ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni | RS.democraziakmzero.org

ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni

ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni

Kuća na blockchain?

To je budućnost jedan broj početni moneta ponuda (MCK) emitenata zamisli, u kojoj tokenized delove imovine može se pratiti i trgovati preko uzajamne baze podataka. Na ovaj način, tokeni bi omogućio ono što su preduzetnici zove "frakcijsku vlasništvo" ili sposobnost za vlasnika nekretnina da razdvojim svoje kuće i proda deonice.

Ne samo da bi ovo omogućilo vlasnik kuće da proda neke od kućne kapitalu bi trebalo im je potreban dodatni novac, ali će takođe omogućiti kapital da može slobodno trgovati sve dok jednog dana, dom je prodata, nakon čega je vlasnik vlasnik kuće i kapitala mogao kako uživaju nikakvu dobit u kući je vrednost.

To je značajan trend s obzirom na uzbuđenje koncept vidio među ranijim blockchain startup koji su gradili preduzeća oko privatnih ili permissioned blockchains. Ali ovaj novi krug hipe dolazi od token prodavaca koji veruju da je kripto token model, u kojem je digitalni sredstvo trgovati, može doneti korist možda najviše fiksne na tržištu osnovnih sredstava.

U stvari, postoje najmanje četiri ICO emitenata sada sa komponentom za nekretnine - BitRent, način da se ubrza finansiranje građevinskih projekata; Etherti, upravljanje nekretninama kroz pristup kapitalu; Kavijar, fond koji strasti nestabilnost kripto investicija sa kreditima za projekte nekretnina; i poverenje, način da se tokenize kapital u nekretninama i drugim stvarnim sredstvima.

Nema sumnje, biće još.

Jedinjenje VC je Joshua Nussbaum izraženo izmeriti uzbuđenje koja je predstavnik odgovorima kripto investitora CoinDesk anketiranih.

Nusbaum said:

"Ako se ovo radi odgovorno i zakonito, ja mislim da ove vrste projekata mogu unaprediti industriju nudeći prethodno nedostupan likvidnost i investicije priliku pojedincima."

I Nusbaum nije samo u njegovom razmišljanju.

"Mi nesumnjivo će videti tokenized nekretnina hartije od vrednosti u 2018.", rekao je dr Stiven MakKeon sa Univerziteta u Oregonu CoinDesk.

Ipak, čak i sa novog zamaha za ovom token slučaj korišćenja i povećano interesovanje od strane potrošača i preduzeća u criptocurrenci, još uvek postoje prepreke za tokenizing nepokretnosti na blockchain.

Tečni zemljište

Koncept prodaje akcija od imovine nije ništa novo - ulaganja u nekretnine veruje (REITs), po uzoru investicionih fondova, poseduje i upravlja svojstva, što omogućava investitorima da kupuju u malim količinama.

Ali sa javnim blockchain, ovakva praksa postanu efikasniji i jeftiniji, u skladu sa preduzetnicima i zainteresovanim investitorima u ovom prostoru.

"Koristeći blockchains, možete sekuritizuje bilo sredstvo za 1 / 100. Troškova", rekao je Multicoin Capitalpartner Kajl nameštaj CoinDesk.

I ne samo to, već tokenizing Home Ekuiti takođe može napraviti prostor, koji je bio privlačan za investitore, ali teško trgovini, više tečnosti.

Skot Hoh, analitičar Apek Token Fundekplained, "Novi nivo likvidnosti nastaje kada tokenizing tradicionalne sredstva. Likvidnost ga čini brže i lakše rebalans portfolio kao promenama na tržištu."

Izlazi iz 2017. Godine sa svojim dramatičnim tržišnim dobit, postoje verovatno mnogo kripto investitori, iznenađeni koliko su oni stekli, koji žele da se zaključa neke od njih u više stabilnih sredstva, ali Hoh veruje da i dalje će želeti instrument investicija da se tokeni.

Baš kao i mobilne Prvi korisnici interneta su manje voljni da koriste laptop, Hoh tvrdi da će kripto-prvi investitori vole tokenized vlasničkih hartija od vrednosti preko prodaje Fiata i kupovine u tradicionalno strukturirane fondove, a kamoli zapravo kupuje imovinu potpuno.

"Sredstva Tokenizing koji su u korelaciji sa tržišta criptocurrenci daje ovim investitorima način da se postigne raznolikost brže i bez da napuste blockchain ekosistem", rekao je on.

I tradicionalni investitori mogu dobro slediti.

"Razmislite o tome šta se u plaćanje dividende:. Identifikuje sve akcionare, imaju gomilu banaka žica u pozadini i podnese gomilu papira Ovo se sve može uraditi u okviru smart ugovoru," objasnio je Multicoin Kapital partnera Tushar Jain dodaje:

"Tokenizing hartija od vrednosti je ogroman infrastruktura nadogradnja za globalni finansijski sistem."

Pravni prepreke

Ipak, postoje ozbiljne prepreke za uspeh Cripto Nekretnine je.

Kao prvo, zakoni oko nekretnina su vrlo složeni. U SAD-u, svaka država bavi vođenje evidencije drugačije, rekao je Hauard Rubin, advokat nekretnine sa Goetza i Fitzpatrick koji predstavlja Fortune 500 kompanija. I u zemljama u razvoju, praćenje naslova za vlasništvo nad zemljom je teško rukuje uopšte, kao CoinDesk je ranije prijavio.

Dakle Rubin ne očekuje nekretnina dobro uskoro integriše sa token ekonomiju, mada, to ne znači da nikad neće.

"Mora da bude mnogo istresen u blockchain svetu", rekao je on CoinDesk.

Povrh toga, neki veruju da donosi Cripto na nepokretnosti može da uvede neke od magijskog razmišljanja koja je dovela do stambeno tržište, a vidi sličnu bujnost ovde mogao pikue interesovanje poslanika i regulatora.

Nusbaum priznao opasnost, govoreći: "Postoji rizik da iracionalnog bogatstva postavlja se i oni investitori ne razumeju u potpunosti šta kupuju."

Arianna Simpson, osnivač i generalni direktor autonomnih partnera, izrazio je isto mišljenje, rekavši: "Ja ne verujem većina članova javnosti trenutno imaju dovoljno jak shvate kako to funkcioniše u potpunosti razume ili veruju sistem."

Kao takva, dok su kripto investitori CoinDesk razgovarao naći koncept intrigantna na nivou vežbanja misli, niko od njih nije zapravo uloženo u kripto znak fokusiran na ometanje u industriji nekretnina.

Sumirajući zabrinutost, profesor MakKeon said:

"Široko rasprostranjena usvajanje kao finansiranja vozila je udaljio, delom zbog toga što [kripto tokeni] su testirana u sudu, a delom jer je potrebno vreme da promeni kulturne norme."

Tokeni u gradskoj dvorani

Ipak, postoje naznake da su pravi ljudi uzimaju interes u kripto tokene za nepokretnosti.

Prema John Mirkovića, zamenika rekorder u Cook Counti Recorder na delima, koja nadgleda svojstva i oko Čikagu, njegova kancelarija veruje privatna lica mogu obavljati pomoću blockchain danas.

"To je rečeno, već smo se da rade u Ilinoisu o statusnim promenama koje će otvoriti put za sistem gde je prenos znak je i prevoz i javni rekord u jednom slučaju", rekao je on.

Ne samo da je Kuk županije zainteresovana za ažuriranje zakon da primi Cripto, ali nekolicina lokacija - grad u Vermontbeing najnoviju - širom sveta pokrenuli pilote da se utvrdi da li je stavljanje zemljišta naslova na blockchain će ponuditi efikasnost i druge beneficije.

Dok Mirković je predložio da investitori gledaju u utvrđenom REIT sistema pre nego što skočite u kripto, rekao je, "eksperimentisanje sa novim načinima poslovanja, naročito u duhu inkluzije i transparentnosti, je uvek dobra stvar."

Bilo kako bilo, Rubin je rekao ovakve napore za ravnanje put za kripto nekretnina će potrajati.

On je dodao, ipak:

"Ne kažem u pet ili 10 godina neće dogoditi."

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin cena se penju preko 50% u prvoj polovini 2018. godine

Post ICO

Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO

Post ICO

Da li je Kina vozila bitkoinsku cenu do 2018. godine?

Post ICO

Bitcoin Cene proteklih od 700 dolara, ali Zcash pokorava shov

Post ICO

Last Laugh? Dilbert kreator Skot Adams govori o planovima za pokretanje žetona

Post ICO

SEC: Američki zakoni o hartijama od vrednosti mogu se primeniti na prodaju žetona

Post ICO

Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone

Post ICO

Credit Suisse izveštaj istražuje udare u blokchain-u na 14 javnih akcija

Post ICO

Nema Token Odgovor: UNICEF je otvoren da radi svoj ICO

Post ICO

Da li bi Izraelski poreski plan ICO zadržao startupe ili ih zaplašio?

Post ICO

Nazad iznad 300 dolara: Eter Building Momentum?

Post ICO

Gde SAFT pada kratko