investirati u još 10 do 20 preduzeća u 2016. Godine.

Zauzvrat, njegova kompanija se nada da iskoristi svoj "jedinstvenu poziciju" u industriji za podsticanje saradnje između privrednika, investitora i - presudno - Legaci institucija, koji traže odgovore o remeti potencijala blockchain tehnologija je.

Georg SCHVEGLER, direktor Transamerica Ventures, rekao CoinDesk njegova firma se pridružio dcg je krug da se širi pregled dešavanja u prostoru.

"Umesto da ulaže u pojedinačnim kompanijama u tom prostoru, želeli smo da imamo pristup većem ekosistema na globalnom nivou", rekao je on.

Švegler je opisao fleksibilnost blockchain tehnologija pruža procese plaćanja kao "fenomenalan".

Silbert rekao CoinDesk su firme koje su uključene su izrazili interesovanje za praćenje sa investicijama ili saradnje u pojedinim počeci:

"Za mnoge od naših novih investitora, ovo je njihova prva investicija u Bitcoin / blockchain prostora. Jedan broj nameravaju da zajednički investiraju kod nas i mnogi su već počeli razgovore sa našim 57 preduzeća u vezi partnerstva i investiranja mogućnosti."

Groving legitimitet

Transamerica je Švegler rekao CoinDesk da je zanimljivo videti sve više i više finansijskih izvršioca prepoznaju potencijal blockchain:

"Ohrabrujući deo je da mnogo finansijske kompanije - banke i osiguranja - postaju svesni prednosti tehnologije, konačno."

Sredstva vest obeležava poslednji u nizu najava da govore na rastuće legitimnosti blockchain tehnologije u tradicionalnom platnom areni.

Prošle nedelje, American Ekpress, je imenovan kao jedan od investitora podržava Abra, u bekstvu doznaka aplikacije na blockchain Bitcoin je, u svom $ 12m serije A.

Pre mesec dana, Visa i Kapital Jedan podržao najnovije runde lanca od $ 30 miliona, kao i francuski telekom gigant Orange SA, Nasdak i Citi Ventures.

Predstavljamo slika: Valerij Potapova / Shutterstock.com

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin cena se spušta na najviši nivo od aprila balona

Post ICO

ICO u EU: Kako će se uskoro regulirati žetoni?

Post ICO

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance

Post ICO

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Post ICO

Bitcoin Bores trgovci kao smanjenje količine na stabilnost cena

Post ICO

Više banaka da se prijave za ING platformu za trgovanje nafte Ethereum

Post ICO

Deklaracija SEC poziva na pravila o žetonima

Post ICO

4 Kriterijumi za procenu ICO-a za blokadu

Post ICO

Blockchain Breakout? 2017 će zadržati investitore na Brinku

Post ICO

Nekt CriptoKitties? Blockchain možda neće biti spreman

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Tekas Regulator naručuje BitConnect za pozivanje prodaje žetona