Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze | RS.democraziakmzero.org

Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze

Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze

Samozvani ljubitelji popularnog kineskog boi benda su izgradili početnu novčića ponudu (ICO) oko svojih idola, mada kontroverza je nastao zbog legitimnosti projekta.

U srcu projekta je poznata pop bend pod nazivom The Fighting Bois (ili TFBois), formirana od tri tinejdžera - Karri Vang, Roj Vang, i Jackson Ii - u 2013. Naime, prošle godine, Roj Vang je karakterisala Timeas jedan od 30 najuticajnijih tinejdžera u 2017.

Usred ogromne popularnosti benda u Kini, grupa navijača upravo pokrenuli su ICO da se prikupe sredstva, navodno ima za cilj da izgradi blockchain ekosistem oko teen trio.

Projectis značajan, ne samo zato što kreće na misiju da poremeti dinamiku između ličnosti i navijačima koji koriste blockchain tehnologije, ali i budući da je pokrenuta nakon Kina zvanično zabranjena Icos u septembru prošle godine.

Dok su organizatori ICO navodi na njihovom sajtu da je projekat isključuje stanovnike iz Kine, to tek treba da fizički bara IP adrese iz unutrašnjosti zemlje.

Prema sajtu projekta, token - nazvan TFBC - na kraju će se koristiti za kupovinu albuma i koncertne ulaznice, kao i offline Meet-up sa Teen Idols. Na kraju krajeva, ima za cilj da olakša blockchain ekosistem oko benda, i održava od strane samih navijača.

Od vremena za novinare, prema dostupnim informacijama nakon registracije računa, skoro 20.000 ljudi je učestvovalo u prodaji i najmanje 4,2 miliona TFBC je prodato etar.

Na osnovu odnosom 3.000 TFBC do 1 ETH, projekat može primili oko 1.400 ETH - vredi nešto više od $ 1 milion u vreme pisanja, prema Indeksu CoinDesk etar cena.

Na sajtu se dalje otkriva da je od ukupnog 59,993,157 TFBC izdaju, 60 odsto je rezervisan za bend, a ostatak se izdaje za fanove.

Međutim, izjava Time Fengjun Entertainment, zvanične agencije upravljanja TFBois - izdaje ubrzo nakon što je projekat došao u pažnju javnosti na 10. Februara preko svog zvaničnog Veibo account- je pokušao da distancira pop Trio čine projekat.

Agencija navodi da to nema nikakve veze sa ICO i navodi da je zahtev token rezervi održan za tri dečaka je potpuno lažna. Kompanija je dalje tvrdio da je organizator ICO koristi ime TFBois da izvrši nelegalno prikupljanja sredstava aktivnost.

Usred optužbe, projekat je izdao dva izjave o 11. Februara da ponovim da je organizovano od strane samih fanova koji nemaju veze sa upravljanjem benda, a da se ne nudi usluge kineskih stanovnika (iako je i dalje dostupna Kineski rezidenti). Projekat je dalje naveo da su TFBC tokeni rezervisana za bend se privremeno skladišti u Ethereum adresu.

Oni takođe ukazuju na sajtu ICO da će 40 procenata od ukupnog TFBC na prodaju biti na raspolaganju za trgovanje na berzi platformi koja tek treba da bude pokrenut.

Razmena, nazvan StarCoinEk, naglašava svoj specijalitet u listing super zvezdni fokusirane tokena. Prema svom sajtu, ona tvrdi da criptocurrenci sredstva biti dostupna u budućnosti uključuju one za Tailor Svift, Justin Bieber, Ladi Gaga, kao i nekoliko drugih popularnih ličnosti u Kini.

U vreme štampanja, ICO organizator projekta nije odgovorio na CoinDesk e traženja komentar.

ChinaICOs

Slične vesti


Post ICO

ASIC na Blockchain: Australian Securities Vatchdog verovatno neće regulisati ICO

Post ICO

Kineski bitkoin tajkun i njegov rekordni ICO

Post ICO

Market Veekli: Bitcoin cena Serene Amid tržišna kriza

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense

Post ICO

Tržište Kreditor Blackmoon će pokrenuti platformu upravljanja mrežom za etereum

Post ICO

Januarski Top Large Cap Cripto? Nije Bitcoin ili Eter

Post ICO

Osnivači Tezosa o ICO Kontroverzi: Ovo će pasti

Post ICO

FKS Firm se pridružio Meksičkoj Bitcoin Ekchange-u od 2,5 miliona dolara

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

Saradnja i konsenzus su od suštinskog značaja za iskorištavanje bloka

Post ICO

Može li Bitcoin pomoći da predvide budućnost?