Francuski regulator pokreće UNICORN ICO projekat podrške | RS.democraziakmzero.org

Francuski regulator pokreće UNICORN ICO projekat podrške

Francuski regulator pokreće UNICORN ICO projekat podrške

U Autorite des Marches finansijeri (AMF), francuski finansijski regulator je pokrenula novu inicijativu fokusiran na početnim kovanice ponude (ICOS) kao što izgleda da ozvaniči regulatorni okvir za blockchain slučaj korišćenja.

AMF objavile su danas dva-krak napor oko modela finansiranja, što je potez koji dolazi nedelje nakon glave agencije, Robert Ophele, rekao je da zvaničnici su movingkuickli da razviju regulatorni poziciju.

U današnjem otkrivanja, AMF rekao da razmatra jednu od nekoliko pristupa, uključujući i ažuriranja za postojeće propise u obzir Icos ili potpuno novim propisima oko slučaja upotrebe. Dalje, Agencija je rekao da može da izda best-prakse za potencijalne organizatore. Pre nego što to čini svoju regulatornu odluku, AMF je traženje konsultacije sa javnošću, sa agencijom prihvata argumentaciju do decembra 22.

Možda je još posebno, AMF je takođe predstavila novi program, pod nazivom "Unicorn," koji ima za cilj da obezbedi mehanizam za ICO organizatora u Francuskoj da izvrše svoje planove pod vođstvom agencije.

AMF navodi se u prevedenom izjavi:

"Called UNICORN (za" Universal čvor ICO Research & Netvork "), ovaj, paralelno refleksije o mogućim tragovima regulacije, ima za cilj da ponudi na ovim nosiocima projekata je okvir koji dopušta razvoj svog poslovanja i da se osigura zaštita glumaca i investitora koji žele da učestvuju. "

Napor je takođe, delimično, pokušaju da se poveća institucionalnu znanja AMF je oko tehnologije. Agencija je rekao da će dodirnite učesnicima da pomogne da "produbi svoj pravni i ekonomski ekspertizu."

"AMF takođe namerava da podstakne akademsko istraživanje na ovu temu i da će objaviti prvu analizu uticaja ovih novih oblika finansiranja u roku od jedne godine", dodao je agencija.

Sa pokretu, javlja francuski vlada su usvojili više AKOMODATIVNE stav prema blockchain upotrebe slučaju, čak idu tako daleko da proaktivno podstiču razvojne timove da stupimo u kontakt. Ovaj pristup je nedavno viđen u zemljama poput Kanade, koja je dala regulatorni odobrenje za tvoICOsto danas.

Napomena urednika: Neke od izjava u ovom izveštaju su prevedeni sa francuskog. 

FranceICOAMF

Slične vesti


Post ICO

SEC suspenduje investitore koji se bave prodajom OTC-a, koji se bave investiranjem preko ICO-a

Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

Porsche Speedster se pretvara u žetone

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Više za manje bajta: ICO suočavaju se sa rastućim bakterijama

Post ICO

Kineski bitkoin tajkun i njegov rekordni ICO

Post ICO

$ 257 miliona: Filecoin prekida rekord svih vremena za finansiranje ICO-a

Post ICO

Banka obustavlja račune poljske Bitcoin berze

Post ICO

Tržišta Veekli: Bitcoin cena Stabilno nakon povećanja obima

Post ICO

Kako legitimirati ICO tržište (Cripto Laviers Take Note)

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

Pantera ulaže 3 miliona dolara u razmenu iskustava žetona