Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO | RS.democraziakmzero.org

Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO

Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO

Huobi, ranije jedan od glavnih criptocurrenci berzama u Kini, najavio je danas da će izdati svoju oznaku na osnovu Ethereum RC-20 standard.

Nazvan Huobi token (VT), novi izdavanje podešen da počne 23. Januara sa zatvorenom snabdevanje 500 miliona. Prema saopštenju, 300 miliona HT (60 procenata) će biti izdata korisnicima preko roku od 15 dana, a zadržavajući preostalih 40 odsto za rad platforme, tima podsticaja i korisnika nagrade.

Huobi rekao je simbol lansiranje "nije inicijalna novčić ponuda (MCK)." Umesto toga, 300 miliona HT će se dati korisnicima koji kupe paket usluga naknade na popust na Huobi PRO koristeći pojasom (USDT) - kripto znak vezan za američki dolar. Drugi criptocurrencies koji takođe može olakšati kupovinu uključuju Bitcoin, Bitcoin novcu, Ethereum, litecoin i Ethereum klasike.

Dok detalji paketa tek treba da se otkriju, saopštila je kompanija će biti maksimalno ograničenje za kupovinu svakog korisnika i minimalnim kako će biti 100 HT.

Vijest obeležava poslednji potez Huobi da se oporavi jer je posao je ozbiljno pogođena kineskog udaru na domaćim berzama, prema Leon Li, osnivač Huobi grupe. Nakon toga je pomeren na over-the-counter (OTC) trgovanja modela i meta u inostranstvu tržišta.

"Mi smo zatvorili knjigu usluge trgovanja 15. Septembra i otvorio trgovinu kripto-to-kripto on Nov 1 u 2017. Obim on Nov 1 je oko četiri do pet odsto koji je 15. Septembra", rekao je Li u intervju sa CoinDesk. "Uticaj je zaista značajan."

U suštini, kroz nove emisije, Huobi će biti u stanju da okupe tarifama usluga u napadu, dok povećanje nivoa korisnika "vezanost", rekao je Li.

"Na primer, ako kupite 1.000 HT paket, samo će koštati CMT 990, i dobićete 1.000 HT besplatno. HT može da se koristi za prebijanje naknade za trgovanje", saopštila je kompanija.

Krajnji cilj, prema Li, je da HT služi kao sredstvo koje povezuje korisnike na Huobi je berzama u Japanu, Južnoj Koreji i SAD u budućnosti, jer je kompanija širi u inostranstvu.

Dok registracije preduzeća u SAD Očekuje se da će neko vreme Li dodao, novi poduhvati u Japanu i Južnoj Koreji su planirani za otvaranje u martu ove godine.

U međuvremenu, HT će takođe biti na raspolaganju za trgovanje jer će razmena platforma kompanije nude SFF, BTC ili ETH trgovanja parove sa tokena. Obraćajući potencijalnih zabrinutost zbog nestabilnosti cena, Huobi će otkupiti HT na osnovu njegove tržišne cene svakog kvartala sa 20 odsto neto profita u istom periodu.

Li je rekao da su sredstva otkupila će se čuvati u Ethereum adresu kao rezerva, nazvan Fond Huobi zaštitu investitora, koji će biti napravljen vidljiv u javnosti.

HuobiToken

Slične vesti


Post ICO

Banka obustavlja račune poljske Bitcoin berze

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

Regulisana kriptokovredna klađenja samo imaju veliku prednost u Evropi

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

S & P 500 ili Criptocurrenci: Koliko je velika Bitcoinova cena Eksplozija?

Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

ICO Central: zašto Švajcarska će ostati Kripto dolina

Post ICO

ICOs i Appcoins: Prikaz Blockchain VC-a

Post ICO

ASIC na Blockchain: Australian Securities Vatchdog verovatno neće regulisati ICO

Post ICO

ICO Going Mainstream? Chat aplikacija Kik za pokretanje prodaje Token

Post ICO

Blockchain Ideologies Clash kao Monei2020 Reflektori tržišta kapitala

Post ICO

Više banaka da se prijave za ING platformu za trgovanje nafte Ethereum