Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja? | RS.democraziakmzero.org

Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja?

Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja?

Noel Acheson je veteran 10-godišnje analize preduzeća, korporativne finansije i upravljanje fondovima, i član tima proizvoda CoinDesk je.

Sledeći članak je prvobitno pojavio u CoinDesk Veekli, običaj-kustos bilten dostavlja svake nedelje, isključivo našim korisnicima.

Svet u kockanje nije stranac na prekida. Kao što onlajn platforme se guraju u stranu podseća, postavke casino-based, oni sami počinju da se suočavaju velike promene.

Pretnja - ili prilika - dolazi iz dva trenda, jednu kulturnu i jednu tehnološkog.

Na kulturnoj strani, imamo eksplozivan rast Esports, koja sada obuhvata niz onlajn prostorima, žanrova i demografiju. Analitičari insistthat nedavnog talasa je mala predukus onoga što dolazi. Postoji čak i priča o njima postane medalja eventat Olimpijskim igrama.

Od tehnologije, mi smo blockchain. Dok kockanje sa criptocurrencies je još od ranog daisof Bitcoin (a očekuje se da će rasti snažno kao kupci se udobnije sa konceptom), pojavljuje se zanimljiv obrt koji se pojavljuje iz platforme tokena.

Kombinuju ove trendove sa nacionalnim zakonodavstvom i ekonomske strategije, i počinjete da vidite fundamentalnu promenu koja ima potencijal da transformiše ogromnu segment slobodnog ekonomije.

I u tom procesu, moglo bi se dati veliki podsticaj razvoju distribuirane ledgersand digitalnih tokena.

Rolling kocke

Kao primer, prošle nedelje sa sedištem u SAD eSports klađenje platformu Unikrngot onlajn dozvole za kockanje sa Malte. Ovo omogućava da ponudi u realnom novac klađenje na veći deo Evrope, i token-based klađenje na ostatak.

Ono što čini ovaj NoteVorthi je platforma novi kripto znak. Pre nekoliko godina, kompanija je kreirala digitalni znak platforme samo da omogući korisnicima se kladiti na ishode igara kao što su League of Legends. Nova verzija, međutim, će raditi na Ethereum blockchain.

To znači da se može trgovati između igrača, prodali na berzi i pretvoren u fiat novca u mnogim zemljama. On takođe ukazuje na pojavu zajednice programera koji u teoriji može da produži svoju korisnost stvarajući dodatne aplikacije i dodatke.

Mnogo interesantno aspekt, iako je strategija Malte vlade, i gde to može da dovede.

Koji žele da neutrališu pad u proizvodnji je Malteški vlada u proteklih nekoliko godina je fokusiran na privlačenje tehnologije preduzeća na ostrvo, nudeći relativno blagu zakone, niske poreske stope i puno sunca. Napori su u velikoj meri usmerena na gaming industrije, s obzirom na potencijal da podstakne srodnim sektorima, kao što su finansije i filma.

Na Malti je prva država u EU da reguliše onlajn gejming platforme, još 2001. Godine Od tada, industrija je narasla da bude jedan od najvećih svetskih, odnosno preko 10 percentof svom domaćem BDP-a.

Uključivanjem potencijal za eSports kockanje i criptocurrenci tokena u miksu, ostrvo se ne samo signalizira pristup igranje zakona budući prvi. Takođe izgleda da stvarajući uslove za širi razvoj blockchain tehnologije.

Sve u?

Da biste videli primer ove strategije u praksi, potrebno je samo da hop nad na ostrvu Man.

Kao Malta, to je rani zakonodavac online klađenje (koji je porastao na račun za skoro 20 percentof BDP). To, u kombinaciji sa brzom internetu i nula odsto stopa poreza na dobit preduzeća, ohrabrio je priliv tehnoloških preduzeća, što zauzvrat pomoglo da podstakne jak criptocurrenci ekosistem. Zvanična podrška za blockchain tehnologije nije bio daleko iza.

Malta Čini se da posle u Isle of Man stopama.

Međutim, potencijalni uticaj Malte poteza je mnogo veći nego njegov veći kolega.

Malta je deo EU, dok Isle of Man (je samoupravnu zavisnost pod britanskom krunom) nije. Svaki licencirani biznis prebivalište na Malti može da ponudi svoje usluge u drugim zemljama EU, bez potrebe za prebivalište u svakom od njih.

Iako je to interesantno za eSports klađenje sajtove kao što su Unikrn, to bi moglo biti naročito važno za druge criptocurrenci startups. Malta još nije napravio zvanicno saopstenje o digitalnim token prodaje, ali je verovatno da je samo pitanje vremena.

I njegova podrška za blockchain eksperimentisanje - kako u privatnom i javnom sektoru - ukazuje na razvoj napred-razmišljanja ekosistema koji će, zauzvrat, razmnožavanje dalji inovacije i rast.

Ko je rekao da je velika promena treba da dođe od velikih igrača?

Slične vesti


Post ICO

PBoC savjetnik: Kina je bila prava na zabranu ICO-a

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

LedgerKs i CBOE: trojanski konj CFTC-a u ratu SEC Turf

Post ICO

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Saradnja i konsenzus su od suštinskog značaja za iskorištavanje bloka

Post ICO

Deklaracija SEC-a za multimilionske Munkhee ICO za kršenja hartija od vrednosti

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Post ICO

TZERO ICO Overstock još uvijek nije pokrenuta kao žeton

Post ICO

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance