ISITC: Većina kompanija za hartije od vrijednosti planira istražiti blokchain ove godine | RS.democraziakmzero.org

ISITC: Većina kompanija za hartije od vrijednosti planira istražiti blokchain ove godine

ISITC: Većina kompanija za hartije od vrijednosti planira istražiti blokchain ove godine

Novo istraživanje koje je Međunarodnog udruženja za hartije od vrednosti za institucionalen trgovini komunikacije (ISITC) je otkrio da je sadašnji zujanje oko blockchain se vozi fokus na tehnološki investicije u finansijskom sektoru.

ISITCis je industrija Trade Group usmerena na standarde i efikasnost u obradi hartije od vrednosti transakcije. Ona ima stotine firmi članica iz celog sveta, uključujući glavne institucije kao što su BNI Mellon, Citibank, JPMorganand više.

U svom godišnjem izveštaju, koji prozivanjem 45 firmi članica iz raznih oblasti u okviru finansijskih usluga, udruženje kaže da je odlučio da ispita perspektive "progresa i fokusa" industrije za 2016. Nalazima otkrili da 62% firmi vidi ulaganja u tehnologija kao glavnu oblast fokusa za 2016-2017, sa interes u oba blockchain i sajber tehnologije navodi kao vožnje faktora.

Konkretno, ISITC kaže, 55% firmi prate, istraživanje ili već razvijaju rešenja za blockchain tehnologije. Pozamašnu 74% firmi je takođe pomenuo konkretne planove za investicije u cilju poboljšanja sajber - uspon od 57% prošle godine.

Kao dokaz novog interesovanja za Fintech, 62% firmi saids ulaganje u infrastrukturu je oblast operativnog fokusa za 2016., verovatno vođen potrebom da se smanje troškovi - faktor koji 80% vidi kao najveći izazov u ​​narednoj godini.

'Disruptive tehnologije'

Blockchain tehnologija je široko je posmatrana kao način za niz finansijskih sektora za vožnju nove efikasnost, kao i smanjenja zločine kao što su prevare s obzirom na transparentan i nepromenljiva priroda tehnologije.

"Nove tehnologije u razvoju su se u industriji finansijskih usluga na prepad", rekao je Džef Zollerom, predsednik ISITC i potpredsednik SAD investiciona firma T Rove Price, dodajući:

"Rezultati našeg godišnjeg potvrđuju istraživanja član ove sentiment, jer kompanije plan povećanje investicija u blockchain i sajber tehnologija, kao metod za borbu protiv dugoročnu opasnost i troškove."

Direktor ISITC Evrope, Najdžel Solkhon, nedavno je razgovarao sa CoinDeskin intervjuu, rekavši da veruje da će sadašnji interes i ulaganje u blockchain tehnologije među finansijskim firmama otkrivaju njegov uticaj na samo 12 do 18 meseci.

Udruženje je takođe najavio da će tema nove tehnologije i inovacije remeti industrije finansijskih usluga biti primarna tema na ISITC 22. Godišnjeg Industri Forum i prodavac Shov, koji se održava na 20-23. Marta, na Renaissance Boston Vaterfront Hotel.

Slične vesti


Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

Januarski Top Large Cap Cripto? Nije Bitcoin ili Eter

Post ICO

Početak? Tezos bi mogao otvoriti vrata za sudski postupak ICO-a

Post ICO

Protivirusni žeton? Polisvarm traži sigurniji internet sa ICO-om

Post ICO

2017 ili 2025? Kompanije za hartije od vrednosti raspravljaju o vremenskoj liniji za Blockchain industriju

Post ICO

SEC upozorava javna preduzeća da koriste ICO za pumpne akcije

Post ICO

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance

Post ICO

Surging Litecoin vodi Cripto recoveri

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

Deficit upravljanja upravom ICO-a

Post ICO

Transparentne ICO? Projekti Blockchain-a dokazuju vrednost sa novom tehnikom računovodstva

Post ICO

Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO