Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje | RS.democraziakmzero.org

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Novi blockchain token će se pojaviti na tržištu danas, ali nećete moći da ga kupe u ICO.

Kao kritika mountsfor tzv početnih kovanice ponuda - podstakao oni koji kažu da je metod blic prikupljanje sredstava nije uvek najbolji način da se podstakne distribuirani ekonomsku mrežu - debi znak koji je izdao pokretanje naredne generacije hedž fond Numerai je pružajući pogled na to kako alternativnih modela mogla da se formira tržište sazreva.

Objavila je danas, Numerai je objavio 1,2 miliona 'numeraire' tokena, A criptocurrenci da je već počeo da se izdvoji na distribuirane mreže od 19.000 naučnika podataka koji doprinose radu i pomoći u poboljšanju proračune da koristi da prave opklade na berzi.

Pokrenut u 2016, a finansira Union Skuare Ventures i AngelList osnivača Naval Ravikant, Numerai je podigao $ 7.5mto nudi rešenje kako je opisano u Viredas nedostatak koordinacije i saradnje u svetskim berzama.

Prvobitno, Numerai koristi Bitcoin kao način plaćanja svoje distribuirano mrežu naučnika podataka. Međutim, od danas, sada će koristiti kombinaciju etra, na criptocurrenci da pokreće Ethereum blockchain, a njen simbol vlastiti Ethereum zasnovane, da podstakne korisnike.

Ksander Dunn, softverski inženjer u Numerai, objašnjava:

"Danas, mi pokrećemo numeraire na lancu, da će postati pravi criptocurrenci. Biće zaista bonove sa vrednošću na sekundarnom tržištu."

Dakle, u moru konkurentskih tokena, što čini za numeraire vredno? Kao Dann je rekao, postoji nekoliko razloga, od kojih je prvi je da su vezani direktno za osnovni rad kompanije: prikupljanje podataka i predviđanje ishoda berzanskim.

Kada su naučnici podataka žele da se zaključa u predviđanju, oni šalju za numeraire na pametne ugovora koji onda drži sredstva do performanse dostavljenih predviđanja može suditi. Oni koji je izdao predviđanja da vrši dobro zaradi etar - i imaju svoje numeraire vratilo - dok oni koji nisu su im za numeraire uništena.

"U izvesnom smislu, za numeraire se vadi od data mining Numerai je podatke, a podnošenje predviđanja je dokaz rada", kompanija je napisao u februaru blogu.

Usavršavanju modela

To je ova integracija tokena u ekonomiju projekta koji može biti ono što određuje Numerai je znak pored širem spektru token-izdavanje blockchain projekata. A to je već uhvatila interesovanje nekih od najranijih lidera misli u nastajanju tržištu.

Dok uglavnom nisu prisutne u naslovne strane Icos u poslednje vreme, Polichain Kapital je među onima koji su zainteresovani za Numerai znak, čak i ako je ograničeno od kupovinom u bilo kom pretprodaji. (Pošto nije bilo sredstava, bez rane investitori su u na tokena).

Rajan Zurrer, glavni u investicioni fond token-fokusiran, bio je među više criticalof tokena koji žele da funkcioniše kao tradicionalni hartija od vrednosti.

Zurrer rekao šeme Numerai:

"Morate da ga zaraditi na svom turniru kroz dokaz inteligencije. Intelektualna premija će biti neverovatno da gledaju."

Kao što je objašnjeno od strane Dunn, token ima za cilj da promoviše pozitivan ciklus, jačanje ponašanje mreža želi (kao upotreba Numerai token i njeno izdavanje i uklanjanje sa tržišta) i obeshrabruju i one koje ne radi (kao gomilanja tokena).

"Naučnici podataka želite više numeraire jer možete osvojiti više novca. Dakle, što više akcija, veća je isplata za vas", rekao je on.

Naravno, pozitivne nagrade će imati samo toliko koristi. Zato Numerai takođe vodi "pod prismotrom takmičenje" u kojem korisnici mogu da rizikujem da izgube digitalni sredstva na osnovu njihovog poverenja u obavljanju svojih potraživanja.

Pomeranje ekonomija

Ipak, specifičnost sa kojima će se ova privreda funkcioniše treba da se ponavlja.

U razgovoru prošle nedelje Dunn primetio da nije još ni odlučeno koliko za numeraire će se izdavati na prvi dan. On je takođe priznao težak kapa od 21 miliona tokena je donekle proizvoljan (potrebno samo da se obezbedi broj tokena je konačan), a ne naučna ili strateški figura.

Sve u svemu, komentari ukazuju na tekući period razvoja je verovatno da će istrajati dok startup pokušavaju da utvrde kako najbolje da podstakne distribuirane mreže korisnika.

Već Numerai promenio svoje nagrade paioutsso da su rezultati manje skevedin uslugu od najboljih izvođača. Dok je ranije, prvo mesto je možda zaradio $ 1,000 na turnirima, 11. Juna je ova cifra smanjena na $ 400 za prvo mesto, $ 353 za drugo mesto i $ 312 za treće mesto kao deo promene u strategiji.

"Mislimo da ovo daje bolji podsticaj naučnicima podatke o izgradnji snažne modele koji pouzdano mesto visoko", direktor Ričard Craib napisao u postu u to vreme.

Ipak, kompanija se nada da će držati otvoren um i održavaju zajednički dijalog sa korisnicima, kao što želi da proširi svoj model nakon lansiranja.

"Interakcija špekulanata, razmene, po ceni od numeraire i naučnika podataka je teško predvideti u ovom trenutku tako da će se promeniti mehanizme kako saznajemo od vas", Craib nastavio.

Šta se dešava sada

U narednom periodu, pokretanje početne seta digitalnih tokena dodaje još jedan aspekt već operativne kompanije.

Kao takav Dunn je izrazio optimizam da će se simbol sada korist onih kojima je namenjen da služi - naučnike podataka pomažu da se poboljša ishod njenog trgovine. Ipak, s obzirom na nedavne preterane run-up u znak vrednosti, on se osvrnuo i na situacije u kojima Numerai mogu postati veoma dragocen, ali da ne veruje da je ovo verovatno.

"To je nešto što se šalio u vezi criptos su toliko vruće sada, ovi ljudi će napraviti toliko novca. Neki će se vratiti, čak i ako su se bogati, ali ogromna većina svetskih naučnika podataka nikada nisu koristili Numerai," on primetio.

Za sada, ostaje da se vidi kako će spekulacije uticati na sekundarnom tržištu za tokena. Što se tiče kojoj on predviđa tržište će debitovati Dunn predložio procenu od $ 15 po Numerai znak, ili kapom na $ 30 miliona na tržištu.

"Mislim da je to potpuno je u domenu mogućnosti", rekao je on.

S obzirom da su neke nove tokeni debitovao za $ 1 milijardu tržišta kape, taj broj bi mogao dobro završiti kao konzervativna procena.

EthereumICOsNumerai

Slične vesti


Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Overstock to Release Blockchain Product to Curb Naked Short Sales

Post ICO

ICO u EU: Kako će se uskoro regulirati žetoni?

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

Hibrid ICO? TZERO Overstock-a će izgraditi usluge u sigurnosnom žetonu

Post ICO

Bitcoin cena se spušta na najviši nivo od aprila balona

Post ICO

ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni

Post ICO

Ne samo da se previše: Templum započeo regulisanu razmenu SAD za ICO

Post ICO

Ripple i Stellar vode na putu kao Cripto Market Shake Off Rout

Post ICO

Izjave SEC-a Spur ShapeShift za pregledanje kriptokutentnih listića

Post ICO

Novi bitcoin fondacija poglavlja je znak svetle budućnosti Bitkoina u Meksiku