ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance | RS.democraziakmzero.org

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance

ICO Debate izlaže Rift u Enterprise Ethereum Alliance

Nedavno je pokrenula preduzeća Ethereum savez (EEP) možda neće biti kao poravnati kao što joj ime sugeriše.

Pokrenut u februaru, grupa Ethereum startup i preduzeća institucija ima za cilj da iskoristi veliki korporativni investicije u privatnom Ethereum blockchainin način koji takođe jača javnu blockchain. Da biste delili više o trenutnom stanju EEA, kao i njegov pravac ide napred, nekoliko članova grupe okupili su se na uspon Fintech akceleratora u Njujorku.

Na događaju, čiji je domaćin Nev Iork istraživanja i obrazovanja firme Blockmatics, panel koji se sastoji od predstavnika JP Morgan, BNI Mellon, ConsensSis, Monak i BlockApps obezbeđen uvid u kompleksnosti formiranja konsenzus sa toliko različitih interesa.

Naj zagreva deo večeri uključeni diskusija sredstava putem kriptografskih prodaje Token, takođe poznat kao 'inicijalne novčićem ponude' (ICOS).

U odgovoru na pitanje iz publike o tome kako da se sprovede ICO u pouzdanog način, Monak COO i opšti savet Preston Nort End Birn dvostruko dole na svom poznatom kritičkog stanceof je model, dok je drugi panelista ga branili i jedan i uradio blockchain ekvivalent moli peti.

'Glup novac'

Iako se čini moguće izraditi kripto žetone na način koji bi se sprečilo da budu kategorisani kao hartije od vrednosti (i samim tim dolazi pod još strogim kontrolama), krajnji rezultat je sličan po tome što neka preduzeća prikupi novac za projekte kroz investitore.

Birne je problem sa ICO modela je da se često koriste grupe koje imaju malo više od belog papira da pokaže potencijalnim investitorima, a koji retko su se pokazale zahteve tržišta za svoje proizvode.

Birne said:

"Oni uzimaju podsticaje za pokretanje kao model i uključite ga na glavu. Koji je, oni bi trebalo da proizvede neki proizvod, oni bi trebalo da se izgradi biznis."

Umesto toga, on tvrdi, oni koji koriste Icos da se prikupi novac su "iskorištavanje, uvredljiv" u okreću ono što se zove "glup novac" više puta tokom noći - referenca na ljude koji ne razumeju u potpunosti ono što oni ulažu u.

"[S] hej nema nikakvih isplativih karakteristike", rekao je Birn, opisujući rizik od učešća u ICO, upozorenje:

"Neka se Bog smiluje dušama onih koji ulažu u njih."

Globalni pokret?

S druge strane rasprave, ConsenSis izvršni direktor preduzeća i socijalni uticaj, Vanesa Grellet, najavila Icos kao progresivno departurefrom više tradicionalnih ulaganja kapitala strukture.

Iako ConsenSis - Zgrada pokretanje decentralizovane aplikacije na Ethereum - sam po sebi nije direktno finansira od strane ICO, ona je imala koristi od originalnog tokena Ethereum, koja bi se mogla smatrati priča o uspjehu i predak ideje.

Grellet naveo controversialICO na ConsenSis "govorio" Gnoze, u kojoj je $ 12m povišicu dao firma procenu od oko $ 300 miliona na osnovu neprodatih tokena, kao primer "veoma uspešan" realizaciju investicionog vozila.

Navodeći da veruje propis oko token će prodaja "opusti se" da uzme u obzir novi finansiranja modela, Grellet dodao:

"To će rasti. To je globalni pokret, to neće zaustaviti i da je to divan način da se vaš pokretanje ide."

Nema ništa da se vidi ovde

Možda indikativno različitih strategija koje koriste startup i preduzeća uključenih u EEA, oba panelisti predstavljaju preduzeća banke - Amber Baldet, blockchain Program prednosti u JP Morgan, i Allison Paz, A Fintech viši analitičar u BNI Mellon - ćutali o ovom pitanju.

Slično tome, Kieren Džejms-Ljubin, osnivač BlockApps (još ConsenSis govorio), samo je rekao: "Ja ne kažem ništa."

Dok je raspoloženje u prostoriji je povremeno greje, grupa izašao fazu ostao u ono što se činilo kao dobro raspoloženje.

Pre odlaska Birn u šali je sebe nazivao "problem dete" EEA, i dalje je opisao niz drugih unutrašnjih debata okružuju mehanizam kojim konsenzus treba postići i više.

On je dalje objasnio da su razgovori bili deo normalnih odrastanja takve grupe i da će verovatno biti rešena tokom vremena.

On je zaključio:

"To je pitanje svi se upoznamo."

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin Cijene u maju: Analizirajući drugi najbolji mjesec tržišta 2018

Post ICO

Deficit upravljanja upravom ICO-a

Post ICO

2017 ili 2025? Kompanije za hartije od vrednosti raspravljaju o vremenskoj liniji za Blockchain industriju

Post ICO

Gde SAFT pada kratko

Post ICO

No Joke: Blockchain startup Tierion traži 25 miliona dolara u prodaji etereum Tokena

Post ICO

Nije iznenađenje: Industrija blokera je vidjela SEC ICO akciju

Post ICO

Bitcoin Cene proteklih od 700 dolara, ali Zcash pokorava shov

Post ICO

ICOs već se menjaju tehnološki startupi koje znate

Post ICO

Deklaracija SEC poziva na pravila o žetonima

Post ICO

DarkMarket Team pobedi Toronto Bitcoin Ekpo Hackathon

Post ICO

Zašto Sao Paulo želi da plati infrastrukturu sa kriptocurrenci

Post ICO

Pokretanje ovog Blockchain-a će vam platiti da biste pomogli svojim prijateljima da pronađu ljubav