Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama | RS.democraziakmzero.org

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Proizvod u telekomunikacioni gigant Telenor se nada tehnologiju iza početnih kovanice ponuda (ICOS) može da pomogne da poremeti mediji poslovni model.

Centralna istraživanju firme, Norveška sjedištem u na tech je partnerstvo sa distribucija podataka pokretanje Hubii, koja je ove nedelje pokrenula je ICO pomoću Ethereum blockchain. Obe kompanije veruju da će projekat doneti korist: pružanje način za stvaranje decentralizovane, autonomne tržište sadržaja koji se mogu prodati u različitim platformama, kao i pomoć Telenor je osujetila je dugogodišnje hacking problem.

Ove firme zanima kako su direktno mogli da komuniciraju koristeći pametne ugovore sa pogonom na Ethereum, umesto preko dosadnih medijskih kompanija sada sve više posmatraju kao posrednici su.

U razgovoru sa CoinDesk, Telenor šef razvoja biznisa u VovBok, Ketil Hoigaard, opisao je vest aplikacija mogla da podnesem da imaju koristi od pouke iz Hubii mreže ICO.

Hoigaard said:

"Koristeći tehnologije kao što su blockchain da isporuči ove usluge je [The] ključ za uspeh, da budem iskren, jer mislim [blockchain je] šta dolazi do svih ovih vertikala kao sredstvo, platformu, da pomogne isporuku sadržaja krajnjim korisnicima u jednostavan način preko granice. "

MCK interes

Dok Hoigaard proučava ICO da prikupite uvid za VovBok, rekao je on, projekat bi mogao da signalizira na veće kompanije kako blockchain mogu biti korisni u poslu.

"Još uvek je rano. Ako Hubii uspe, a mislim i nadam se da će, mislim da je pet veličine veće, koristeći blockchain u VovBok više da razume i vidi šansu", rekao je on.

Prilika koje su već druga područja Telenor razmatra. Na primer, Marko Briscombe, šef poslovne modela u Telenoru formalno pridružio Hubii Mreže impresivnu savetodavni odbor, koji uključuje bivšeg Rojters Editor-in-urednik Dejvid Šlezinger i John Paton, bivši direktor Digital First medija.

U toj ulozi, Briscombe ne samo daje poslovne savete Hubii, ali i traži da nauče iz nedavne tokena pokretanja je.

I prema Hoigaard, Briscombe je "govori o popunjavanju se tim" da pomogne VovBok razumeju prednosti blockchain.

Neobično partnerstvo između pokretanja i aktuelni ima telekomunikacionu kompaniju crno kao medij, mestnoj sadržaj vesti iz Hubii je oko 560 kreatora sadržaja treće strane za 50 miliona korisnika svakog meseca.

Ali podudaranje sav taj sadržaj na najpogodnija publici, preko više nacionalnih granica u jugoistočnoj Aziji (gde je projekat do sada realizuje) - i time u realnom vremenu - pružio sasvim tehnološki prepreku.

Hoigaard, koji se zove proces je "noćna mora", sada se nada da će ICO će pomoći Telenor smisli kako da više neprimetno upravljanje kreiranje i distribuciju sadržaja, a takođe eliminiše posrednike da se jeftinije sadržaja za vesti aplikaciju, VovBok.

U posrednika kompanije pokušavaju da poremete (kao iu drugim sličnim attemptsto reimagine medije sa blockchain) u ovom procesu se čini da se bude izdavačima.

Kao novosti i video potrošnja sve više dolazi do korisnika preko algoritama, medijske kuće da plaćaju novinare, blogere i kreatorima video platu stoji da se sve više marginalizovani samostalnih izvršavanje pametnih ugovora pisane na blockchain.

Pomeranjem funkcije tradicionalne medijske kuće u sistemu funkcijom koristeći blockchain tokene i pametne ugovora, kako Hubii i Telenor se nadaju da mogu da zarade novac i smanjiti troškove plaća kreatori za njihov sadržaj direktno.

"Zaista želim originalni sadržaj i da ga koristite kao želim, u svom kontekstu", rekao je Hoigaard. "I mi smo spremni da plate za to, jer znamo da su korisnici će biti tamo."

Siguran znak

Međutim, Telenorov istraživanje blockchain tehnologije prevazilazi partnerstva Hubii.

Već Telenor izdaje tokena od tradicionalnog, centralizovane baze podataka u svojim VovBok kupaca u Bangladešu i Pakistanu. Ali, oni su dokazali lako hack. Kada Googling "VovBok tokena," tri od četiri najgledanije video pokazuje kako se hakuje aplikaciju da prima neograničen tokena.

Na ovaj način, Hoigaard primetio da on vidi javnu blockchain sa trgovati znak kao elegantnije rešenje:

"Mi smo u potrazi u koristeći blockchain i naše sopstvene tokene za naše milione korisnika. Oni će tada dobiti stvarni token, na blockchain, umesto samo baze podataka."

Odatle Telenor je nada da može da raste program bez barikadama, a kompanija veoma vidi ekspanziju na horizontu.

Prema Hoigaard, od 15 zemalja Telenora na usluzi, Bangladeš, Indija i Tajland imaju "inovacija kuće [da] tražite u blockchain."

Ispravka: Ovaj članak je ažuriran da ispravi informacije koje se odnose koji područja Telenor traže u blockchain tehnologiju. 

Slične vesti


Post ICO

Ljubavni digitalni mačići su zaprljali Ethereum Blockchain

Post ICO

ICO groznica bi mogla donijeti kriptocurrenci reakciju

Post ICO

Priložnost za interoperabilne lance lanca

Post ICO

LedgerKs i CBOE: trojanski konj CFTC-a u ratu SEC Turf

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

TGE ili ICBM? Reči možda neće biti važne za ICO

Post ICO

SEC upozorava javna preduzeća da koriste ICO za pumpne akcije

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Upoznajte Earn.com: 21 Rebrands Social Netvork u Shift-u od Bitcoin-a

Post ICO

Bitcoin Bores trgovci kao smanjenje količine na stabilnost cena

Post ICO

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Post ICO

Tržište Kreditor Blackmoon će pokrenuti platformu upravljanja mrežom za etereum