Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite | RS.democraziakmzero.org

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

A uskoro biti pušten studijskih centara na dokaze da je tržište Bitcoin je sazrela do tačke u kojoj se trgovinom ne vođeni nezakonite aktivnosti.

Izrađen od strane istraživača iz centralne banke Nemačke, Universiti College London i Univerziteta Viskonsin-Medison, u paperargues koji Bitcoin je prošla kroz tri različite faze rasta kao distribuirani platnog sistema, najnoviji i struje od kojih oni tvrde pokreće bi "legitimni plaćanja, promet i usluge".

Kao takva, studija baca svetlo na ključno pitanje da Bitcoin mreža nastavlja da se suočava: da li treba da se suoči više nadzor u odnosu na druge, više utvrđenih plaćanja mrežama.

U radu glasi:

"Naši rezultati sugerišu da bi neke novije zabrinutost u pogledu upotrebe Bitcoin za nezakonite transakcije u ovom trenutku biti preuveličana, i da bez obzira takve transakcije mogu postojati mogla dodatno umanjiti kao Bitcoin ekonomija nastavlja da sazri."

Za studije, istraživači Paolo Tasca, Shaoven Liu i Adam Haies nastojao da de-anonimnim bazu podataka sastavljenu od "milioni" pod pseudonimom Bitcoin adrese, koji su radili do destilacije u "super klastera" Oni tvrde su u vlasništvu jednog entiteta ili upravlja kolektivno.

Odatle, istraživači su nastojali da složiti klastera adrese u četiri kategorije - Bitcoin razmena, usluga kockanje, rudarski bazeni i crnog tržišta. U izveštaju se zatim prati istoriju transakcija između tih entiteta tokom vremena, smatrajući da su prve dve faze mreže dominiraju rudarskih aktivnosti i "Sin preduzeća" respektivno.

Treća i sadašnja faza, navodi se u izveštaju, sada dominiraju legitimnih trgovaca i razmene.

"Mi na taj način može da se odnosi na prvi režim kao" dokaz koncepta "ili" rudarskom dominiraju "faze, drugi kao 'greh' ili 'kockanje / crnom tržištu dominiraju" faze, a treća kao "sazrevanja" ili "razmena dominiraju 'faza," novine čita.

Naime, u izveštaju tvrdi se to dogodilo čak i broj nelegalnih crno tržište sajtovima porasla uoči zatvaranja prvobitnog Puta svile, jedan od prvih značajnijih vozačima Bitcoin trgovine.

Ponašanja korisnika

U izveštaju je takođe otkrio nove informacije o aktivnostima entiteta što je bio u stanju da identifikuje i klasifikaciju na Bitcoin mreži.

Na primer, u izveštaju pokazuje da je prosječan Gambler bets 0.5 BTCon proseku, a da ovi pojedinci često prave više stavki u istom danu. Isto tako, u proseku uočljiva transakcija između korisnika dilera i crnom tržištu usluga je 3: BTC.

Poređenja radi, prosečna transakcija između trgovca i razmjene, navodi se u izveštaju, je za 20 BTC, sa trgovci kupuju ili prodaju putem ovih usluga otprilike svakih 11 dana.

Istraživači rekao CoinDesk oni planiraju da podnesu papir za povratne informacije pre objavljivanja u akademskom časopisu.

Svila RoadDark MarketsAcademic Istraživanje

Slične vesti


Post ICO

SEC Chief Claiton: Svaki ICO kojeg sam vidio je sigurnost

Post ICO

Anketa: Mlađi Amerikanci su više zainteresovani za kriptokutencije, ICO

Post ICO

Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales

Post ICO

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Post ICO

Upoznajte Earn.com: 21 Rebrands Social Netvork u Shift-u od Bitcoin-a

Post ICO

Ovaj Token obećava da vas ne spamuje na društvenim medijima

Post ICO

ICOs: Beauti, Zver i JFK

Post ICO

Bitcoin Investing Trust i Genesis trgovanje s SEC

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

SEC: Američki zakoni o hartijama od vrednosti mogu se primeniti na prodaju žetona

Post ICO

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

Post ICO

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern