ItBit Hires Ek-PaiPal Manager i SecondMarket Analist | RS.democraziakmzero.org

ItBit Hires Ek-PaiPal Manager i SecondMarket Analist

ItBit Hires Ek-PaiPal Manager i SecondMarket Analist

Singapur-based Bitcoin ekchange itBithas najavio dva novozaposlene se nada će ojačati svoj kredibilitet u tradicionalnom finansijskoj industriji i obezbediti korisnicima da se odgovornost sa svojim sredstvima.

Hirings kompanije su značajne: viši menadžer u PaiPal i analiticar sveže iz dugog mandata u SecondMarket, internet tržište trgovanju nelikvidnih sredstava i matično društvo Bitcoin investicionog fonda.

Zajedno donose znanje iz industrije mejnstrim plaćanja i drugim delovima Bitcoin ekonomije do mladog azijske berze.

Erik Vilgenhof Plante je

Prvi novi iznajmiti Erik Vilgenhof Plante koji se na novonastale pozicije glavnog službenika usklađenosti.

Vilgenhof Plante je je ranije bio odgovoran za poštovanje na PaiPalacross jugoistočnoj Aziji, i ima ukupnu iskustvo 15 godina u pravu i bankarstvu u kompanijama kao što su DZ Privatbank, Clariden Leu, Commerzbank i ABN AMRO.

On je takođe predsedavajući mreže i saradnik na Međunarodne asocijacije Compliance, a finansijskoj industriji Certified Professional, a član upravnog odbora osnivanje u Singapuru poglavlja Udruženja ovlašćenih za borbu protiv pranja novca stručnjaka.

Pišući na blogu kompanije, Vilgenhof Plante je rekao da je izgradnja poverenja je ključ uspeha sa obe institucionalnih i privatnih investitora i to je bio glavni fokus itBit je:

"ItBit je napravljena uz poštovanje, sigurnost i korisničko iskustvo u jezgru. Sa ovim dugoročne vizije, verujemo da ćemo biti u stanju da izgradi poverenje potrebno da bude uspešan."

Brani Bitcoin

Vilgenhof Plante je istakao da itBit bio deo "drugog talasa" Bitcoin kompanija u odbrani Bitcoin u ovom nedavnom intervjuu Bloomberg, u kojem ispitivač Džon Doson tvrdi Bitcoin lica "plime talas zabrinutosti od javnosti" zbog poslednjih skandala , uključujući Mt. Gok.

"Sa poverenje dolazi propis, jer je veoma teško da se stvori to poverenje", rekao je on, nastavljajući:

"Kada regulatori izaći sa odgovarajućim i pragmatičan propisa, videćemo do naglog nema sumnje. Mi imamo stručni tim, sve ek-bankari [.] Uzimamo ozbiljno, uzmemo naši klijenti ozbiljno. Želimo da ih zaštiti, mi žele da imaju sigurnog okruženja, i želimo da budu regulisani. "

On je Singapur, kao primer jedne zemlje u kojoj je pod istragom su poželjna propis. Bitcoin ne bi zameniti finansijsku industriju, rekao je on, ali je potrebno da se poveže sa njim sve je to isto.

Bobi Čo

Druga nova arendu je Bobbi Čo, koji će biti direktor Njujork sa sedištem u fokusirana na razvoj biznisa.

Čo je na SecondMarketfor šest godina kao trgovac u nelikvidnosti finansijskim proizvodima, uključujući Bitcoin. Pored toga, on je aktivan na Bitcoin sceni i redovni na zvučnika kola.

Direktor itBit i suosnivač Bogata Teo je prokomentarisao:

"Bobbi je dobro poznata ličnost u Bitcoin industriji, a mi smo uzbuđeni da steknu svoje talente i uvide."

"Dolazeći iz tradicionalnog Vall Street okruženju, vidim veliku priliku za kredibilnu, regulisan Bitcoin ekchange bi značajan uticaj na rast Bitcoin ekosistema", dodao je Čo.

Kompanija slika

Kao zamenu Bitcoin, itBit pogled uvek bile usmerene ka finansijskoj industriji, sa visokim neto vrednosti i institucionalnih investitora njene primarna meta kupaca. Da bi privukli kupce ove održavao je naglasak na regulaciju i bezbednost.

Razmena je nedavno najavila da će "upijaju" naknade međunarodne banke prenos na Singapuru kraju na dolazne transfere preko $ 2,500, za svoje kupce van Singapuru (koji takođe imaju tendenciju da budu veći investitori). Oko 50% svojih klijenata nalazi se u Singapuru, gde su lokalni bankovni transferi besplatno.

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Khanis investitor u SecondMarket.

Slične vesti


Post ICO

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern

Post ICO

Anketa: Bitcoin investitori neće prodati dok cena ne bude blizu 200 dolara

Post ICO

Nekt CriptoKitties? Blockchain možda neće biti spreman

Post ICO

ICOM Scammers ukradli su $ 500k u Phoni Enigma projektu pre pokretanja prodaje

Post ICO

ICOs i Appcoins: Prikaz Blockchain VC-a

Post ICO

Deficit upravljanja upravom ICO-a

Post ICO

Bitso produžava usluge elektronske trgovine bitkominom meksičkim trgovcima

Post ICO

Makroekonomija, kockanje i kripto: savršena oluja?

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

Ultimativna lista ICO resursa

Post ICO

Uprkos padu obima, trgovci se drže kineskih bitkoinskih razmena