ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina | RS.democraziakmzero.org

ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina

ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina

Ian Simpson je šef marketinga i komunikacija u Lakeside Partners, u ranoj fazi investicione firme u Zug, Švajcarska.

U ovom mišljenju komadu, Simpson postavlja zašto je njegova zemlja spremna da ostane leglo ICO aktivnosti za sada, uprkos nedavnim regulatornih dešavanja - i zašto to ne bi trebalo da bude jedini centar.

Prošle nedelje je vest da je švajcarski Finansijska tržišta nadzorni organ (FINMA) istražuje ICOsgenerated predvidljivo senzacionalne naslove širom sveta.

Poslovni Insajder je otišao toliko daleko da su "teroristu" anglein naslovu - neopravdano, po mom mišljenju. Neki su brzo svrstava vesti Zajedno sa drugim negativnim najavama iz celog sveta.

Ali, bilo bi pogrešno pretpostaviti da FINMA izjava - čak dolazi otprilike u isto vreme kao najavu komisije za hartije od vrednosti je na chargesagainst dva Icos - cini propast na tržištu ICO u Švajcarskoj.

Oni koji su blisko uključeni u donošenje Icos desiti u Švajcarskoj nisu nimalo naivna o mogućnosti prevare. U nedavnom intervievvith online portal Finevs Luka Miler u MME pravne jasno da je dobro upoznat sa sumnjivih taktika se koristi.

Osim toga, lokalna zajednica blockchain - daleko od navijam za svakog projekta koji sleti u Cripto Vallei - veoma fokusiran na samoregulacije. Često sam bio pri ruci da prisustvuju teška pitanja i kritički stav tokom lokalne susrete kada timova iz celog sveta pojaviti da promovišu svoj ICO kampanju.

Kodeks ponašanja

Cripto Dolina Udruženje je nedavno izašao u korist kodeksa conductas sredstvo za podsticanje zajednicu da podstakne najbolje prakse i travu out prevaranata.

Ovo je u potpunosti u skladu sa duhom svetske blockchain zajednice - peer-to-peer pregleda i ravnoteže u kojoj niko centralni igrač treba da sprovede ili kontrolu stvari.

Na većem obimu, to je jedan od razloga zašto je Švajcarska je i dalje jedan od najboljih mesta da se sprovede ICO.

Pravni i politički sistem u zemlji je bilo i da će i dalje biti stabilan i predvidiv - i decentralizovana. Švajcarski kantonalni sistem sa 26 polu-autonomne regije i rotirajuće saveznom predsedništvu pruža uravnotežen okvir, i stvarnog sveta primer principa koji moć blockchain.

A čak i kada političari ne mešamo, to je u duhu "konsenzusa". Nedavno smo ugostili dva od sedam švajcarskih saveznih poslanika - Johann Schneider-Aman (ekonomske poslove) i Ueli Maurer (finansije) u našim kancelarijama u Zug. Oba su pokazali otvorenost za učenje i pokušamo da razumemo potencijal - i kompleksnosti - od blockchain i criptocurrencies.

Voditi

Drugi razlog je da postoji bogato iskustvo i tehničke talenat u Švicarskoj je Cripto doline. Ono što je počelo sa osnivanjem Ethereum Fondacije u Zug nastavlja da raste i množi.

Na ICO Summit u Cirihu prošlog meseca, skoro svi prisutni bilo jasno na činjenicu da će propisi doći - kao Villiam Mougaiarpointed u svom govoru - ali u nadi da priznaju tokena kao potpuno novu klasu sredstava. Dakle, uprkos najavi FINMA je, švajcarski kripto / blockchainecosistem i dalje nudi najstabilniji i obećavaju uslove za Icos.

Za sada, u svakom slučaju.

Jer Švajcarskoj, kao i svaka druga mesta, ne bi trebalo da ima monopol. To bi bilo protivno samom duhu decentralizacije. Umesto toga, treba da se fokusira na pokušavajući da vodi put napred da bi drugi, uključujući i SEC, može naučiti iz njenog primera.

SvitzerlandCripto ValleiICOs

Slične vesti


Post ICO

Ripple i Stellar vode na putu kao Cripto Market Shake Off Rout

Post ICO

Regulisane ICO-ovi dolaze: Prekomerno otvaranje berze za trgovanje pravnim žetonom

Post ICO

Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja?

Post ICO

Nazad iznad 300 dolara: Eter Building Momentum?

Post ICO

SEC: Američki zakoni o hartijama od vrednosti mogu se primeniti na prodaju žetona

Post ICO

ICO Dobrodošli: Isle of Man otkrio prijateljski okvir za prodaju žetona

Post ICO

Pokretanje ovog Blockchain-a će vam platiti da biste pomogli svojim prijateljima da pronađu ljubav

Post ICO

ICE Token OmiseGo je vrhunac u tržišnoj kapi, ali težak na grafikonima

Post ICO

Bitcoin zvučnici proglašeni za američku radnu grupu za bankarstvo

Post ICO

Credit Suisse izveštaj istražuje udare u blokchain-u na 14 javnih akcija

Post ICO

Gde SAFT pada kratko

Post ICO

Black Market Reloaded se vratio na internet nakon greške u objavljivanju izvornog koda