Cijena etra smanjuje 50% dok DAO privlači interesovanje za trgovanje | RS.democraziakmzero.org

Cijena etra smanjuje 50% dok DAO privlači interesovanje za trgovanje

Cijena etra smanjuje 50% dok DAO privlači interesovanje za trgovanje

Dok Bitcoin je dugo dominirala valutni prostor digitalni, etar je uhvatio naslova - i obim trgovanja - ove nedelje kao globalni učesnici na tržištu okupljaju oko digitalne valute.

Cena etra - digitalna valuta koristi platformu Ethereum - porastao je sa više od 50% u sedam dana do 20. Maja, prema podacima iz digitalnog menuva sedištem Poloniek.

Bitcoin cenama, alternativno, varirao manje od 5% u navedenom vremenskom intervalu.

Etar je imao početni vrednost od $ 10 at 12:00 UTC 13. Maja, dodatni Poloniek podaci pokazuju. Valuta je pao na nisko kao $ 9.78 u 08:20 UTC 14. Maja, a onda zastao pored $ 10 u narednih nekoliko sesija.

16. Maja, valuta je počeo oštar uspon, što je kulminiralo u njemu završnu nedelju na $ 14.65. Obim trgovanja značajno porastao tokom nedelje, kao obim 24 sata povećan sa $ 12,1 u 11:59 časova 12. Maja do $ 58.3m u 11:59 časova 19. Maja.

Bitcoin, s druge strane, imao mnogo manje dramatičan nedelje, otvor na $ 454,82 i veći deo nedelje promenljive između $ 450 i $ 460, u skladu sa CoinDesk dolara bitcoin Price Indek (BPI). To je bilo 19. Maja da je digitalna valuta registrovano zapažene pad, pada na nedeljnom niskih $ 435,62.

Lackluster Bitcoin kretanja cena u nedelji je došla usred veoma nizak obim trgovine, kao Bitcoiniti tačaka podataka otkrivaju učesnici na tržištu kojima se trguje manje od 8 mil BTC tokom sedam dana do 20. Maja.

DAO interes raste

Mnogi tržišta posmatrači su kreditiranje nedavni rast cena etra u usponu distribuirane organizacije nazivaju DAO, Ethereum zasnovanog entiteta na koji omogućava učesnike na tržištu da obezbede i pokretanja biznisa i projekte uz pomoć sredstava - u obliku etra - u zamenu za glasačka prava.

"Želja za mnoge da kupuju DAO Tokeni" je pomogla da se stvori "veliku količinu unakrsnog dionicama u BTC-/ ETH trgovanja para", rekao je Džo Li, osnivač derivata trgovačke platforme Magnr CoinDesk.

"Token prodaja je strukturiran tako da za vreme nakon što crovdsale je završen, nosioci DAO token dobili slobodno bude iskorišćena mogućnost da bilo spali ili zamene za novo kovani tokena nazad etar", nastavio je on. "Ovaj pametni struktura je podsticati veliki broj nosilaca ETH da učestvuju u crovdsale."

Kris Burniske, analitičar i blockchain proizvodi dovesti na upravljanje investicionim firmi ARK Invest, rekao da veruje da će Tao je verovatno odgovorna za nedavni cena miting etra.

"ETH / BTC-par je sada cenjena 50% od ponedeljka", rekao je on.

U vreme štampanja, organizacija je prikupila više od 11 mil ETH, u vrednosti od skoro $ 160 miliona u tekućim cenama.

Zgrada podrška

Dok etar doživela nagli miting u toku prošle nedelje, jedan stručnjak tržište je istakao da je digitalna valuta može biti retracing stare korake u odnosu na Bitcoin.

"Eter radi istu stvar Bitcoin jest, koji se gradi nivo podrške", rekao je Tim Enneking, predsednik Cripto Valuta fonda CoinDesk. "Izgleda da je cena za stabilizovala."

Međutim, kako Enneking nastavio da se artikuliše, postoje zaostala pitanje pitanja u vezi u kojoj meri rast etar je referendum o problemima sa Bitcoin.

"Koliko cene etra je zbog svojih pozitivnih aspekata i koliko može da se pripisuje nedostacima (ili izazove) od Bitcoin?" upitao.

Iako je suviše rano reći, trgovci će verovatno gledati na znake korelaciji tržišnih kretanja između Ethereum i Bitcoin.

Potencijalni cena mehurići

Dok su neki tvrdili da je vidljivost okružuje DAO pomogao voziti ovonedeljni rast u etru cene, drugi upozoravaju da bi ovi dobici mogu biti kratkog daha.

Džordž Samman, A blockchain savetnik i konsultant, predvideo da će šira tržišta očekuju etar cene padati jednom faza stvaranja Tao je gotov.

"Kada DAO završava, ona će sisati do preko 12% svih etra", rekao je on CoinDesk. "Očekujte etar da pada pravo pred DAO završava kao ljudi prednji rok događaj."

Burniske je drugačiji pristup, govoreći da mehurića cene koje bi potencijalno razvijaju u digitalnim valutama.

"Criptocurrenci prostor dobija više pažnje na dan, što se lako može dovesti do lale-Mania i cjenovnih mjehurića", rekao je on.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesEthereumMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

LedgerKs i CBOE: trojanski konj CFTC-a u ratu SEC Turf

Post ICO

PBoC savjetnik: Kina je bila prava na zabranu ICO-a

Post ICO

Protivirusni žeton? Polisvarm traži sigurniji internet sa ICO-om

Post ICO

Manje poznati LSK je bio veliki nedeljni pobednik Kripta

Post ICO

Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle

Post ICO

Tekas Halts Cripto bankarska operacija nad regulatornim kršenjima

Post ICO

Bitcoinova cena Flirts sa $ 750 kao Zcash Fervor Fades

Post ICO

Tekas Regulator naručuje BitConnect za pozivanje prodaje žetona

Post ICO

Najjednostavniji način za razumevanje zašto je DAO sigurnost

Post ICO

ICO u EU: Kako će se uskoro regulirati žetoni?

Post ICO

Ko treba VC? Etereum i Zakon o JOBS mogu promijeniti ulaganje

Post ICO

Tezos ima novi odbor, ali šta o novcu?