Fujitsu Eies Criptocurrenci trgovanje Tehnika plaćanja Cross-Blockchain | RS.democraziakmzero.org

Fujitsu Eies Criptocurrenci trgovanje Tehnika plaćanja Cross-Blockchain

Fujitsu Eies Criptocurrenci trgovanje Tehnika plaćanja Cross-Blockchain

Japanski IT-kompanija Fujitsu je predstavio novu tehnologiju plaćanja dizajniran da olakša transakcije između blockchains.

Objavila je danas, u okviru projekta "ConnectionChain" ima za cilj da obezbedi način za dva criptocurrenci mreže za interoperabilnost. U izjavama, kompanija - koja je član Hiperledgerblockchain konzorcijuma i razvio nekoliko productsbased na tehnologiji do danas - predložio da raste aktivnost oko criptocurrenci razmene i početnih kovanice ponudama (Icos) vozi potražnju za takvim uslugama.

"Poravnanje između virtuelnih valuta upravlja pomoću blockchains, međutim, zahteva pouzdanu aplikaciju za upravljanje obradu valuta razmene na granicama između blockchains, i obezbeđivanje transparentnosti u ovom procesu je u toku problem", saopštila je kompanija.

U tom smislu, Fujitsu gleda pomoću posvećen "cross-lanac" koji bi obuhvatio informacije iz drugih blockchains, pored mehanizam transakcija kontrole za organizovanje kada se transakcije tempirano i pogubljen.

Evo kako HP opisao proizvod:

"Fujitsu Laboratorije je sada razvio produženje inteligentne tehnologije ugovora koji među povezuje više blockchains snimanjem serije povezanih transakcija na svakom lancu u posebnom blockchain, ili" veza tipa lanac, "da se poveže na deviznom u jedan jedan proces transakcija koje se mogu automatski izvršiti. Ona je takođe razvio tehnologiju za kontrolu transakcija za sinhronizaciju vreme izvršenja procesa transakcije na svakom lancu. "

U izjavama Fujitsu ukazao da bi to moglo preći na komercijalizaciju proizvoda već sledeće godine - iako bi takav potez biti zavisi od daljeg ispitivanja i razvoja, u skladu sa kompaniji.

"Fujitsu Laboratorije će nastaviti proširenje ove tehnologije izvan menjačnica u oblastima kao što su visoko-trust razmene podataka između kompanija i automatizacije ugovora, a takođe nastavlja da sprovodi suđenja u različitim oblastima, sa ciljem komercijalizacije u fiskalnoj 2018. I šire," kaže da je kompanija.

HiperledgerFujitsuICOs

Slične vesti


Post ICO

Gliph Marketplace pokreće kao Craigslist za Bitcoin

Post ICO

Kineski bitkoin tajkun i njegov rekordni ICO

Post ICO

Flippening Flop? Kako cena Ethereum-a povlači nazad, tržište ostane nagnuto

Post ICO

Bitcoin Cijene u maju: Analizirajući drugi najbolji mjesec tržišta 2018

Post ICO

300 miliona dolara Lockup: Storj razjašnjava ekonomiju Token u iznenađenju otkriva

Post ICO

Tržišta Veekli: Bitcoin cena Stabilno nakon povećanja obima

Post ICO

7 Trendovi koji oblikuju ekonomiju ICO koja se razvija

Post ICO

Kalifornijski zakon o pravljenju zakonskog novca bitkoina guverneru

Post ICO

Bitcoin vidi Bull Reversal ispred kineske Nove godine

Post ICO

Zašto Bitcoin treba svoj vlastiti mlijeko?

Post ICO

Osnivači Tezosa udari sa drugom klasom

Post ICO

Direktor DTCC-a obećao je buduće testove blokiranja na NI događaju