Oglašavajuća trgovinska grupa će koristiti etereum žetone u borbi protiv onlajn prevara | RS.democraziakmzero.org

Oglašavajuća trgovinska grupa će koristiti etereum žetone u borbi protiv onlajn prevara

Oglašavajuća trgovinska grupa će koristiti etereum žetone u borbi protiv onlajn prevara

Udruženje podataka i marketing (DMA), tradicionalni trgovinski organizacija za data-driven marketing, je najavio da planira da pokrene rešenje za blockchain zasnovan usmeren na borbu protiv online oglašavanje prevare.

Naziva adChain, proizvod je saradnja sa California pokretanje Metak da će naći dva entiteta stvaranje pametan contracton javnost Ethereum blockchain dizajniran da spreči robota iz lažno generisanja klikova po ceni od oglašivača. Prema sistemu, domeni održaće adTokens o registru kao sredstvo za akreditacije, u cilju dokazivanja da oglasi dostignu pravi ljudski publiku.

"Članovi Advertiser DMA je potrebno da znaju da su kupovinom oglase od legitimnih izdavačkih, a članovi izdavač DMA je potrebno da dostavi tačne pokazatelje zajedno sa vrednošću u svojoj izdavačkoj platformu", rekao je Tom Benton direktor DMA.

Za oglašivače, rešenje će omogućiti kupovinu ad-prostora na lokacijama koje su dokazivo prevara-slobodan. Za izdavača je bi proizvod pomaže u održavanju identitet i istinitost u lancu snabdevanja oglašavanja.

Prema Ken Brook, direktor Metak, protokol adChain dozvoljava sve strane uključene da dođu do konsenzusa o tome šta je lažan na digitalno oglašavanje stvaranjem belu listu pouzdanih operatora.

Bruk kaže:

"Verujemo da su mnogi problemi mogu rešiti sa poverenja identiteta i verifikacije. Drugim delovima protokola adChain može da spreči domena do smetnji, što je i dalje veliki problem industriji."

Novac ad troši na prevaru saobraćaj je skrenuo da dostigne $ 16.4bn u 2017., više nego dvostruko je od 2016. Godine, i DMA tvrdi svoje rešenje, predstavljen u novom belom papiru, doneće veću transparentnost u procesu digitalnog oglašavanja je.

Sa platformom, međutim, domeni mogu primeniti da se doda u registar, a ako nema druge stranke osporavaju njihovu valjanost, oni mogu početi trgovanje sa oglašivačima.

Zajednica glasanje

Naime, upotreba javnog Ethereum blockchain je ključ za proizvod, uprkos činjenici da će imati namenjenog poslovnu publiku.

Prema Brook, jedna od važnijih komponenti mreže će biti njegov otvoreni sistem izveštavanja, koji će tražiti da utvrdimo ponašanje onih koji koriste sistem sa nagrade mehanizam token-based za podsticanje učešća.

Bruk dodao:

"Možemo da podstakne vrlina ponašanje tokenizing protokol adChain i nagrađivanje onih koji prijavljuju ili sprečavanje prevara od utičući na token mehanizam glasanja."

U slučaju sumnjive oblasti, nosilac adToken mogu deponovati tokene jednake onoj novog podnosioca zahteva. Ovo će otvoriti proces glasanja gde drugi nosioci mogu da glasaju o legitimnosti novog domena i ako treba da se dozvoli u. Odbijeni kandidati mogu ponovo ponovo prijaviti.

Vest da će adChain nastaviti model simboličan zasnovan dolazi usred talasa interesovanja za tzv početnih kovanice ponuda, oblik blockchain token distribucije. Samo prošle nedelje, veb pretraživač Hrabri podigao $ 35min rekord brzo simbol prodaja u svojoj nadi da se poboljša kako korisnici vide i interakciju sa digitalno oglašavanje.

Raspoređivanje putokaz

Prema onima koji su uključeni, rešenje je sada usred izgradnje svoju mrežu.

Metak trenutno integriše adChain sa industrijskim partnerima, kao što su na strani potražnje sistema (DSP) i izdavača, za privatne beta koji će trajati do kraja godine. Oksford Biografija Dnevnika, servis detekcija bot je prvi da se integrišu rešenje.

DMA i Metak su takođe uspostavio adChain Association (ACA), neprofitnu upravljačko telo koje će nadgledati protokol. Metak pruža DMA sa tehničkog znanja, dok DMA će koristiti svoj domet i uticaj da se podstakne upotreba adChain. Nev Iork blockchain startup ConsenSis je takođe uključena u projekat i da će se izgradnja usluge oglašavanja oko protokola adChain.

Javni lansiranje tokena - 1 milijardu ukupno - će se održati kasnije ovog meseca sa eksperimentalnom raspoređivanje u avgustu. Stotinu miliona tokeni su već prodata u pretprodaji Fondu za razvoj i ploči velikom broju industrijskih igrača.

Preostale 900M tokena će biti oborio kao što su: 200m rezervisan za Metak, 200m rezervisan za ConsenSis, i 500m za javnu tokena kapom na $ 10 miliona.

Oni koji su uključeni su ciljanje rano 2019 za javno lansiranje.

Slične vesti


Post ICO

Kako legitimirati ICO tržište (Cripto Laviers Take Note)

Post ICO

IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense

Post ICO

Francuski regulator pokreće UNICORN ICO projekat podrške

Post ICO

Blockchain i trka ka neravnomjernosti

Post ICO

Kineski dečko bend je uperen od Fan ICO kontroverze

Post ICO

Bitcoinova cena Flirts sa $ 750 kao Zcash Fervor Fades

Post ICO

Tržišta Veekli: Bitcoin cena Stabilno nakon povećanja obima

Post ICO

Utiliti: Definisanje riječi za žetone u 2018

Post ICO

BnkToTheFuture Taps ICO potražnja sa pokretanjem investicionog proizvoda

Post ICO

ICO Insaniti? Procena vrednosti gnoze od 300 miliona dolara izaziva reakciju na tržištu

Post ICO

5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru

Post ICO

ICO u EU: Kako će se uskoro regulirati žetoni?