ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze | RS.democraziakmzero.org

ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze

ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze

Kao što je Kina kreće da se zabrani inicijalne coin ponude (ICOS), regulator na drugoj strani sveta je to polarnu suprotan pristup.

Daleko od nametanja kazne i vraćanja, Regulator Kuebecov za finansijskim institucijama, Autorite de maršira finansijeri (AMF), nastoji da bolje razumeju blockchain korišćenje sudske ako ne i sasvim ga ohrabri. U stvari, AMF ne samo utvrdio da je znak prodaja od Impak finansija, platforma za ulaganje u društveno odgovornim preduzećima je sigurnost, to je tako daleko da se prihvati kompaniju u svoje regulatorne peskom.

Sa vestima, Impak Novac postaje prvi projekat za lansiranje u AMF je peskom, najavio je ranije ove godine, a prvi regulisano MCK sa sedištem u Kanadi.

Pre svega, međutim, AMF takođe pokazuje spremnost da se savije određena pravila za prodaju, rasterećenje Impak od nekoliko zahtjeva emitenata hartija bi normalno bili podvrgnuti za potrebe zaštite investitora.

I prema Patrick Theoret, direktor u AMF korporativna finansija podele, regulator smatra da je najbolja strategija za približavanje novih i novu tehnologiju.

On je rekao CoinDesk:

"To je u duhu sa peskom da smo spremni da ublaži neke od uslova na, na neki način, test slučaja. To je proba da li postoje zaštita investitora [pitanja] sa olakšanjem da odobri."

Gledajući unapred, AMF će služiti kao glavni regulator u principu, i kanadski druge pokrajine i teritorije će poštovati odluku preko kanadskog hartija od vrednosti pasoš sistem, koji omogućava pristup pokretanje na svim tržištima u zemlji, dok je samo u skladu sa svojim glavnim regulatorom.

Sustizanja

Najavio je ranije ove godine u kanadskom uprave za hartije od vrednosti - konzorcijum pokrajinskih regulatora hartija od vrednosti - The Sandbok ima za cilj da pokrenu Fintech projekte koji ne mogu lako uklapaju u granicama okvira nasleđe. I Icos, u nastajanju prikupljanje sredstava mehanizam kojim se stvaraju i prodaju investitorima nove criptocurrencies, uklapaju u ovu definiciju.

U tom svetlu, Pavle Alard, predsednik Impak, rekao je odluku da učestvuje u pesku bio jasan.

"Ja sam radila sa regulatorima za nekoliko godina pre Impak Coin, a znao sam da su spremni da prilagođavaju njihovo regulatorni okvir da dostigne sektoru criptocurrenci", rekao je on.

Ali odluka je takođe neophodna, jer AMF određuje Impak novčića - koji će se koristiti za napajanje platformu Impak je - upoznao svoju definiciju bezbednosti. Konkretno, to je ugovor u kome je investicija u zajedničkom preduzeću sa očekivanjem profita na napore drugih.

Ipak, kao što je ovog rešenja može doći dole na drugim ICO projektima u zemlji u budućnosti, AMF predstavnici rekao Impak Novac služi kao de-fakto test za novu vrstu poslovne onramp.

Odobravanje reljef

Ali, dok je upečatljivo za regulatora, to je pomoć koja se Impak koja može da bude najviše za inovatore i preduzetnike.

Prvo, Impak neće morati da se registrujete kao diler hartijama od vrednosti, pod uslovom da određeni uslovi - kao što su projekcije knov iour-kupaca - su ispunjeni, prema Sophie Jean, direktor nadzora posrednika u AMF.

Plus, zbog svoje kategorizacije kao sigurnosti, token distribucija bi trebalo da dođe sa prospekta - štampani dokument opisuje komercijalni poduhvat u cilju informisanja investitore - ali AMF odrekao taj uslov takođe, kazao je Žan.

Do sada, Impak je znak odobren je kao test za prozor od dve godine, nakon čega su zainteresovane strane ponovo sastati i odlučiti kako najbolje da nastavi sa Impak i budućim ICO projekata.

Teoretski je istakao da, u odsustvu bilo kakvih žalbi investitora ili problemima, agencija bi bio spreman da potencijalno produži olakšanje na više stalno, navodeći:

"Ako niko nije napravio žalbu [tvrdeći] da nisu zaštićeni dovoljno u smislu hartija od vrednosti i regulatornog okruženja, onda ćemo razmotriti odobravanje stalnog olakšanje za filer. Ili, ako imamo [više predloga] od pre slične prirode, onda možda možemo smatrati stalne regulatorne izmene, tako da su naši propisi menjaju kako bi omogućili ovo. "

Učenje kroz rad

AMF zvaničnici dalje naglasiti da rade kroz regulatorni proces odobravanja, sandbok je kritična jer im je omogućilo da bolje razumeju biznis model mnogo drugačije nego što su oni navikli da vidimo.

Jean objasnio da, iako je to "tradicionalni ICO" u smislu da je beli papir i novi criptocurrenci, regulator nije imao pored presedan za podnošenje.

"Ovo je veoma, veoma roman jer smo morali da primenjuju principe regulacije za filer i obezbediti podnosiocu sa nalogom za meri obezbeđuje uslove za distribuciju digitalnog novca", rekla je ona.

Na ovaj način, zvaničnici iz AMF vide svoj rad sa Impak kao u skladu sa guidanceissued od CSA 24. Avgusta, koji pokušava da razjasni okolnosti pod kojima token će biti uzeti u obzir za bezbednost. Oba dešavanja, rekli su, poslati signal o tome kako Kanada reaguje na potencijalne obećanje blockchain tehnologije.

Što je još važnije, međutim, oni takođe pomažu da se premosti dve zajednice koje neki su pokušali da prikažu kao u sukobu.

Teoretski je zaključio:

"Mnoge od ovih startup i blockchain tipa kompanija možda neće imati nivo sofisticiranosti u pravu hartija od vrednosti da razume sve ove posledice. To je značilo za sve da se ugledaju. Ne zaboravite zakonima hartijama od vrednosti ako trudi projekat. "

Slične vesti


Post ICO

Augur Ahead? Jedan od najstarijih ICO-a je skoro uživo

Post ICO

Ripple i Stellar vode na putu kao Cripto Market Shake Off Rout

Post ICO

TGE ili ICBM? Reči možda neće biti važne za ICO

Post ICO

Skoro polovina finansiranja ICO-a ide u Evropu, Find Finds

Post ICO

ICOs i Appcoins: Prikaz Blockchain VC-a

Post ICO

Nije iznenađenje: Industrija blokera je vidjela SEC ICO akciju

Post ICO

Mark Cuban podržava bivšeg Fonda za žetonove od 20 miliona dolara zaposlenika Coinbase

Post ICO

ASIC na Blockchain: Australian Securities Vatchdog verovatno neće regulisati ICO

Post ICO

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Post ICO

ICO groznica bi mogla donijeti kriptocurrenci reakciju

Post ICO

BitPai otvara kancelarije u San Francisku i Njujorku

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite