Gnosis Tokens dvostruki u vrednosti nakon Ekchange Debut | RS.democraziakmzero.org

Gnosis Tokens dvostruki u vrednosti nakon Ekchange Debut

Gnosis Tokens dvostruki u vrednosti nakon Ekchange Debut

Cena tokena prodatih kao deo prikupljanje sredstava za decentralizovano predviđanja na tržištu projekta Gnosis je u porastu Nakon njihovog puštanja na aukciji učesnici danas.

U vreme pisanja, GNO tokeni su trgovanje za više od 0.0455 BTC ($ 64) na criptocurrenci linkove Poloniek, što je korak koji predstavlja više nego duplo u vrednosti preko samo nekoliko sati živog trgovine.

Pojačane aktivnosti se pojavljuje do sada vođen brzih koraka preduzetih od glavnih razmene na listu za kriptografski bezbednu sredstva. Nosioci GNO, na primer, sada mogu trgovati token na San Francisko zasnovan Kraken, sa trgovinskim parova koje glase na Bitcoin, etru, američkim dolarima i evrima.

Kraken je brzo nakon toga Poloniek danas, koji je najavio podršku za GNO / BTC i GNO / ETH trgovinskih parova. (Poloniek ne nudi fiat trgovinu).

Međutim, u trenutku novinare, čini se da su GNO tokeni koji imaju problema pronalaženja potražnje u tekućim cenama, sa više od 1.000 BTC neispunjenih naloga kupovine u vreme pisanja.

Isključen reakcija

Ipak, oslobađanje danas prati kontroverzne prodaje u kojoj su mehanizmi koji se koriste za podsticanje kupce gurnut ukupnu procenu token snabdevanja $ 300 miliona, iako samo 4% od tokena je prodato.

In a statementfolloving zaključak aukcije, Gnoza osnivač Martin Koppelmann je rekao da je tim "ponizio" podršku zajednice, i istakao smernice za narednim mesecima i godinama.

"Verujemo da će ova distribucija koristi sve simbolične nosioce osiguravajući imamo dovoljno žetone za podsticanje rasta ekosistema", napisao je kao odgovor na zabrinutost u vezi sa jednostranim početne raspodele.

Trenutno, 99% od tokena drže Gnozi su zaključani u periodu od godinu dana.

"Ovi tokeni se održava u svrhu incentivizing izgradnji projekata na vrhu gnoze i da dovede u dodatna sredstva ili tokena distribucije za projekat ako je potrebno," Koppelmann napisao.

Nakon početnog ubrzanje u trgovanju, oči su sada verovatno pasti na predstojećim najavama u vezi sa preostalih 95% tokena trenutno drže Gnozi tima.

Slične vesti


Post ICO

MIT Media Lab direktor: ICO privlače pogrešne ljude

Post ICO

Posle Masivnog Hack-a, to je vreme za Silk Road 2.0

Post ICO

Broken Hash Crash? IOTA-ova cena zadržava pad na tehničkoj kritici

Post ICO

Pantera ulaže 3 miliona dolara u razmenu iskustava žetona

Post ICO

Bitcoin cena Stabilizuje se na 450 USD, ali prognoza naprijed nejasna

Post ICO

Zašto ICO treba da budu hartije od vrednosti?

Post ICO

Ulaganja ICO-a Prvo finansiranje VC-a na tržištu Blockchain-a

Post ICO

Bitkoin pada u novu visinu, ali $ 5k se još uvek igra

Post ICO

Iza crvene trake: put ka prodaji žetona

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

Consensus 2017: Savet od advokata do ICO-a: Nemojte biti glupi

Post ICO

Consensus 2017 Recap: Najveći momenti glavne scene