ICO Mania se smirio - i to nije tako loše | RS.democraziakmzero.org

ICO Mania se smirio - i to nije tako loše

ICO Mania se smirio - i to nije tako loše

Šta štampane manifesti, fudbalskih liga i kupatilo marketinga imaju zajedničko?

Sva tri prikazao da je interesovanje u početnim kovanice ponudama (Icos) je živ i zdrav na CoinDesk konsenzus: Investconference u utorak. Ali dok prisutni na podu možda videti sve uobičajene dokaze o Frothi tržišta, stavovi od investitora i anketirani privrednici pojavio još Dur. 

Na primer, dok su investitori izrazili sumnju u vezi sa obećanjem decentralizacije, oni se izražavaju široku skepsu u većini novih kovanica u ponudi.

"Ja definitivno osećam kao da raspoloženje oko Icos je došao od toga da je izuzetno, izuzetno vruće", rekao je Čejs Lochmiller od Polichain kapitala CoinDesk.

Podržan od strane Andreessen Horovitz i Union Skuare Ventures, Lochmiller rekao Polichain sada ima 400 miliona $ uloženo isključivo na tržište kripto.  

Ipak, jedan od velikih tema iz konsenzusa: invest je povećanje sofisticiranost većeg kripto tržištu, kao što je dodao kapacitete u derivate, razmene i pritvor infrastrukture. Nasuprot tome, većina od najboljih alata su dostupni samo trgovcima u većim criptocurrencies kao što su Bitcoin i etar.

Drugim rečima, dok malo investitori želeti na tržište ICO, provajderi finansijskih usluga nisu u žurbi. To je rekao, ICO tržište nadoknaditi dominantnih kovanica, kao nove criptocurrenci hedž fondovi počinju dodelu kapitala.

"Mislim da više investitora u taj prostor je korisno", rekao je Lochmiller, dodajući da povećava konkurenciju i pritisak na projektima za proizvodnju, kao i davanje na tržištu legitimitet.

Lochmiller očekuje dosta finansijskih instrumenata gradi za Bitcoin i Ethereum sada na kraju filtrirati do manjih tokena, i on vidi priliku u omogućavanju gaćice.

"Mislim da je veoma interesantno mesto za rešavanje je znak tržište kreditiranja", rekao je on.

Ako neko želi kratak, potreban im je način da se pronađe neko voljan da pozajmi na žetone koje žele da se kladi protiv. Taj scenario još uvek ne postoji. Ipak, ona uklapa u veću temu koja pojavio tokom dana: kako da se bolje likvidnosti na manje tokena.

"Moraš da se obim trgovanja," izjavio je Ian McAfee smene Forek tokom svog izlaganja.

Jedna oblast od obećanja vidi se gradi razmene sa ne-engleskog korisničkih interfejsa i na tržištima ne glase na dolar ili evro.

Kokoške i jajeta

Ali, takva razmena će samo dobiti izgrađen ako postoji potražnja za zanimanja.

"Teško je znati koliko zahtevaju postoji i koliko buke", rekao je portparol Shapeshift CoinDesk. Zato je obim trgovanja je jedan od glavnih podataka tačaka razmene, što olakšava trgovinu isključivo između criptocurrencies, posmatra pre dodavanja novog sredstva.

"Svakako da je mnogo na našem radaru bismo voleli da dodate", dodao je portparol.

Ali dodaje novi token nije zanemarljiv ulaganje u smislu programera sati, pa čak i kao što to uradi, to je još uvek veliki trgovinski parovi koji dominiraju, kao što je Bitcoin da Bitcoin gotovinu.

Za tokeni izgrađena oko rešavanje konkretnog problema, obim trgovanja je verovatno da će ostati svetlo dok su njihovi proizvodi su spremni da idu u rad, a onda je problem da li ili ne protokoli u osnovi zaista mogu da podnesem zahtev.

"Nema ni jedan od ovih blockchains koji su čak blizu skoro dovoljno brzo da pusti neki od ovih kompanija uspešno vode svoje poslove", rekao iz glavne faze Majkl Novogratz, direktor Galaki investicionih partnera.  

"Loše" tokeni

Moving višim od lanca ishrane investitora u institucionalnim investitorima, teško je zamisliti bilo koji od njih uzimanje novih Icos ozbiljno dok snažniji starateljstva ekosistem je na mestu.

Ali "nakon etar, nema ničeg za bilo koji od ovih drugih sredstava tamo", rekao je Danijel Matuszevski, Circle glava trgovanja, tokom jednog od glavnih scenskih panela događaja.  

I tržište za tokene verovatno nije spremna za takve vrste investitora još.

U vlasničke hartije od vrednosti tržišta, nije neobično da ulažu u indeksa fondova koji kupuju do ogromne dijelove na berzi, ali criptocurrencies nisu spremni za takvu vrstu ulaganja.

Kripto trgovac Vili Vu pokazao grafikon hiljadu zlatnika na jednom grafikonu, objašnjavajući da, ako je neko kupio sve njih, oni ne bi napravio nikakav novac.

"Ima mnogo smeća na tržištu", rekao je Vu.

"Zaista je potrebno da se uporediti samo da ulaganje u Bitcoin tokom vremena", upozorio je tetra Capital Aleks Sunnarborg.

Bubble Trouble?

Drugde, postojao je osećaj da je tržište traži da vlada u nekim od njegovih ekscesa, ili barem sve više svesni njihovog prisustva.

Linda Ksi od Scalar kapitala, na primer, je nešto optužnice preduzetnika žure na tržište sa polu-izrađen planovima i bez hard kapom na visini žele da podignu.

"Zabrinut sam da postoji projekat koji će podići sto miliona dolara, a oni će dobiti lenj i neće uraditi posao i oni će pobeći sa novcem. Zabrinut sam da će se desiti, da će ljudi shvatiti to je mehur, a stvar će propasti ", rekla je ona.

Ali to ne znači da su svi smatrali da je penu kao inherentno loše na duge staze.

"Svakako da je neki Bubblicious aspekti svega ovoga", rekao je mat Cibula, direktor Criptiv, u proboja prezentaciji, ali "mehurići nisu uvek najgora stvar", dodao je.

Novogratz složio, zaključujući:

"Mehurići se desiti oko ideje da zapravo su u pravu i promeniti svet."

Manifest foto preko Bradi Dale za CoinDesk.

Slične vesti


Post ICO

Analiziranje etra: skeptični uzimanje Bitcoin investitora

Post ICO

Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi

Post ICO

Singapurska centralna banka: prodaju žetona može biti predmet zakona o hartijama od vrednosti

Post ICO

ICOM Scammers ukradli su $ 500k u Phoni Enigma projektu pre pokretanja prodaje

Post ICO

Nema Token Odgovor: UNICEF je otvoren da radi svoj ICO

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

Javno preduzeće pretvara Bitcoin u Stock u prvom od svoje-Kind fundraise

Post ICO

Može li Bitcoin pomoći da predvide budućnost?

Post ICO

PBoC savjetnik: Kina je bila prava na zabranu ICO-a

Post ICO

Izveštaj upozorava da bi SAFT mogao povećati pravni rizik od prodaje žetona

Post ICO

Appcoin Lav Part 2: SAFT Rešenje

Post ICO

Kik bi samo mogao da prebaci svoje ICO žetone u novi Blockchain