Humint se nada da će proizvoditi Altcoins za brendove | RS.democraziakmzero.org

Humint se nada da će proizvoditi Altcoins za brendove

Humint se nada da će proizvoditi Altcoins za brendove

Dobili smo peercoin, feathercoin, vorldcoin, i niz drugih. Kako o VholeFoodscoin, CocaColacoin, ili McDonaldscoin? Grupa socijalnih preduzetnika se nada da će dovesti brendirane novčiće u postojanje, i juri neidentifikovane potencijalne partnere kao što govorimo.

Ljudi mogu biti oprošteno za razmišljanje da je ceo altcoin scena postaje malo blesavo. U svetu u kome dogecoin - šest nedelja stare novčić pokrenuta od pasa šale - ima veći stopu taraba od Litecoin, stvari su jasno kreće u nepoznatom pravcu. I mi smo već počeli da vidi novčiće pokušavaju da iskoriste na postojećim brendovima. Na primer Kanie Vest nedavno skuasheda novčić koji je pokušao da unovči svoje ime.

Vendel Dejvis, direktor nedavno formirane kripto valute marketing i konsalting Humint, smatra da je pravo vreme za prilagođene kovanog novca razvijenih za specifične brendove.

Slučaj za brendirane novčića

Zašto bi kompanija želi svoj novčić? Dejvis daje namirnica priču kao hipotetički primer:

"Postoji 40% pre rudnik ove medalje. 20% od toga ode kod tebe, i ti ćeš dati ovo daleko da svojim klijentima besplatno pri svakoj kupovini da se," kaže on.

Humint uzima neke medalje kao svoj naknade, jer ne napuni brend da stvori novčić. Drugi deo se distribuira ljudima u lancu snabdevanja bakalina, uključujući proizvođača hrane, u zemljama u razvoju. "Možda vam dati ostatak daleko nekim uzrocima koji želite da podržite."

Ostatak novčića se zatim miniran, na tradicionalan način, a zatim se trguje od rudara.

"Ono što se dešava je, naravno, da kada ovo stignu na tržište, postoji vrednost koja se dodeljuje ovoj novčića koji je ranije stvorenog ni iz čega", Dejvis predviđa. "U tom trenutku, ono što se dešava je da je ceo lanac snabdevanja, uzroci koji žele da podrže, kupci i kompanija, svi obogaćeni."

Klijenti brend ne bi treba da shvate criptocurrenci (na sreću), ili da se trguje. Novčići će biti dodeljene, kao i lojalnosti tačke, kada su kupljene stvari, kao konvencionalni tačke su danas. Oni neće morati da ništa sa novčićima, Dejvis tvrdi, dok ih blagajnik rekao da je zahvaljujući povećanju tržišne vrednosti, kovanice na njihovoj lojalnosti karticu sam platio za namirnice njihovog sedmice.

To podrazumeva da će tržišna vrednost rasti. Koji pretpostavlja da postoji tržište. Što znači platformu za trgovanje, što bi rudari koristili. "Kako ja to vidim je da su svi treba da budu nepouzdani," Dejvis tvrdi.

Sasvim kako da će isplivati, Dejvis nije siguran, ali to nije slučajnost da je jedan član njegovog tima je Džesi Heaslip, ko-direktor u Vankuveru Bek.io, koji je napisao svoj softver koji omogućava kompanijama da stvore sopstvenu Cripto valuta razmene. Dejvis je takođe otvoreno divi Ripple, a plaćanje mrežu (a ne trgovinski Ekchange) koja omogućava valute da se lako poslati između članova.

CoinDesk obično pokušava da skrene daleko od Vaporvare. Svi u kripto valute svetu ima uredan ideja, ali malo imaju obavezu da ih sprovedu. Međutim, ovaj tim ima track record u dobijanju stvari. Heaslip nedavno postigao $ 525,000 u fundingfor Bek.io, i ima beta kod radi. I Davis nije diletant, ni. On je direktor košnice, koja ima beta verziju Bitcoin novčanika OS-baziran sa ugrađenim vezama sa raznim onlajn criptocurrenci usluga.

Ali, ideja ima svoje kritičare. Jedan od njih je serijski Bitcoin preduzetnik Erik Voorhees koji se označava 'veoma skeptičan "koncepta.

"Zašto bi neko želeo da Vhole Foods novčić Ako sam dobio takvu stvar kad sam tamo kupovala, ja odmah bih pretvoriti ga u Bitcoin,?", Kaže on (oni su hipotetički primeri - nema sugestija da Humint radi sa bilo marke imena pominju u ovom članku, ili da neki od njih se razvijaju kovanice).

"Novac se takmiči sa novcem", Voorhees, tvrdi. "Zašto bih želeo da održi Vhole Foods novčić kad umesto toga mogu da imaju ekvivalentni vrednost u Bitcoin, koja je prihvaćena širom sveta?"

S druge strane, samo pogledaj dogecoin, koja se istaknuta od strane svojih pred nogama i postao njen vlastiti fenomen, bez kohezivnom brend da govorimo, i bez ikakvog razloga da postoji potreba. Ako memi su moćni, onda su brendovi.

Tu je lojalnost tačka argumenta. Gabe Zichermann, predsedavajući Gamification Summitand ekspert za socijalni marketing i lojalnosti nagrađuje sistema, smatra da altcoins trgovine, kao lojalnost tačke može da zadovolji velike potražnje među brendovima.

"Postoji potražnja na tržištu alternativu za dolar na jednoj strani, i alternativa zidova programa vrt lojalnosti na drugoj strani. Postoji potreba da nešto nije kabriolet, a usvojen od strane mnogo vršnjaka, ali se ne vezan za kompaniju ili zemlja ", kaže on.

Kada scenario mogao vidjeti, recimo, Vhole Foods novčić i Lulu Limun Gimvear moneta (oba hipotetički primeri) kojima se trguje na otvorenom tržištu, eventualno u paru sa nezavisnim sredstva, kao što su Bitcoin, kaže Zichermann. Zamislite urbanu Hipster prijema altcoin nagradu za kupovinu joga pantalone, a zatim trgovanju ili ih pretvoriti u one druge altcoin, da popuste na svoje namirnice sa.

Po svoj prilici, u tom idealnom svetu, ne bi bilo mesta za komplementarne marke do partnera jedni sa drugima o kampanjama i dodeli jedno drugom novčića.

Ako kovanice mogla da se trguje kao lojalnost bodova, može im dati veću likvidnost, i stvaraju potražnju, ali je potrebno da se okvir. "Ako ekosistem razvija onda će se stvoriti vrednost i za kupca i prodavca. Do tada, ništa stvarno dešava", postavlja Bil Varelis, potpredsednik marketinga za poeni za lojalnost usluga LoialtiMatch.com. Kompanija je nedavno pokrenula lojalnosti servis Bitcoin-based, koji dodeljuje bodova za kupovinu napravljen u bitcoins.

Postoje Inercioni izazovi, kaže Zichermann. Dobijanje brendova da prihvati ovo moglo biti teško. Neko mora da preuzme pad - i kompanije sa kontrolom nad svojim duboko ukorenjene programa lojalnosti može biti teško da se prebaci.

Jedna briga je da li će sadašnja neizvesno regulatorno pejzaž otera kompanije sa mnogo da izgubi.

"Oni su ili bih stavio toliko ograničenja i uslove na medalje koje je postao prilično beskoristan, ili [oni] bi rizikovao da postane predajnik novac", kaže Voorhees,. "To nije njihov posao."

Dejvis priznaje da je to potencijalni problem. Ali onda, pola Bitcoin sveta trenutno prelaženje krajolik gde su propisi neizvesna. On kaže da je već u pregovorima sa multi-nacionalnim klijentima brend.

Manja preduzeća, Preplałena troškova i kompleksnosti pokretanja i vođenja programa lojalnosti, možda mi se ideja brzo rampu, naročito ako poverava stručnog firmi, Zichermann sugeriše.

Nešto drugo se dešava u Humint, povezano sa ovim, ali oni ne govore. To je neka vrsta platforme, a ona će se otvoriti koncept kovanica nisu brendova. To je sve što su izvori govore u ovom trenutku. Ti ćeš znati kada znamo.

Da li bi rudnik ili trgovati brendiran altcoin?

BrandingMarketing

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin cena Izgleda sjeverno kao Stock Market Falls ponovo

Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Bitcoin Job Fair održava potrebe digitalne valute više od šifre

Post ICO

Manje poznati LSK je bio veliki nedeljni pobednik Kripta

Post ICO

Bee Token ICO je zabeležio 1 milijun dolara Phishing Scam

Post ICO

ICO, Dumb Monei i Ethereum (etička) dilema

Post ICO

Blockchain Ideologies Clash kao Monei2020 Reflektori tržišta kapitala

Post ICO

Bitcoin cena Stabilizuje se na 450 USD, ali prognoza naprijed nejasna

Post ICO

Bitcoin zvučnici proglašeni za američku radnu grupu za bankarstvo

Post ICO

ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze

Post ICO

Gliph Marketplace pokreće kao Craigslist za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan