Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti | RS.democraziakmzero.org

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti

Odjeljenje za Massachusetts hartije od vrednosti je punjenje stanovnik države za kršenje hartija od vrednosti i poslovne zakone kroz inicijalne novčića ponude (MCK)

Podela, deo Kancelarije sekretara Zajednice, accusesBrookline, MA, rezident Kiril Bensonoff i njegove kompanije, kavijar, prodaje neregistrovane hartija od vrednosti nakon što je pokrenula ICO da proda "Caviar" tokena iz njegove kuće.

Dok kavijar autora naveo da će prodati samo svoje tokene za ne-američki rezidenti, njegove kontrole nisu dovoljno stroga da zapravo sprečavaju američke građane od kupovine tokena. Podnošenje tvrdi da najmanje dva američka stanovnici su bili u mogućnosti da učestvuju u ICO.

Prihodi od prodaje token će se koristiti za "Flip" svojstava, prema Boston Herald. Kavijar je da se investira u criptocurrencies na duži rok.

Podnošenje nastavlja da, suprotno tvrdnjama kompanije, kao da Caviar tokeni nisu hartije od vrednosti, način na koji je kompanija bila je postavljena čini tokena je "školski primer konvencionalne bezbednosti", i stoga su potrebni da se registruju kao takvi ili klasifikovani kao izuzeta od Registracija. Bensonoff nisu registrovani ili dobila izuzeće za svoju token šeme.

Prema podnesku, Bensonoff je podigao miliona $ 3 od planiranog $ 24 miliona dolara preko tokena.

Kavijar je registrovan kao entitet u Kajmanska ostrva, ali Bensonoff nikada nije posetio zemlju i firma je imala nikakve fizičke lokacije tamo, prema podnesku, koji je nastavio se kaže Bensonoff tvrde da su registrovani na ostrvima jer "smo odlučili da je to nadležnost da smo se osećali prijatno. "

Masačusets 'sekretar Zajednice, Vilijam Galvin je rekao da je podnošenje je upozorenje za bilo koga drugog ko bi koristi ICO da zaobiđe zakone hartija od vrednosti, u skladu sa Herald.

U izjavi za BizJournal, Bensonoff je rekao da ne misli Barracuda prekršio Massachusetts zakone hartija od vrijednosti, kao i da je bio govorio u kancelariju sekretara.

Je nastavio:

"Očekujemo da nastavimo taj dijalog i verujemo da možemo da ispunimo zabrinutost sekretara u vezi Massachusetts kupcima."

Slične vesti


Post ICO

Analiziranje etra: skeptični uzimanje Bitcoin investitora

Post ICO

TGE ili ICBM? Reči možda neće biti važne za ICO

Post ICO

Do meseca? Vreme za rast, Bitcoin

Post ICO

ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina

Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Post ICO

SEC Chief Claiton: Svaki ICO kojeg sam vidio je sigurnost

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales

Post ICO

ICOs: Beauti, Zver i JFK

Post ICO

Računovodja SEC-a ICO-u: Nemojte skimpirati izveštavanje

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini