IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense | RS.democraziakmzero.org

IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense

IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense

Korisnici Brave Brovser sada mogu donirati criptocurrenci, uključujući i kompanije Osnovni Pažnja Token (BAT), direktno na Jutjubera.

Sa današnjim oslobađanje verzije 0.19.k, ad-blokiranje pretraživač izgradio Opera suosnivač i JavaScript tvorca Brendan Eich sada omogućava automatsko i anonimne donacije criptocurrenci pojedincima na IouTube-u, kao proširenje svog servisa koji je pre sad je ograničena na domen projekti nivoa, kao što su sajtovima kao što su CoinDesk.

Sa hrabar je update, međutim, stavovi IouTube videa ne računaju prema Google stranice. Umesto toga, pretraživač će početi da se prijavite pregledaju vreme na ime stvaralaca koji su napravili sadržaj. Ranije, sajt jedini zaslužan URL posebno, tako da ne može pratiti pojedinačne naloge na platformi za video-sharing.

Ali "IouTube je bio u naše sajtove iz početka", rekao je Eich CoinDesk u telefonskom razgovoru.

U svom blogu, kompanija je napisao:

"Ranije, IouTube stvaraoci nisu mogli biti naveden kao pojedinačne izdavača u Brave plaćanja. Ova promena omogućava BAT doprinosi direktno teče u svoje novčanike. Hrabri pretraživač određuje ime za IouTube autore iz IouTube videa, bez obzira na sajt da ugrađuje."

Postoji oko 243.000 Brave brovser novčanike koji su do sada otvoreni, omogućavajući korisnicima da održi kripto sredstva, prvobitno Bitcoin, za kasnije distribuciju izdavača i video stvaralaca. Međutim, u cilju stvaranja brži, manje invazivne Internet iskustvo pregledanja, Hrabri održala $ 35 miliona početnu novčića ponudu za Osnovni Pažnja Token (BAT).

U okviru nove verzije, hrabar je novčanici će održati ili BAT znak ili Bitcoin koji se može koristiti da doniraju Jutjubera, koja bi mogla širenje criptocurrencies široj bazi korisnika.

Prosečna finansira novčanik iznos je oko $ 45 u vrednosti od kripto u njemu, mada bi ovo moglo biti uglavnom zbog rasta vrednosti Bitcoin je nakon što korisnici deponovana sredstva u svojim novčanicima. Stariji Brave korisnici automatski imaju Bitcoin kao podrazumevanu valutu, ali kompanija aktivno radi da se korisnicima da ažuriraju svoje brovsere na novu verziju koja se automatski pretvara sredstva za BAT.

Potencijal žalba

I IouTube je samo početak. U suštini, svi video sajtovi koriste isti protokol, OAuth, da potvrdi da izdavači su koji kažu da su. Hrabri će moći da se uključe u to, kao, kako bi se uverili da plaća prave ljude.

Kada se zna da je proces radi za IouTube, može roll isplate od kreatorima na drugim lokacijama, na primer Vimeo.

"Ovo je indukcija vežba. Mi stvarno pokušavamo da disintermediate nepravedna i prevare sklone ekosistem", rekao je Eich.

Treba da se sistem rada, IouTube je verovatno uticajan čovek da odmah.

IouTube zvezde imaju neverovatnu domet i uticaj sa svojim sledbenicima, ali mnogi od njih su dissatisfiedover prošle godine sa automatizovanom demonetizacije spotova.

Dok Brave blokira IouTube oglasi prirodno, to će dati videomakers način da nastave da koriste IouTube i dalje zarađuju novac od njihovih spotova, bez obzira da li video IouTube misli osnovanost sadržaj ili ne.

I u najmanju ruku, ako neki interesantni Jutjuberi počnu da govore o sistemu, ona će obrazovati puno mladih fanova o criptocurrenci i blokiranje oglasa.

"Nadamo se da će promovisati Brave svojim sledbenicima", rekao je Eich.

Slične vesti


Post ICO

Ulaganja ICO-a Prvo finansiranje VC-a na tržištu Blockchain-a

Post ICO

Zašto ICO treba da budu hartije od vrednosti?

Post ICO

Otkažite Belu knjigu: Kako procijeniti žetone i blokade

Post ICO

Kalifornijski zakon o pravljenju zakonskog novca bitkoina guverneru

Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

Doubt Cast na ASKS Blockchain Trial kao CEO podnosi ostavku

Post ICO

Manje poznati LSK je bio veliki nedeljni pobednik Kripta

Post ICO

ICO groznica bi mogla donijeti kriptocurrenci reakciju

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Simpozijum DTCC Blockchain u 12 citata

Post ICO

Tržište Kreditor Blackmoon će pokrenuti platformu upravljanja mrežom za etereum

Post ICO

Surging Litecoin vodi Cripto recoveri