MintPal Fallout, Viacoins Big Haul i Altcoin for Kids | RS.democraziakmzero.org

MintPal Fallout, Viacoins Big Haul i Altcoin for Kids

MintPal Fallout, Viacoins Big Haul i Altcoin for Kids

Sa leta (ili zimi, u zavisnosti od toga gde ste) skoro pola završen, došlo je do naizgled nema kraja uzbudljivih vremena u svetu Alt.

Događaji i pozitivni i negativni su oblikovani prostor u protekle dve nedelje, ali kao i uvek, jednostavno nema dovoljno vremena da se sve to sabere. Od nova usluga pokreće do katastrofalnih zaključaka do altcoin projekte, usponi i padovi u altcoin ekosistema i dalje ne pokazuju znake jenjavanja kao što smo glavu u poslednjim danima jula.

Programeri debata vericoin blok lanca povlačenju

uspešni attackon digitalni menjačnica prošle nedelje MintPal nacrtao kako podršku i osudu za odluku razvojnog vericoin tima da vrati blockchain i preokrenuo krađu oko 8 miliona VRC.

Mnogi posmatrači su na društvenim medijima da komentariše dešavanja. 15. Jula, litecoin osnivač Čarli Li posted izjavu o zvaničnoj litecoin subreddit. On je rekao da veruje da su vericoin vraćanje bila greška, a onaj koji litecoin tim neće ponoviti treba krađa sličan velikih razmera doći.

On je napomenuo da programeri treba da imaju "pravo" da interveniše, govoreći:

"Pravila su navedeni od geneze bloku i ne može se menjati. Ako se krađa desi na vrhu mreže, programeri neće trpeze novčić da preokrene sve transakcije. To je do tržištu da odluči o tome kako da rukujete krađa. "

Međutim, on je priznao da je vericoin tim stavio u "lošem položaju" i, zbog prirode dokaz-of-akcija rudarstva, suočeni alternativu lažnog glumca u kontroli oko 30 odsto vericoin mreže.

Vericoin programera Patrik Nosker odgovorio na litecoin subreddit niti da su komentari Lee je "dobro je". Međutim, on je rekao da "ne trpeze bi garantovala smrt vericoin", i da je situacija u širem istoriji criptocurrencies, bila je bez presedana

Objasnio je:

"Kada se neko suočava sa kritičnom pitanju kao što je to sa vrlo malo vremena za donošenje odluka veoma je teško napraviti mudru odluku. Mi smo brzo analizirali blockchain i utvrđeno da ako je novčić datoteka je preko 6 miliona kovanica je bio u stanju da napadne novčić mehanizmom napada 51% To nam ostavio sa samo dve opcije:. Fork (kao što smo uradili) ili na crnu listu nove adrese u novčaniku update i nada ljudi nadograđene pre nego što je lopov je poslao novca za nove adrese ".

Dvojica programeri nastavili da razgovaraju prirodu napada, slaže da je situacija brz i neizvesna, ali Li je rekao da su "posledice" u slučaju da nije u potpunosti razumeti. Naime, Nosker je rekao da su programeri nisu imali udela u velikoj količini ukradenih kovanica, potvrđuje ranije tvrdnje da je taj potez bio uglavnom dizajniran da zaštiti investitora čuvajući sredstva na MintPal.

Viacoin predprodažnoj podiže 610 BTC

Novi altcoin projekat privukao više od 600 BTC u pretprodaji pre lansiranja bloka lanca.

Od osam dana predprodažnoj od viacoin doveo u nešto više od 610 BTC, iznos u vrednosti od više od $ 380,000. Okrugli se sastojao od velike i male investitore, kao što je prikazano na listi predprodažnoj distribucije koje se nalaze na zvaničnom Bitcoin Talkforum post Alt je. Naime, ovaj dokument pokazuje da je jedan investitor kupio 75 BTC vrednosti od Alt.

Viacoin se razvija u saradnji sa drugim inicijative pod nazivom glasonosa, decentralizovane protokol koji će biti izgrađen korišćenjem stranom kao osnova za razvoj. Programer BTCDrak rekao je na zvaničnom blogu viacoin da će usluge za viacoin bude u fokusu dok Clearinghouse je pušten, koja će uključivati i svoju unutrašnju valutu.

BTCDrak rekao CoinDesk da je iznenađen ishodom, rekavši da se nada da generiše oko 150 BTC tokom pretprodaji. Međutim, on je naveo entuzijazam iz više sektora kripto zajednice - kao telo investitora koji rade u altcoins - kao ključ za uspešnu pretprodaji.

Dodao je on:

"To je prilično nadrealno."

Poloniek pokreće tržište za NKST-backed sredstva

Digitalni sredstva iskazane u altcoins nisu baš nova ideja. Ali u ono što može biti industriji prvi, ustanovljen, centralizovana razmena lansira novu trgovati sredstvo povezan sa različitim projektima i inicijativama NKST zasnovane na.

JLH (skraćenica za jl777hodl) sredstvo, sada je dostupna na Poloniek, sastoji se od 20 različitih sredstava koja su dostupna na decentralizovanoj razmeni tog projekta. Prema Poloniek, ova sredstva uključuju akcije u platnih procesora, rudarske grupe i druge delove kripto ekosistem koji se gradi oko NKST, kao i udeo u nekretninama ili drugih materijalnih tačaka ulaganja.

Poloniek vlasnik Tristan D Agosta je objasnio da, delimično, lansiranje je korak ka centralizovanim berzama u altcoin prostoru nude više od samo par novčića.

On je rekao CoinDesk:

"Alts su vezane za valute, a velika većina cilj da bude valute Sredstva mogu biti bilo šta:. Akcije nekretnina, zlata, akcije u preduzeću, itd Listing upravlja imovinom na Poloniek donosi veću vidljivost na criptocurrenci, postavlja presedan koji su centralizovani razmene sada ovlašćen da ponudi ulaganja van spekulacije rasprostranjenog usvajanja i sada vezati vrednost performansama. "

Od početka 18. Jula, funkcija privukao odmah ako ne skroman obim, i u vreme novinare, obim 24 časa za BTC / JLH je nešto više od 3 BTC-.

Čudno alt nedelje

Novi novčić se nada da će zagolicati maštu iza Tooth Fairi stvaranjem čudnom još potencijalno efikasno sredstvo za distribuciju digitalnih valute.

Toothifairicoin (znak: TFC) je / dokaz-o-udela hibrid dokaz-o-radu koji koristi heširanja algoritam k15. Vodeći servis treba da bude specijalizovana papira novčanike da roditelji verovatno može da nanese ispod svoje dece jastuka. Umesto korišćenja novca ili novčiće papir, deca koja izgube zube može dobiti altcoin umesto toga.

Za ovaj neobičan način distribucije, toothfairicoin osvojio Strange Alt o dodeli tjedna ovonedeljni.

Tim iza TFC, koja prema Bitcoin Talkhas još nije pokrenuta, najavio je da će održati takmičenje dizajn na papir novčanika, uz torbicu pobjednik je 250.000 toothfairicoins. Ali na to je srce, novčić izgleda za ubrizgavanje malo zabave i mašte u altcoin svetu.

Kao programer je napisao:

"Da li se sećate kada ste izgubili zub kao dete? To je kao Božić kad si se probudio i našao novac ispod jastuka. Upravo iz tog razloga smo odlučili da se oslobodi toothfairicoin."

Imaju dojavu o primetno dešavanja u altcoin svetu? Email CoinDesk u [email protected]

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobrenje. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre nego što razmislite o investiranju u altcoin prostoru.

Slične vesti


Post ICO

Goldman Sachs: Blockchain Tech mogao bi sačuvati tržišta kapitala 6 milijardi dolara godišnje

Post ICO

Registar imovine bloka: približavanje prosvetiteljstvu?

Post ICO

D3 predstavio: ruska platforma pretvorila bi stare CSD u kripto skloniste

Post ICO

Hoće li Amerika pratiti vođstvo Vashington State i klasificirati bitkoin kao novac?

Post ICO

ICOs: ubedljive prednosti, stvarni rizik

Post ICO

CFTC poravna sa SEC: ICO Tokens može biti roba

Post ICO

SEC Chief Claiton: Svaki ICO kojeg sam vidio je sigurnost

Post ICO

Osnivač Veritaseuma potvrdio je ukidanje $ 8 miliona u ICO Tokama

Post ICO

Blockchain Venture Test će morati da sačeka sa zakašnjenjem pokretanja mainstreet-a

Post ICO

Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Post ICO

Kako da pomogne ICOs Legit